Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8383

Większość polek się wykloca jakie są piękne tutaj na forum

Polecane posty

Gość 8383

A gorzka prawda jest taka że jesteście paskudne w większości jak się idzie przez ulicę i patrzy, pokażcie mi chociaż jedną która wygląda jak dasha astafieva albo zhanna friske

Gość 838383

A najlepiej jak jakiś sypiacy się kalafior po 30 roku życia pisze że jest piękna i porządna przez nastolatków 

Gość 83838

Polki to są ładne do 25 roku życia, do 30 znośnie A później horror i groza 

Gość upadek

Niestety po 25 polki są sypią, z reguły przez chlanie, fajki i dawanie doopy po kiblach w disco, 5 lat takich wyczynów i zostaje wrak z każdej takiej księżniczki

Gość Gość

Dasza jest piękną kobietą, ale wygląda na swoje lata (34). Podobnie jak zhanna wyglądała na swój wiek.

Popatrz na Anetę Kręglicką ma 54 lata, czy Grażynę Wolszczak 60 lat.

Polki jak widać, nie starzeją się tak szybko jak Ci się wydaje.  Poza tym, w kwestii starzenia kluczową role odgrywaja geny.

Gość 838383
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Dasza jest piękną kobietą, ale wygląda na swoje lata (34). Podobnie jak zhanna wyglądała na swój wiek.

Popatrz na Anetę Kręglicką ma 54 lata, czy Grażynę Wolszczak 60 lat.

Polki jak widać, nie starzeją się tak szybko jak Ci się wydaje.  Poza tym, w kwestii starzenia kluczową role odgrywaja geny.

To są kobiety które mają krocie pieniędzy i wydają tysiące polki w tym wieku to wraki , bo mają niefortunnie geny , długie nosy które opadaja, owalne twarze które zjeżdżają w dół, ostatnio widziałem imprezę samych bogatych kobiet i to był dramat , piękne ubrane szczupłe wymalowane ale twarz już brzydka mimo desperackich prób upiększania

Gość 838383
2 minuty temu, Gość 838383 napisał:

To są kobiety które mają krocie pieniędzy i wydają tysiące polki w tym wieku to wraki , bo mają niefortunnie geny , długie nosy które opadaja, owalne twarze które zjeżdżają w dół, ostatnio widziałem imprezę samych bogatych kobiet i to był dramat , piękne ubrane szczupłe wymalowane ale twarz już brzydka mimo desperackich prób upiększania

Żądło kiedy można spotkać polke o urodzie aliny buryachenko czy ekateriny Li z zespołu rosyjskiego "fabrika"

Gość Adam
2 minuty temu, Arystoteles napisał:

jesli juz mowa o wieku to spojrzcie na taka salme hayek czy jennifer lopez, albo penelope cruz, wszystkie okolo 50tki... a sa lepsze niz 90% 20stek z polski

cud kobiety..

Salma ma męska twarz , lopez też nie jest ładna bo wolę blondynki o delikatnych słowiańskich rysach

Gość Bicku

Polki mnie nienawidzą,  zresztą was facetów z tego forum, także. 

Gość 838383
5 minut temu, Arystoteles napisał:

jesli juz mowa o wieku to spojrzcie na taka salme hayek czy jennifer lopez, albo penelope cruz, wszystkie okolo 50tki... a sa lepsze niz 90% 20stek z polski

cud kobiety..

Ty masz specyficzne zdanie bo pokazywales że Ci się podobają kobiety o latunoskiej wręcz męskiej urodzie z wielkimi ramionami i nosem więc twoje zdanie nie jest miarodajne , bo jak ktoś lubi chinki to też żadna inna mu się nie spodoba 

Gość Gość
5 minut temu, Gość 838383 napisał:

Twoja racja, jest najTwojsza.

Nie będę wykłócać się. :)

Gość Gość
23 minuty temu, Gość 83838 napisał:

Polki to są ładne do 25 roku życia, do 30 znośnie A później horror i groza 

A większość facetów tutaj, np.ty żałośnie próbuje udawać, że nie jest zrypana psychicznie. A wszyscy wiedzą,  że tego nie da się ukryć. A i z wiekiem nie mija. To jest horror i groza taki nie leczony psychol, który może wyjść bez nadzoru na ulicę 

Gość 83838
Przed chwilą, Arystoteles napisał:

męskiej urodzie? jak dla ciebie salma hayek czy raven riley ma meska urode to ja jestem kardynałem z watykanu, dziekuje dobranoc..

meska urode to ma np joanna jedrzejczyk albo agata wróbel.. a porownaj sobie ich twarz do salmy czy raven, koncz chlopie

Kwadratowa szczęka wielki nos jak kartofel i duże plecy to jest męska uroda, z resztą brunetki jakie by nie było są męskie bo mają dużo więcej testosteronu od blondynek , rzadko który facet też lubi brunetki, większość woli szatynki albo blond 

Gość Gość
18 minut temu, Arystoteles napisał:

sporo jest atrakcyjnych polek, jednak ich problem polega na tym, ze wyzej sraja niz d0pe maja...  ah , szkoda gadac tak naprawde

Jasne,  bo ktoś normalny weźmie alkoholika 

Gość Bicku

Raven Riley ma sporego kinola,  nie jest jakaś brzydka,  ale robić z niej jakiś ideał kobiety to jest nieporozumienie.  Faceci wolą delikatniejsze kobiety.  

Gość Gość
13 minut temu, Gość 838383 napisał:

Żądło kiedy można spotkać polke o urodzie aliny buryachenko czy ekateriny Li z zespołu rosyjskiego "fabrika"

Bo kotku mało kto tu może wywalić tyle kasy na chirurga, stylistykę,  itp itd. Tobie się serio wydaje że taki wygląd nie kosztuje i nie zajmujesz się nim codziennie przez pół dnia? Ok to są ładne panny ale też ba maksa podrasowane i to za kasę ktorej nigdy nie zarobisz  ba nie zobaczysz

Gość 83838
2 minuty temu, Gość Bicku napisał:

Raven Riley ma sporego kinola,  nie jest jakaś brzydka,  ale robić z niej jakiś ideał kobiety to jest nieporozumienie.  Faceci wolą delikatniejsze kobiety.  

Bo arystoteles to pół gej on lubi jak kobieta ma twarz cyborga i plecy jak Sylvester stallone , jak on mowi ze lopez czy hayek są ładne, hayek ujdzie jak ma kręcone włosy bo jak ma proste to wygląda jakby miała szczęke arnolda schwarzeneggera, lopez to już wogole chodzący testosteron bo ma zuchwe większą od czoła 

Gość Lidia
3 minuty temu, Arystoteles napisał:

ty chyba masz cos niepokolei w glowie..

i rzadko ktory facet lubi czarnulki? hahaha.,.. zdecydowana wiekszosc, jak nie wszyscy.. wola wlasnie czarne niz jakies szatynki czy blond

wiec poiwiem krotko, spi3r@laj 😉

Nie gadaj za wszystkich bo miałam brązowe włosy i każdy z moich byłych 3 chłopaków prosił żebym zrobiła sobie rude albo blond , nie każdy lubi urodę ala cygan

Gość ss458

Arystoteles to taki typowy polski janusz sebik. Czyli browar, meczyk jakieś mma, itp. 

Gość Lidia
5 minut temu, Arystoteles napisał:

ty chyba masz cos niepokolei w glowie..

i rzadko ktory facet lubi czarnulki? hahaha.,.. zdecydowana wiekszosc, jak nie wszyscy.. wola wlasnie czarne niz jakies szatynki czy blond

wiec poiwiem krotko, spi3r@laj 😉

Z resztą kiedyś kolega mi powiedział że karyny się robią na czarno więc dresy i robole na nie lecą, pasuje do Ciebie magazynierze po podstawówce 

Gość ernie
27 minut temu, Arystoteles napisał:

sporo jest atrakcyjnych polek, jednak ich problem polega na tym, ze wyzej sraja niz d0pe maja...  ah , szkoda gadac tak naprawde

są atrakcyjne do 25-30, potem wyglądają  jak 50 letnie kobiety na zachodzie i biorą pierwszego lepszego bo nic innego nie zostało

Gość Gość

A poza tym czy 50 gwiazda w styly salmy czy lopez czy mloda gwiazdka ze wschodu , czy zwykła śliczna dziewczyna nie marzy o nieinteligentnym , ograniczonym , zaburzonym Polaku bez kasy, zawodu, urody,osobowości, alkoholiku itp. No sorry, ale dla Was szansa tylko w tym że najbrzydsze w powiecie wezmą z desperacji.  

Gość figarro
22 minuty temu, Gość 838383 napisał:

baby niszczą sobie ryje makijażem, to sama chemia

Gość Gość
1 minutę temu, Gość ernie napisał:

są atrakcyjne do 25-30, potem wyglądają  jak 50 letnie kobiety na zachodzie i biorą pierwszego lepszego bo nic innego nie zostało

Ciebie nie biorą A ewidentnie jesteś z 5 rzutu

Gość 83838
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

A poza tym czy 50 gwiazda w styly salmy czy lopez czy mloda gwiazdka ze wschodu , czy zwykła śliczna dziewczyna nie marzy o nieinteligentnym , ograniczonym , zaburzonym Polaku bez kasy, zawodu, urody,osobowości, alkoholiku itp. No sorry, ale dla Was szansa tylko w tym że najbrzydsze w powiecie wezmą z desperacji.  

A może ktoś nie chce brzydkiej baby i Ciebie też nie weźmie?

Gość Gość
1 minutę temu, Arystoteles napisał:

a dla ciebie jedyna szansa, ze pijany zul cie wyr0cha na spiocha

No proszę,  nie dość  że alkoholik to jeszcze prymityw. Ty nawet na Zula nie masz szans magazynierze

Gość Gość
2 minuty temu, Gość 83838 napisał:

A może ktoś nie chce brzydkiej baby i Ciebie też nie weźmie?

Dziekuje,ale nie masz szans . Nie brałam odpadów psychicznych nawet jak byłam wolna 😁

Gość 83838
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Dziekuje,ale nie masz szans . Nie brałam odpadów psychicznych nawet jak byłam wolna 😁

To raczej Ciebie by nikt nie wziął ziemniaku

Gość leppero
35 minut temu, Arystoteles napisał:

cud kobiety..

one mają ludzi którzy przerabiają ich fotki w fotoszopie przed publikacją, pozatym operacje korekcyjne robią bo wygląd to ich kariera, hoojowe życie wiecznie pod mikroskopem innych

Gość Xyz
47 minut temu, Gość 8383 napisał:

A gorzka prawda jest taka że jesteście paskudne w większości jak się idzie przez ulicę i patrzy, pokażcie mi chociaż jedną która wygląda jak dasha astafieva albo zhanna friske

No i co z tego? Brzydcy czy ładni, i tak wszyscy zdechniemy i zamienimy się w kompost. Obrzucanie się inwektywami, bo ktoś twierdzi, że Polki są brzydkie, jest dla mnie mega śmieszne zarówno gdy idzie o zdegustowanych naszą brzydotą, jak i zaciekle broniące swojego wyglądu babsztyle. Świat zmierza ku zagładzie, a na forum pajace podrygują w spazmatycznym tańcu próżności... sami przystojni bogacze i modelki, żenada🤣