Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja2019r

SIECIÓWKI -mój ranking i pytanie o Wasze opinie

Polecane posty

Gość ja2019r

Hej, jak w temacie , lubię wyprzedaże i zauważyłam u siebie ,że w jednym sieciówkach wiele rzeczy mi się podoba a w innych -nic. 

Moje ulubione:

-Reserved - dużo ubrań w moim stylu, korzystne przeceny , jakość ok jak na sieciówkę , trochę podrabiają Zarę , ale mają więcej ubrań uniwersalnych

-Zara- dużo modowych trendów, bardzo duże przeceny ( coś co kosztowało 150 zł może zejść nawet do 30 zł ) , jakość kiedyś była  lepsza no  ale coś za coś 

-Orsay - dużo eleganckich  rzeczy nadających się do pracy , ceny - trochę drogo ,ale na wyprzedażach da się upolować coś tańszego, jakość- dobra, bez zastrzeżeń 

Ok- czasami coś kupię :

-House- wbrew pozorom nie tylko dla młodzieży , mam 30 lat i wciąż mogę znaleźć tam część rzeczy dla siebie, dość tanio, jakość może być 

-Sinsay - bardzo tanio a na przecenach już super tanio, osoba dorosła też tam coś znajdzie tylko trzeba dobrze szukać ,  jakość - za te cenę mogę wybaczyć

-Mohito - za drogo jak dla mnie ,ale zdarzają się ładne , eleganckie rzeczy , jakość - nie wiem bo b. rzadko tam kupuję ,ale pewnie dobra 

Nie lubię /nie mój styl:

-Carry - dałam mu pare prób niestety nigdy nie znalazłam nic dla siebie, brzydkie , niemodne, zgrzebne ubrania, które można założyć najwyżej po domu/ na działkę

-H&M- niby jest wszystko a nie ma nic , nudne ,smutne ubrania

-Cropp -sklep dla skejtów , osoba dorosła nic tam nie znajdzie, muzyka od której można ogłuchnąć 

-TK Maxx-  drogie ciuchy a wyglądają jak używane, z defektami , nie wierzę ,że to są całkiem nowe ubrania

A jak wyglądałby Wasz ranking ? 

Gość alicjaala

U mnie:

Lubię:

Monnari, Esprit, Mango , Zara

Nie lubię:

C&A, Terranova i inne młodzieżowe