Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 L-wka123

Dlaczego on nie pisze?

Polecane posty

Go艣膰 L-wka123

Cze艣膰. Postanowi艂am opisa膰 tu sw贸j do艣膰 przykry problem, bo po prostu sama nie wiem co o tym my艣le膰, a mo偶e kto艣 z obecnych tu os贸b sam mia艂 tak膮 sytuacj臋?聽

Ot贸偶 ostatnio pozna艂am w pracy (pracuj臋 w zawodzie rekreacyjnym - by艂 klientem) ch艂opaka, kt贸ry p贸藕niej wyci膮gn膮艂 ode mnie Facebooka. Nie ukrywam, 偶e jego zachowanie podczas tego spotkania by艂o bardzo urocze, ale do rzeczy. Napisa艂 do mnie tego samego dnia i przez kilka dni pisa艂 codziennie, czasami insynuowa艂 jakby to by艂o, gdybym by艂a jego dziewczyn膮. Od jakiego艣 tygodnia to ja bardziej pr贸buje podtrzyma膰 rozmow臋, a od wczoraj ju偶 w og贸le si臋 nie odzywa 馃様 Nie wiem, czy ja zrobi艂am co艣 藕le, czy to po prostu on straci艂 zainteresowanie... Jak my艣licie, czy z tego mo偶e co艣 jeszcze wyj艣膰, czy po prostu sobie odpu艣ci膰?聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Go艣膰

Skoro ostatnio to Ty przejmowalas inicjatyw臋 (i nie mo偶na Ci zarzuci膰 ze jeste艣 ,,ksi臋偶niczka" laskawie odpisujaca tylko gdy on pierwszy napisze) do teraz zamilcz i czekaj na jego ruch. Nastaw si臋 jednak ze mo偶esz si臋 nie doczeka膰 je艣li on jest takim ,,graczem" i mo偶e jara go tylko gdy musi za Toba lata膰 a teraz uznal ze jeste艣 zbyt dost臋pna (nawet je艣li si臋 nie narzucalas) i ze juz Cie zdoby艂 (mentalnie) wiec idzie dalej ,,polowa膰". A wiadomo ze zdrowa relacja wymaga wzajemnosci, r贸wnie偶 Twojego zainteresowania, gdyby mu zale偶a艂o na tej znajomo艣ci to by si臋 z tego cieszy艂 ze nie kestes wlasnie taka ,,ksiezniczka" i to kontynuowa艂. Takich facet贸w ,,graczy", testuj膮cych nas i buduj膮cych sobie ego kosztem kobiet trzeba omija膰 z daleka. Nie odezwie si臋 to trudno, miej honor i juz nie pisz, Olej go tak samo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ........

Oni nie pisz膮 bo si臋 nie anga偶uj膮. Daj sobie spok贸j z nim. Wygl膮da na to 偶e chcia艂 si臋 dowarto艣ciowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 L-wka123

Mo偶e macie racj臋... Szczerze m贸wi膮c jest mi naprawd臋 bardzo przykro, bo serio go polubi艂am, poniewa偶 wydawa艂 si臋 naprawd臋 w porz膮dku i inny ni偶 ci wszyscy faceci, kt贸rych pozna艂am b膮d藕 do mnie pisali. Dodam jeszcze 偶e kilka razy wspomina艂 o spotkaniu itd, ale chyba jednak dam sobie spok贸j 馃様

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Czym艣 go zniech臋ci艂a艣 po prostu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczery gosc

lepiej cie poznal i stwierdzil ze to nie to.聽

Udost臋pnij ten post