Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rachel

Czy to możliwe, że jestem w ciąży?

Polecane posty

Zawsze zabezpieczam sie z chłopakiem, ale ostatnio kilka razy uprawialismy seks bez zabezpieczenia (nie kończył w środku), ale było to tydzień przed okresem (więc teoretycznie w dni niepłodne). Okres spóźnia mi się już prawie tydzień, ale nie mam żadnych innych objawów ciąży, żadnego wzrostu temperatury, bólu piersi, mdłości czy nudności. Za to czuję ból w podbrzuszu taki jak zazwyczaj przed okresem. Dodam jeszcze że w ostatnim czasie dość dużo się stresowałam. A więc czy to możliwe żebym była w ciąży? Test będę robić za kilka dni, ale strasznie denerwuje się, że mogę być w ciąży...

Gość Daria

Sama właśnie mam ten problem. Dlatego idę w czwartek do ginekologa. I Tobie również to radzę. U mnie w pierwszej ciąży ten ból był symptomem ciąży dlatego teraz stres jest podwójny. I co do testu polecam zrobić badanie Beta Hcg koszt od 30-40 zł ale pewność jest 100% 

Gość Oxy

Ja odkąd zaczęłam używać diafragmę caya i żel plemnikobójczy to przestałam mieć problemy z pytaniem, a jak zajdę w ciążę. Diafragma daje mi bardzo duże poczucie bezpieczeństwa  podczas seksu. Nie uczula, nie jest wyczuwalna no i dobrze chroni.