Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cizia

Jak przestać czuć nienawiść do znajomej która strasznie mocno obrabia mi d..e, mimo że nic jej nie zrobiłam.

Polecane posty

Gość Cizia

Nie będę jej oczerniac i odwdzięczać się tym samym, ale dotyka mnie to co robi w stosunku do mnie. Nie chcę czuć nienawiści 

Gość zaufaj Jezusowi

po prostuj jej wybacz a poczujesz ulgę, nie przejmuj się też czymś na co nie masz wpływu bo choćbyś włosy z głowy rwała, choćbyś na rzęsach stawała, choćbyś morze łez wylała to i tak nie zmieni czegoś na co nie masz wpływu

zło, dobrem zwyciężaj :)

Gość Cizia
Przed chwilą, Gość zaufaj Jezusowi napisał:

po prostuj jej wybacz a poczujesz ulgę, nie przejmuj się też czymś na co nie masz wpływu bo choćbyś włosy z głowy rwała, choćbyś na rzęsach stawała, choćbyś morze łez wylała to i tak nie zmieni czegoś na co nie masz wpływu

zło, dobrem zwyciężaj 🙂

Chcę tak robić nie chce być taka jak ona, chciałabym ją mijac z uśmiechem na ulicy pokazując że nie boli mnie to i wybaczam jej. Nie potrafię, gotuję się we mnie, źle się czuję jak widzę ja na mszy w kościele. 

Gość doświadczona
5 minut temu, Gość Cizia napisał:

Nie będę jej oczerniac i odwdzięczać się tym samym, ale dotyka mnie to co robi w stosunku do mnie. Nie chcę czuć nienawiści 

nie da się o tak wybaczyć, zerwij z nią kontakt odetnij się, możesz ją np. obgadać z kimś kto nie puści informacji w świat np. z mamą ciotą czy siostrą. po prostu odetnij się, może się kiedyś spotkacie za kilka lat i będzie między wami "czysto"

Gość fggffg

kopnij ją w ...ę

Gość Cizia
5 minut temu, Gość doświadczona napisał:

nie da się o tak wybaczyć, zerwij z nią kontakt odetnij się, możesz ją np. obgadać z kimś kto nie puści informacji w świat np. z mamą ciotą czy siostrą. po prostu odetnij się, może się kiedyś spotkacie za kilka lat i będzie między wami "czysto"

Zerwalam z nią kontakt, w życiu w mediach społecznościowych, odcielam ja od informacji o moim życiu ale mieszkam w małym mieście a tu ludzie wiedzą o nas więcej niż my sami