Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia

Jak to interpretować

Polecane posty

Gość Kasia

Cześć, słuchajcie mam dylemat. Byłam kilkanaście dni temu z kolega na weselu, z braku laku wybrałam się na nie z kimś, z kim nawet nie przypuszczałabym ze kiedykolwiek się gdzieś wybiorę. W każdym razie, do czasu wesela wymienialiśmy się SMS, spotkaliśmy się również kilka razy ale w gronie wspólnych znajomych, na samym weselu było bardzo sympatycznie. Facet zachowywał się naprawdę w porządku, nie odstępował mnie na krok itd. Kiedy tańczyliśmy miałam wrażenie ze gładzi palcami moje dłonie, na pożegnanie mnie przytulił a w samochodzie jak wracaliśmy cały czas się do mnie odwracał i pytał czy wszystko w porządku i próbował trzymać moja rękę. Po samym weselu nadal mamy kontakt. Sama nie wiem jak interpretować jego zachowanie, ponieważ byłam w dosyć długim związku jakiś czas temu i w nim po prostu takich rzeczy nie było, ale dzięki temu partnerowi weselnemu zaczęłam coraz mniej myśleć o byłym, mam dużo lepszy humor a na każdego SMS od niego cieszę się jak dziecko. Chłopak jest również bardzo pomocny, popsuł się mi telefon i bez żadnego gadania i nawet moich próśb zaoferował, ze na czas naprawy pożyczy mi swój telefon... martwi mnie tylko jedna jego wiadomość odnośnie tego, ze kiedy kiedyś rozstał się z dziewczyna to druga się pocieszył i nie wyszło, teraz jest podobna sytuacja bo on jakiś czas temu zerwał z inna, nie wiem ile czasu byli razem i nie mam zamiaru pytać, gdyby chciał to myśle ze sam by powiedział. Co myślicie, brnąc w to dalej czy sobie odpuścić? Wydaje mi się ze zaczyna mi na nim zależeć 

Gość Draaaax

Myśle, ze on chce się zBWuc 

Gość erykbenz

Czemu myslisz o poprzednich jego dziewczynach??, przecież miał prawo szukać szczęścia. tak samo ty. Ważne jest to co bedzie teraz i jutro a nie co było, po co rozmyślasz? jak jest fajnie to spróbuj i nie pytaj sie o poprzednie bo to jest nie ładne zachowanie