Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cień

Ta tęsknota....

Polecane posty

Gość Cień

Kiedy wreszcie to przeminie?Ta tęsknota nie daje mi się na niczym skupić nie mogę jeść nie mogę spać już ledwo żyje:(

Gość Mocna kawa

Skąd ja to znam?😒

Też tęsknię.Ciągle myślę analizuje w głowie całą sytuację co było powodem że się zepsuło.Mam żal do Boga że mnie na to skazuje na takie cierpienie.Po co stawiał mi tą osobę na mojej drodze skoro zaraz mi ją zabrał

Gość Cień

U mnie każdego dnia jest coraz gorzej.A jeszcze gdy tą osobę widzę to serce wyskakuje mi z piersi po to by za chwilę rozwalić się na milion kawałków:(:(:(

Gość gość

Lepiej się nie zakochać.Być sam bo po tem rozstania i płacz tęsknota i cierpienie.Na co komu miłość jak później jest rozczarowanie.Miłość to najgorsze na co można zachorować

Gość Mocna kawa

Po tym co teraz przeżywam wiem że nigdy już nie będę wstanie nikomu zaufać.Nie chce być tak jak teraz chora z miłośći i chora z tęsknoty.To okropne jak cierpi serce ciało dusza....I te myśli i wspomnienia o tym wszystkim co łączyło😔

Gość Karol 23

Najlepiej na rozstanie jest znaleźć nową milość i zapomnieć o przeszłości.Myślicie że wsi byli partnerzy też tak tęsknią przeżywają płaczą za wami? Nie! Mają w dupìe was wasze cierpienia i uczucia do nich.Wy się zaoracie psychicznie z tego bólu za nimi a oni będą sobie spokojnie żyć lub układać życie z kim innym.Wiadomo że strata uczucia boli ale nie można tak popadać w psychoze.Trzeba się podnieść z ziemi i jakoś żyć początki zawsze są trudne ale potem jest już tylko lepiej bo jest wychodzenie na prostą!

Gość Wariat

Bo za późno zobaczyła to co widzę ja Słyszę nasze chęci w pamięci.I tylko jeden mały gest z jej strony i lecę do niej jak na skrzydłach.Myśli tylko o niej sny tylko o niej.I co ma zrobić rozum kiedy serce nie chce słuchać.Bije tylko dla niej....Wyrywa się tylko do niej.I dlaczego i po co to wszystko nam było? Czy ta miłość to tylko chwila i żart?Nie chce nawet tak myśleć i każdego ranka budzę się z nadzieją że wrócisz do mnie i będzie tak jak dawniej....Kochać nie przestanę to silniejsze ode mnie.Chory z miłości jestem na to lekarstwa brak

Gość Cień
12 minut temu, Gość Karol 23 napisał:

Najlepiej na rozstanie jest znaleźć nową milość i zapomnieć o przeszłości.Myślicie że wsi byli partnerzy też tak tęsknią przeżywają płaczą za wami? Nie! Mają w dupìe was wasze cierpienia i uczucia do nich.Wy się zaoracie psychicznie z tego bólu za nimi a oni będą sobie spokojnie żyć lub układać życie z kim innym.Wiadomo że strata uczucia boli ale nie można tak popadać w psychoze.Trzeba się podnieść z ziemi i jakoś żyć początki zawsze są trudne ale potem jest już tylko lepiej bo jest wychodzenie na prostą!

Łatwo pisać takie rady.Zraniony człowiek i tak nie posłucha...Nie chce nikogo innego tylko swoją miłość tą którą utracił

Gość CH*J no i co

Zachowujecie się jak cıoty! Tylko jęczycie pıerdolicie jak wam źle jak tęsknicie a ch0j kogo to obchodzi że was serce boli?! nie wyszło to trudno nie ta miłość to następna a wgl to na ch0j komu miłość żeby potem pıerdolił jeden z drugim farmazony o gorzkie żale.Do spania ćpuny a nie siedzicie na forum i debılne tematy zakładacie jedno i to samo 

Gość Cień
6 minut temu, Gość CH*J no i co napisał:

Zachowujecie się jak cıoty! Tylko jęczycie pıerdolicie jak wam źle jak tęsknicie a ch0j kogo to obchodzi że was serce boli?! nie wyszło to trudno nie ta miłość to następna a wgl to na ch0j komu miłość żeby potem pıerdolił jeden z drugim farmazony o gorzkie żale.Do spania ćpuny a nie siedzicie na forum i debılne tematy zakładacie jedno i to samo 

Masz swoje zdanie ale nie wyzywaj i lepiej nie wypowiadaj się na forum jak masz problem z opanowaniem gniewu.

Gość CH*J no i co
1 minutę temu, Gość Cień napisał:

Masz swoje zdanie ale nie wyzywaj i lepiej nie wypowiadaj się na forum jak masz problem z opanowaniem gniewu.

Spıerdalaj pėdale dalej płakać w poduszkę!!! Nadajecie się z tymi tematami na korek w důpe! Wyjėbane mam na twoje myśli i tęsknoty.Lecz się fŕajerze na łeb!

Gość CH*J no i co

Cıąg się i wal koņıa bo do růchania to się nie nadajesz!!Paaaarrrrówo!

Gość Cień

Lecz się chory człowieku! Coś nie tak z twoją głową jest.

Gość Nie byle ktoś
3 godziny temu, Gość Cień napisał:

Kiedy wreszcie to przeminie?Ta tęsknota nie daje mi się na niczym skupić nie mogę jeść nie mogę spać już ledwo żyje:(

Jak ładnie ktoś pisze i widać że niejedna osoba. Otóż miłość to cierpienie jeżeli nie potrafi się zaryzykować i zaufać w dobro jakie niesie. Wystarczy tak niewiele, a mimo wszystko ludzie to zaniedbywują.

Gość Gość

Naprawdę jesteście chorzy psychicznie. Sami się wykonczycie przez żałosne sentymenty. Zamiast poznawać ludzi których jest wielu wolicie tkwić w spiērdoleniu umysłowym idealizujac zwykłego smiertelnika który jak się zesra to i tak jebje. Skoro z kimś nie jesteście to tak miało być i chúj. Dorośli ludzie a się rozczulaja jak niemowlęta .

Gość Gość
7 minut temu, Gość Nie byle ktoś napisał:

Jak ładnie ktoś pisze i widać że niejedna osoba. Otóż miłość to cierpienie jeżeli nie potrafi się zaryzykować i zaufać w dobro jakie niesie. Wystarczy tak niewiele, a mimo wszystko ludzie to zaniedbywują.

o co ci chodzi z tym ładnym pisaniem temat jak każdy o niczym

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Widać że niektórzy zaczynają myśleć kiedy coś stracą, a gdy to mają nie potrafią pomyśleć o konsekwencjach swego postępowania. Mylisz się, temat bardzo ważny i dla niejednych może być pomocny w dzisiejszym świecie.

Gość Chrapie chyba

Mnie też rozsadza tęsknota.Codziennie ubieram maskę a pod nią to rozsypka i rozpacz ehhh ile to jeszcze trwać będzie ten ból

Gość Przestańcie

Nie podoba mi się to, że tak tu się obrażacie wzajemnie. 

Gość Cień

Zawsze znajdzie się ktoś kto musi się wyżyć na kimś innym obrazić powyzywać zauważyłem że to standard tutaj

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Przestańcie napisał:

Nie podoba mi się to, że tak tu się obrażacie wzajemnie. 

Ci co obrażają kogoś a już w ogóle w tym miejscu, nie znając, bez żadnych podstaw to mają problemu ze zdrowiem psychicznym i w ten sposób szukają ukojenia.

Gość Sunrise
2 godziny temu, Gość Wariat napisał:

Bo za późno zobaczyła to co widzę ja Słyszę nasze chęci w pamięci.I tylko jeden mały gest z jej strony i lecę do niej jak na skrzydłach.Myśli tylko o niej sny tylko o niej.I co ma zrobić rozum kiedy serce nie chce słuchać.Bije tylko dla niej....Wyrywa się tylko do niej.I dlaczego i po co to wszystko nam było? Czy ta miłość to tylko chwila i żart?Nie chce nawet tak myśleć i każdego ranka budzę się z nadzieją że wrócisz do mnie i będzie tak jak dawniej....Kochać nie przestanę to silniejsze ode mnie.Chory z miłości jestem na to lekarstwa brak

Zakochany wariat.....

Gość Sunrise

Tęsknię też za takim jednym wariatem on nawet nie ma pojęcia jak bardzo mi na nim zależy

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Sunrise napisał:

Tęsknię też za takim jednym wariatem on nawet nie ma pojęcia jak bardzo mi na nim zależy

Nie wystarczy tęsknić, liczą się czyny!

Gość Sunrise
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nie wystarczy tęsknić, liczą się czyny!

Łatwo mówić trudniej zrobić

Gość Ciągle robię krok do tyłu

A bo ta cała miłość i tęsknota to w ogóle trudne są😑😕😑

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Sunrise napisał:

Łatwo mówić trudniej zrobić

Takie życie, jeżeli jesteś pewien swoich uczuć to nie bój się, miłość ma największą moc. Zobaczysz jak będzie, jeśli nie otworzy Tobie drzwi to czas na zmiany.

Gość gosc

a ja juz nie tęsknie a chciałabym trzeba poszukać nowego i znowu i tak do smierci

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kobietom wystarczy że jakiś facet napisze coś w stylu tęsknię i już mają pełne gacie bo im się wydaje że to bardzo romantyczne...dlatego tak łatwo można je zfrajerzyc na gruby hajs udając jakiegoś tulipana weterana wojennego czy innego poete. 

Gość Cień
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Takie życie, jeżeli jesteś pewien swoich uczuć to nie bój się, miłość ma największą moc. Zobaczysz jak będzie, jeśli nie otworzy Tobie drzwi to czas na zmiany.

Nie jeden raz w te drzwi pukano i nikt nie otworzył nie zniechęca mnie to gdyż możliwość jest taka akurat w tej chwili nie ma nikogo za nimi kto by otworzył i trzeba czekać na powrót aż wreszcie uchylą się te drzwi....