Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AmandaGabriela

Macie jakieś dewiacje seksualne?

Polecane posty

Dużo osób moim zdaniem posiada jakeś odchylenia od normy. Jedni jarają się stopami. Czytałam artykuł o arabskim szejku, który czerpał największe podniecenie z fekalio.   Mnie najbardziej jara seks w publicznych miejscach, z tą adrenaliną podniecenie razy 100%. 

Gość forsycja

Nie wiem jak bardzo odstaję od normy, ale dużo rzeczy mnie kręci. Kobiece stopy, łydki, uda, brzuch, szpilki, pończochy, kobieca bielizna, femdom i uleganie kobiecie jak i Dominacja kobiety przez duże D, footjob, legjob, strapon, wytrysk na różne części ciała, namiętny pocałunek partnerki mającej spermę w ustach, pissing i jeszcze wiele, wiele innych. Odrzuca mnie jedynie scatting, wymioty, kozy z nosa itd.

Gość gosc
23 minuty temu, AmandaGabriela napisał:

Dużo osób moim zdaniem posiada jakeś odchylenia od normy. Jedni jarają się stopami. Czytałam artykuł o arabskim szejku, który czerpał największe podniecenie z fekalio.   Mnie najbardziej jara seks w publicznych miejscach, z tą adrenaliną podniecenie razy 100%. 

mnie to tez najbardziej in public:)

miałaś jakieś akcje?:)

Gość gość

Pieszczoszka cóż za zmysłowy nick. Gdzie lubisz być pieszczona najbardziej? 😏

Gość gosc
6 minut temu, Pieszczoszka napisał:

A czy fantazje się liczą? 🙂

dawaj te fantazje:)

2 minuty temu, Gość gosc napisał:

mnie to tez najbardziej in public:)

miałaś jakieś akcje?:)

I to nie jedną ;D Najodważniejsza chyba była, na pielgrzymce przedmaturalmej do Częstochowy. Na nocnym czuwaniu w środku nocy, kiedy wszysy pod kocami zaczeli lekko przysypiać, już a ja z moim chłopakiem ostro czuwaliśmy :D

Gość Ekhm

Mnie podnieca krew. Gdy skora jest lekko nacieta np na piersi a partner rozprowadza krew palcem po ciele jkby malowal.

Gość gosc
5 minut temu, Pieszczoszka napisał:

Trójkąt, miejsce publiczne, robić to na oczach kogoś, z tak zwanym podglądaczem w tle. Nic nadzwyczajnego 😉

no fajnie i co dalej?:)

Gość gość
5 minut temu, Gość Ekhm napisał:

Mnie podnieca krew. Gdy skora jest lekko nacieta np na piersi a partner rozprowadza krew palcem po ciele jkby malowal.

A robił to języczkiem? 😏

Gość gosc
15 minut temu, AmandaGabriela napisał:

I to nie jedną ;D Najodważniejsza chyba była, na pielgrzymce przedmaturalmej do Częstochowy. Na nocnym czuwaniu w środku nocy, kiedy wszysy pod kocami zaczeli lekko przysypiać, już a ja z moim chłopakiem ostro czuwaliśmy :D

a jeszcze jakaś? w knajpie na disco?

Gość Ekhm
2 minuty temu, Gość gość napisał:

A robił to języczkiem? 😏

Jasne, na udach szczegolnie. Szyja. Pozniej na jego ustach nadal czulam posmak krwi. Mmmm.

Gość gość

Tak, mam, ale nie napiszę.  Jak napisałam coś w temacie atrakcyjności seksualnej to ktoś temat skasował. 😞

Gość gość
12 minut temu, Gość Ekhm napisał:

A lubisz skosztować krwi podczas seksu?

Gość gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Tak, mam, ale nie napiszę.  Jak napisałam coś w temacie atrakcyjności seksualnej to ktoś temat skasował. 😞

e tam

5 minut temu, Gość gosc napisał:

a jeszcze jakaś? w knajpie na disco?

Na disco to żadna adrenalina bo to jest tak oczywista sprawa, że chodzą się gdzieś po zaszczanych kiblach kotłować. Gdzie było zajebiście??? W sklepie w przebieralni, w kinie, w parku, w wodzie nad jeziorem, w zabytkowym wraku pożarniczego jelcza (to była super akcja, ten jelcz to taka ozdoba, która stoi przed KPSP w naszym mieście, po nocy się zakradliśmy, żeby się tam do niego dostać ), samochodzie podczas jazdy jak patrner kierował to ja miałam też dużo roboty :D

Gość gosc
22 minuty temu, AmandaGabriela napisał:

Na disco to żadna adrenalina bo to jest tak oczywista sprawa, że chodzą się gdzieś po zaszczanych kiblach kotłować. Gdzie było zajebiście??? W sklepie w przebieralni, w kinie, w parku, w wodzie nad jeziorem, w zabytkowym wraku pożarniczego jelcza (to była super akcja, ten jelcz to taka ozdoba, która stoi przed KPSP w naszym mieście, po nocy się zakradliśmy, żeby się tam do niego dostać ), samochodzie podczas jazdy jak patrner kierował to ja miałam też dużo roboty :D

To ładnie czyli masz już trochę na koncie:)

Gość gosc
53 minuty temu, Pieszczoszka napisał:

Może jakieś pytanie zadaj, będzie łatwiej. 

no a w knajpie bys to zrobiła? np.w lozy:)

Gość gosc
2 minuty temu, Pieszczoszka napisał:

Oj tak to raczej nie. Nad jeziorem, na plaży nad morzem, taka środowiskowa kobitka ze mnie!! 

ekologiczna jesteś:)

a w windzie?:)

Gość gosc
11 minut temu, Pieszczoszka napisał:

W windzie tak 👍

to gdzie ci sie jeszcze marzy?:)

Gość gosc
10 minut temu, Pieszczoszka napisał:

chciałabym w wodzie, ale oczywiście nie po szyję, lecz takiej po kostki, kolana. Woda spływająca po gorącch ciałach to jest to! 

jak tak zrobiłem w głębokiej wodzie daleko od plaży w biały dzień:)

Gość Karlosss

Razy 100% to tak jak razy 1 czyli tak samo się podniecasz jak w miejscu niepublicznym.

Gość Wiosna

Mnie najbardziej podnieca jak facet spuszcza mi się na usta a potem liże spermę, podobnie z cipką, liże taką ospermioną!

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Wiosna napisał:

Mnie najbardziej podnieca jak facet spuszcza mi się na usta a potem liże spermę, podobnie z cipką, liże taką ospermioną!

a Ty nie lubisz spijać spermy?:)

Gość Wiosna

Uwielbiam, to mój fetysz!

Gość Wiosna
47 minut temu, Gość gosc napisał:

a Ty nie lubisz spijać spermy?:)

Uwielbiam!!!!

Gość gosc
19 minut temu, Gość Wiosna napisał:

Uwielbiam!!!!

super:) co i gdzie jeszcze lubisz?:)

Gość Ekhm
5 godzin temu, Gość gość napisał:

A lubisz skosztować krwi podczas seksu?

Lubie, czasem kosztuje.

Gość gość
13 godzin temu, AmandaGabriela napisał:

Stopy mnie bardzo jarają i widok jak moja ukochana jest rżnięta przez innego napalonego samca. 

Gość Katia

Mój chłopak uwielbia gdy zsikam się w majtki. Robię to nieraz dla niego przed seksem i strasznie go to podnieca..

Gość Żaneta

Fetyszem mojego męża jest cuckold. Nic go tak nie bierze jak mój seksik z innymi. Mogę robić dowolne fiku-miku a on jeszcze bardziej szczęśliwy. Ja lubię to wyzwolenie, te sytuacje no i oczywiście mężczyzn ale to chyba normanle a nie żaden fetysz.