Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Zawsze byłeś takim chamem???

Polecane posty

Gość Gość

Zawsze byłeś takim chamem,czy dopiero kafe pokazuje Twoje prawdziwe oblicze???

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Zawsze byłeś takim chamem,czy dopiero kafe pokazuje Twoje prawdziwe oblicze???

O kim mowa?

Proszę jaśniej

Gość Gość

On doskonale wie,jak jego zachowania pokazują tą gorszą stronę natury...

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

On doskonale wie,jak jego zachowania pokazują tą gorszą stronę natury...

Aha

Gość gość

Panowie doskonale wiedzą jak czasem manipulują innymi,prowokują, wypisują nieprawdę by się na kimś odegrać ,zemścić,upokorzyć. Bawi Was to?W ten sposób pokazujące swoje chamskie ja

Gość gosc

Od urodzenia

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Panowie doskonale wiedzą jak czasem manipulują innymi,prowokują, wypisują nieprawdę by się na kimś odegrać ,zemścić,upokorzyć. Bawi Was to?W ten sposób pokazujące swoje chamskie ja

Dobrze wiesz, że największymi manipulatorkami są właśnie kobiety i do tego bardzo wredne, kłamliwe. Nie mówię że wszystkie ale połowa napewno;)

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Dobrze wiesz, że największymi manipulatorkami są właśnie kobiety i do tego bardzo wredne, kłamliwe. Nie mówię że wszystkie ale połowa napewno;)

Kubuś jest kobietą? Coś jest na rzeczy😂

Gość Gość
22 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kubuś jest kobietą? Coś jest na rzeczy😂

Tak samo jak Dragon i jego odlam Dragoniasty 

Gość jam cham

zawsze bylem chamem jednakowoż doskonale się z tym kryłem, , cóż panienki lubią takich, a takimi co uczęszczają na mszę, są kulturalni, ustępują w autobusie miejsca prawią nietuzinkowe komplementy itp. po prostu nimi gardzą, a ja... mam powodzenie 🙂 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość jam cham napisał:

zawsze bylem chamem jednakowoż doskonale się z tym kryłem, , cóż panienki lubią takich, a takimi co uczęszczają na mszę, są kulturalni, ustępują w autobusie miejsca prawią nietuzinkowe komplementy itp. po prostu nimi gardzą, a ja... mam powodzenie 🙂 

U jakiego typu kobiet?😏

Gość jam cham
5 minut temu, Gość Gość napisał:

U jakiego typu kobiet?😏

wszystkie bez wyjątku 🙂 uwielbiają mnie, czasami miksuję grubiańsko-gburowate  syczenie, lekko unoszę dolną wargę i seplenię brutalnie aroganckie złośliwości....oczywiście udaję wtedy lekko głupiego by mieć usprawiedliwienie, normalnie sikają z zachwytu 🙂 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość jam cham napisał:

wszystkie bez wyjątku 🙂 uwielbiają mnie, czasami miksuję grubiańsko-gburowate  syczenie, lekko unoszę dolną wargę i seplenię brutalnie aroganckie złośliwości....oczywiście udaję wtedy lekko głupiego by mieć usprawiedliwienie, normalnie sikają z zachwytu 🙂 

Pochlebiasz sobie mówiąc,  że wszystkie i onanizujesz mentalnie zainteresowaniem tych, na zainteresowaniu których innym mężczyznom nie zależy.

Gość jam cham
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Pochlebiasz sobie mówiąc,  że wszystkie i onanizujesz mentalnie zainteresowaniem tych, na zainteresowaniu których innym mężczyznom nie zależy.

bzdura, mężczyźni nie maja wiele do powiedzenia w tym względzie, bo albo się zaadoptują do panujących warunków i zaczną zdobywać trofea albo sami będą się onanizować całą ręką zaś intelektualiści wybiórczo palcami, to jak podcieranie du/py , żadna filozofia 🙂 

Gość Gość
7 minut temu, Gość jam cham napisał:

bzdura, mężczyźni nie maja wiele do powiedzenia w tym względzie, bo albo się zaadoptują do panujących warunków i zaczną zdobywać trofea albo sami będą się onanizować całą ręką zaś intelektualiści wybiórczo palcami, to jak podcieranie du/py , żadna filozofia 🙂 

Nie zrozumiałeś? Przeczytaj jeszcze raz i jeszcze raz, do skutku.

Gość jam cham

doskonale rozumiem, motto "nie cham samotnik, cham bzyka" można też odnieść do kobiet 🙂