Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia

Biegacz

Polecane posty

Gość Sylwia

Wczesnym rankiem obok mojego domu .Dobiegł bardzo szybko.do końca ulicy i skręcił na łąkę za domem.Kurczę chciałabym mieć takie tempo.Jakiś brunet ..chyba nie znam ..Nie zdążyłam nawet zobaczyć kto to ani zagadać bo bym zapytała jak to robi że trzyma taką formę.Miał pomiar ale nie miał nic do picia.Bez koszulki bardzo opalony.Kto to mógł być.?.było bardzo wcześnie.Mieszkamy na od odludziu .Córka mnie zawołała že ktoś biegnie ale ta osoba była już daleko.Pierwszy raz to się zdarzyło .Nikt tędy nawet nie chodzi.

Gość Szypki
54 minuty temu, Gość Sylwia napisał:

Wczesnym rankiem obok mojego domu .Dobiegł bardzo szybko.do końca ulicy i skręcił na łąkę za domem.Kurczę chciałabym mieć takie tempo.Jakiś brunet ..chyba nie znam ..Nie zdążyłam nawet zobaczyć kto to ani zagadać bo bym zapytała jak to robi że trzyma taką formę.Miał pomiar ale nie miał nic do picia.Bez koszulki bardzo opalony.Kto to mógł być.?.było bardzo wcześnie.Mieszkamy na od odludziu .Córka mnie zawołała že ktoś biegnie ale ta osoba była już daleko.Pierwszy raz to się zdarzyło .Nikt tędy nawet nie chodzi.

To na pewno jeden z twoich platonicznych wielbicieli.  Przebiega bo ma nadzieję że zobaczy twoja przemajestatyczna urodę o świcie. Jak nic jeden z rabina zakochanych w tobie kafeterian i nie tylko. 

Gość Magda
58 minut temu, Gość Sylwia napisał:

Rafał się dowie.

Gość Sylwia
12 minut temu, Gość Magda napisał:

Rafał się dowie.

O czym ...ko?też go widział.Nie znamy go.Nie wiesz ze biegam i biorę udział w połmaratonach? Pracuję nad tempem!Jozek tez sie dowie ze krecisz z Rafałem i ns okrągło z mim piszesz.Dobrze wiem ze chcesz wlezć mu do łóżka.Przejrzałam cie!@@@Znowu zaczynasz??Nie zasłaniaj sie dzieckiem!Jestes toksyczns ....!Nie chcę cię znać!

Gość Sylwia
22 minuty temu, Gość Magda napisał:

Rafał się dowie.

Ty jestes chora Magda!Ja nie jestem ty!Ja nie zdradzam@!Mam powiedziec Jozkowi o Dawidzie ?Ty jestes szwagierka??katoliczka??jako zna wypisywać ze powinnam dostać w mordę??Mordę to masz Ty.!Na działce też powiedziałam Rafałowi ze ma mi dbać w mordę bo co??bo podziwiałam jaki masz wózek do dziecka którego ja nigdy nie miałam??Kilometrami na rękach dzieci nosiłam.To za to ta chora odżywka?Jesteś podła!!Pasożyt i egoistka w jednym.!

Gość Sylwia

*powiedziałeś.

/Jesteś podła i toksyczna.

Gość Sylwia
29 minut temu, Gość Szypki napisał:

To na pewno jeden z twoich platonicznych wielbicieli.  Przebiega bo ma nadzieję że zobaczy twoja przemajestatyczna urodę o świcie. Jak nic jeden z rabina zakochanych w tobie kafeterian i nie tylko. 

Coza brednie.To jakiś sportowiec.Mógłby mi doradzić coś.Interwały pomagają ale to mało a porady trenerów są płatne.Syn ma teraz trenera z MTB  ipłaci 300 za ustawienie samej diety.

Gość Sylwia
31 minut temu, Gość Magda napisał:

Rafał się dowie.

Po 21 latach małżenstwa dowiedziałam sie o nieslubnych dzieciach na boku zdradach alimentach i o tym ze jestem drugą żoną więc czemu nie dowiedziałam się w porę hmm?Ja jestem czysta on nie!Jesteś dokładnie taka jak on bez zasad moralnych i wartości.Zerowy szacunek i pokorą.!

Gość Sylwia

A Ty myślisz że dlaczego przestałam przyjeżdżać?dlaczego ucięłam kontakt??Po pierwsze nie będziesz mnie opluwać i obrażać a po drugie nie będę dla Was marnym pomostem po to byście mogli się spotykać!Na to nie licz!.Rafał to mi dopiero odpowie za Ulę w ciąży! I za sex z Bożeną.Ty i on to tylko jedno wam w głowie!Odpowiesz mi za nazwanie mnie ,,chorą""leczyć to Ty się powinnaś!Jesteś fałszywa.