Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daniel

Zakochałem się w dziewczynie kumpla

Polecane posty

Gość Daniel

Cześć wszystkim. Przychodzę z dość ciężkim tematem.. Z kumplem znam się od dziecka. Zanim wyjechałem za granicę do pracy spędzaliśmy praktycznie każdy dzień razem. Dokładnie rok temu dotarła do mnie informacja, że kogoś poznał. Byłem w nie małym szoku, ponieważ nie jest to typ człowieka uganiającego się za kobietami. Był tylko w dwóch związkach jeszcze za czasów liceum i to bardzo krótkich - miesięcznych. W styczniu dostałem poraz pierwszy zdjęcie, na którym widniał właśnie z nią wtedy też oświadczył mi, że są oficjalnie razem. Ucieszyłem się, że mu sie pofarciło, bo dziewczyna naprawde śliczna, bardzo w moim guście jak i również sie okazało jego... Rzuciłem odrazu, że gdy przyjade w lutym chcę ją poznać. I tak też było. Ku mojemu zaskoczeniu jest to bardzo komunikatywna dziewczyna z poczuciem humoru. Spędzali ze sobą prawie każdy dzień wiec logiczne jest to, że i ja spędziłem z nią mnóstwo czasu. Jakiś czas później zacząłem sobie zdawać sprawę z tego, że zaczynam patrzeć na nią w inny sposób ale odpychałem to od siebie przecież to kobieta przyjaciela.. Pewność uzyskałem w momencie kiedy poszliśmy do baru i wypiłem za dużo. Zasynałem przy ścianie.. Ona wtedy bardzo sie o mnie zatroszczyła, ubrała, dopytywała jak sie czuje i odprowadziła mnie do domu. Dostałem od niej jeszcze tego wieczoru smsy, w których pytała czy wszystko ok i czy jestem w łóżku. Zacząłem łapać się na tym, że coraz częściej przychodzę do nich, że uwielbiam z nią rozmawiać, patrzeć jak się uśmiecha i uroczo denerwuje kiedy drażnimy się z nią. Wyjechałem. Myślałem, że kiedy się odizoluje przejdzie mi ale prawde mówiąc cały czas o niej myślałem. Wyobrażałem sobie jakby to było gdybym to ja z nią był. Tydzień temu przyjechałem znowu, ponieważ w sobote było wesele naszego drugiego kumpla. Po przyjeździe odrazu spotkałem ich w barze razem. Kątem oka widziałem jak kumpel się uśmiecha do niej i szepcze, że ją kocha. Muszę nadmienić, że bardzo się zmienił przy niej. Wcześniej bardzo dużo imprezował, nie dało sie go złapać w domu. Przyszedł dzień wesela. Umówiliśmy się, że przed weselem spotkamy się jeszcze u mnie. Przyszła w czerwonej ...ence, wysokich szpilkach, a serce to mi odrazu podskoczyło do gardła, a gdy wiązała mi krawat mało nie zszedłem. W kościele patrzyłem jak się uśmiecha oraz ociera łzy ze wzruszenia, a kumpel sie do niej uśmiecha i delikatnie obejmuje. Zrobiło mi sie smutno. Na weselu było jeszcze gorzej.. Jest to dziewczyna, która jak podpije to wychodzi z niej taka mała wariatka. Patrzyłem jak tańczą, jak ona go prowokuje i głośno śpiewa. Wyciągnęła również mnie do tańca i tu musze sie przyznać.. Nie wiem czy to z powodu alkoholu czy poprostu świadomie tego chciałem ale była tak leciutka w tańcu, że moje ręcę opadły jej na pośladki. Szybko mi je zdjęła i roześmiała się mówiąc że chyba za dużo wypiłem. Na koniec wesela jak zawsze to bywa jest grana muzyka do wolnych. Patrzyłem jak tańczą, przytulają się i dają sobie buziaki. Tak mnie zazdrość wzięła, że aż musiałem wyjść. Gdy wracaliśmy do domu byłem mocno pijany, a ona przytuliła mnie na pożegnanie. Moment wytrzeźwiałem. Niby w żarcie nie chciałem jej puścić, ale doskonale wiedziałem co robiłem. Następnego dnia zaczęły się pojawiać zdjęcia. Ona również wrzuciła z kumplem. I powiem wam szczerze niby to moj przyjaciel ale nie mogę patrzeć na to, że on ma ją. Zakochałem się, a oni kochają bardzo siebie. Co ja w takiej sytuacji mam zrobić? 

Gość gość

Co zrobić? Nic.

Gość Anusa

Gdzie się mieszka i pacuje tam się ujem nie wojuje.

Gość Gość

Nic nie zrobisz, jest miła dla ciebie i tyle, szans masz zero, następne wesele pewnie będzie ich. 

Gość gość 23

Trudna sutuacja . 

Najlepiej chyba byłoby jakbyś czymś się zajął aby nie mysleć . Wiem cięzko . Albo odciąć się od tego . Chyba że za jakiś czas załapiesz dystans ale pewności nie ma.Próbować możesz. 

Gość cmok

Przejdzie Ci. Zerwij kontakt na jakiś czas i ochłoń od tej znajomości lub nie spotykaj się z kumplem w jej obecności. Za jakiś czas spojrzysz na to z innej perspektywy, gdy już poznasz SWOJĄ drugą połówkę. Najgorsze co możesz zrobić to odbić dziewczynę kumplowi. Takich "wyjątkowych i niepowtarzalnych" jak ona są tysiące. Przemyśl to sobie.