Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomaszzzak

Co sądzicie o samotnym 34 latku marzącym o tym by młoda 18 22 lata dziewczyna go pokochala ?

Polecane posty

Gość tomaszzzak

Mieszkam samotnie w kawalerce w warszawie, zarabiam 2900 na rękę, i marze o tym by być szczerze pokochanym przez dziewczynę w wieku 18 22 lata. Chciałbym z nią spędzać czas, rozmawiać, bawić się. Mam szanse na to ? Jak myślcie ?

Gość gość

że jest imbecylem i nie ma szans

Gość tomaszzzak
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

Na własność mieszkanie? 

Na własność, kupiłem za pieniądze ze spadku.

Gość Gość

No gdyby moja córka mając 18 lat wybrała  34 latka to mój mąż by go wywiózł do lasu na rozmowę, jeśli ojciec młódki nie będzie w typie  starego gangusa to może i masz szansę na miłość. 

Gość Gość

Dziecinne provo mojej eks za pewne

Gość ona

a jak wyglądasz?

Jak jesteś w dobrej formie fizycznej tzn wysportowane ciało, twarz bez zmarszczek, BEZ ŚLADU ŁYSINY - to gdy się dobrze zakręcisz to jakaś niewielka szansa istnieje.

Jeśli widać, że jesteś już skapciały to absolutne zero szans. Dla 20-latki związek z podstarzałym dziadem to środowiskowa degradacja. No chyba, że szukałbyś wśród bezdomnych, narkomanek, dziewczyn z patologii, zakładów poprawczych itp.

Gość tomaszzzak
7 minut temu, Gość Gość napisał:

No gdyby moja córka mając 18 lat wybrała  34 latka to mój mąż by go wywiózł do lasu na rozmowę, jeśli ojciec młódki nie będzie w typie  starego gangusa to może i masz szansę na miłość. 

18 lat to dorosła  osoba z pełną zdolnością do czynności prawnej.

Gość Onsam

Powyzej 6-7 lat mlodsza to tylko marzenia

Gość Namysłów wojew opolsk

Marawstala i leżaczek w Namysłowie będzie przez całe wakacje co piątek letnie kino plenerowe, zapraszam was 

Marawstala w Opolu są 4 McDonald'sy 🙂 czyli tyle co w 2 razy większych Kielcach

🙂

Gość Anusa
1 godzinę temu, Gość tomaszzzak napisał:

Na własność, kupiłem za pieniądze ze spadku.

A zaproponujesz jej inter czyzę? Może jej coś kłujnie i zechce wprowadzić (do wtedy już jej jednego pokoju) fagasa którego uzna za bardziej atrakcyjnego? Ty nic nie powiesz🦌bo nie będziesz mógł 🐵

31 minut temu, Leżaczek napisał:

16 minut temu, marawstala napisał: Jakieś tam szansę może i są, ciężko to ocenić : )  X Kinge mógłby mieć ona chciała kawalerke w Krakowie 👌😄

Mysle, że nie było jej wszystko jedno z kim będzie : ) 

29 minut temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Marawstala i leżaczek w Namysłowie będzie przez całe wakacje co piątek letnie kino plenerowe, zapraszam was 

Spoko... Dzięki za zaproszenie : ) kino jak najbardziej natomiast mcdonald to raczej nie...

Gość tomaszzzak

Podnoszę bo to bardzo ważny temat

Gość tomaszzzak
8 minut temu, Arystoteles napisał:

ten temat to oczywiscie prowo, ale nawiazujac do samego sedna tematu to taki facet na taką młódkę ma szanse TYLKO jesli jest naprawde zaje.bi.sty z wygladu

A dlaczego uważasz że to prowo ? Wszystkie informacje podane w treści tematu się zgadzają.

Gość Gość

Na miłość nie masz co liczyć, najwyżej jakaś młoda dziewczyna z patologicznego lub bardzo biednego domu jeśli będzie chciała z niego wyrwać to poudaje uczucie.

Gość tomaszzzak
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Na miłość nie masz co liczyć, najwyżej jakaś młoda dziewczyna z patologicznego lub bardzo biednego domu jeśli będzie chciała z niego wyrwać to poudaje uczucie.

A dlaczego ?

Gość Lalola

A ja jak miałam 19 lat zakochałam się w 37 latku. Co ciekawe nalozyl się nasz związek z jego problemami finansowymi. Mieszkanie miał, ale ja nie patrzyłam na to, bo rodzice mnie utrzymywali i patrzyłam na życie przez pryzmat romantyczny. Spędziliśmy razem 2 cudowne lata, motyle w brzuchu. Był moim pierwszym mężczyzną. Jednak inne kwestie spowodowały rozstanie. Mąż jest moim niemal równolatkiem. Uważam że taka dziewczyna może się zakochać w starszym facecie. 

Jak przypominam sobie siebie sprzed 10 lat. Byłam wesoła, pełna ufności w świat i ludzi, moje serce rwalo się do miłości. Dorosłe życie zmienia trochę czlowieja, więc nie dziwię Ci się, że marzysz o takiej dziewczynie