Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość L-wka123

Dlaczego on nie pisze?

Polecane posty

Gość L-wka123

Cześć. Postanowiłam opisać tu swój dość przykry problem, bo po prostu sama nie wiem co o tym myśleć, a może ktoś z obecnych tu osób sam miał taką sytuację? 

Otóż ostatnio poznałam w pracy (pracuję w zawodzie rekreacyjnym - był klientem) chłopaka, który później wyciągnął ode mnie Facebooka. Nie ukrywam, że jego zachowanie podczas tego spotkania było bardzo urocze, ale do rzeczy. Napisał do mnie tego samego dnia i przez kilka dni pisał codziennie, czasami insynuował jakby to było, gdybym była jego dziewczyną. Od jakiegoś tygodnia to ja bardziej próbuje podtrzymać rozmowę, a od wczoraj już w ogóle się nie odzywa 😔 Nie wiem, czy ja zrobiłam coś źle, czy to po prostu on stracił zainteresowanie... Jak myślicie, czy z tego może coś jeszcze wyjść, czy po prostu sobie odpuścić? 

Gość Gość

Skoro ostatnio to Ty przejmowalas inicjatywę (i nie można Ci zarzucić ze jesteś ,,księżniczka" laskawie odpisujaca tylko gdy on pierwszy napisze) do teraz zamilcz i czekaj na jego ruch. Nastaw się jednak ze możesz się nie doczekać jeśli on jest takim ,,graczem" i może jara go tylko gdy musi za Toba latać a teraz uznal ze jesteś zbyt dostępna (nawet jeśli się nie narzucalas) i ze juz Cie zdobył (mentalnie) wiec idzie dalej ,,polować". A wiadomo ze zdrowa relacja wymaga wzajemnosci, również Twojego zainteresowania, gdyby mu zależało na tej znajomości to by się z tego cieszył ze nie kestes wlasnie taka ,,ksiezniczka" i to kontynuował. Takich facetów ,,graczy", testujących nas i budujących sobie ego kosztem kobiet trzeba omijać z daleka. Nie odezwie się to trudno, miej honor i juz nie pisz, Olej go tak samo.

Gość ........

Oni nie piszą bo się nie angażują. Daj sobie spokój z nim. Wygląda na to że chciał się dowartościować.

Gość L-wka123

Może macie rację... Szczerze mówiąc jest mi naprawdę bardzo przykro, bo serio go polubiłam, ponieważ wydawał się naprawdę w porządku i inny niż ci wszyscy faceci, których poznałam bądź do mnie pisali. Dodam jeszcze że kilka razy wspominał o spotkaniu itd, ale chyba jednak dam sobie spokój 😔

Gość gość

Czymś go zniechęciłaś po prostu.

Gość szczery gosc

lepiej cie poznal i stwierdzil ze to nie to.