Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Orgazm we śnie

Polecane posty

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gorący napisał:

Twojemu nie staje to i zmazów nie ma :DD Tylko to twój problem, radzę poszukać faceta a jajami :DD Chcesz miec kisiel miedzy nogami?  Daj namiary :DD

Dorośli mężczyźni nie miewają zmazów, ponieważ rozładowują popęd seksualny regularnie z kobietami. To, że ty paprasz nocami samotnie pościel oblechu, jakbyś miał 13 lat, to z kolei nie nasz problem. Nasz problem to Niegrzeczny placek rozwalający każdy wątek razem z tobą. Kisiel to możesz robić komuś takiemu jak Rozumię, prostaku.

Co za cham pasujący akurat do plackowej. Nic dziwnego, że wszystkie inne pogoniły dziada.

Gość gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Dorośli mężczyźni nie miewają zmazów, ponieważ rozładowują popęd seksualny regularnie z kobietami. To, że ty paprasz nocami samotnie pościel oblechu, jakbyś miał 13 lat, to z kolei nie nasz problem. Nasz problem to Niegrzeczny placek rozwalający każdy wątek razem z tobą. Kisiel to możesz robić komuś takiemu jak Rozumię, prostaku.

Co za cham pasujący akurat do plackowej. Nic dziwnego, że wszystkie inne pogoniły dziada.

Madzia nie z tych, co mogą sobie pozwolić na wybredność ;)

Gość Bzykaczek

Bzzzzzz zboczeńcy.

Gość Gorący
4 godziny temu, Gość gość napisał:

Madzia nie z tych, co mogą sobie pozwolić na wybredność ;)

Pokaż mi głąbie gdzie napisałem że teraz mi się to dzieje? :DDDD Po za tym war i atko czy znasz się choć troszeczkę na żartach? Brak mi słów, zamiast pyskować gary pomyj, mamusia ugotowała pod dziób podała, to chociaż tyle zrób :DDD syf w pokoju posprzątaj :DD

Dnia 3.07.2019 o 11:49, Gość Gość napisał:

Zdarza się wam coś takiego? Bez smyrania paluchami?

Zdarza się. Czy może być lepsze przebudzenie niż to, gdy fala rozkoszy zalewa ciało? Możliwe, że w ten sposób organizm rekompensuje sobie jakieś braki w owej sferze:)

plmagasz sobie reka czy to jest takie bezwolne