Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alex1999

Chłopak nie potrafi się określić

Polecane posty

Gość alex1999

W marcu poznałam przez internet chłopaka, spotkaliśmy się raz potem przyjechał do mnie do domu, było fajnie. Cały czas powtarzał że mu się podobam, że mnie lubi.. Kiedy się widzieliśmy były przytulanki, całowanie i trzymanie się za ręce, potem wyjechał za granicę ale ja obiecałam że na niego poczekam. 
Minęły już trzy miesiące od kiedy go nie ma, piszemy codziennie i myślałam że coś z tego będzie, fajnie nam się rozmawiało, zawsze mnie komplementował, pisał miłe rzeczy nawet chciał iść ze mną do łóżka.
Dzisiaj napisał mi że nie chce tego ze mną zrobić, bo to nie ma sensu bo tylko mnie skrzywdzi. Napisał też że mnie lubi i jestem ładna, ale po prostu niczego więcej nie czuje, ale nie powiedział że nie chce być ze mną, bo nie wie co będzie później. 
Już nie wiem co robić? Zakończyć znajomość czy czekać aż wróci do Polski i poczekać na rozwój sytuacji?

Gość gość

Znajomość została przez niego zakończona w chwili kiedy napisał, że nic więcej do ciebie nie poczuje prócz lubienia.

Gość Gość
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Znajomość została przez niego zakończona w chwili kiedy napisał, że nic więcej do ciebie nie poczuje prócz lubienia.

Dokładnie. Może juz pisze lub sie spotyka z inna, pewnie jesteś jedna z opcji. Miej honor i olej go. Twoje czekanie jest daremne. Bedziesz sie ludzila, traciła czas a on w końcu pozna odpowiednią kobietę, zauroczy się i szybko się z nią zwiąże, nie będzie miał żadnych dylematów. Takich historii są tysiące.