Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolitka

Trzepanie kapucyna

Polecane posty

Gość Lolitka

Dziewczyny czy walicie konia waszym chłopakom? 

Gość Gosc
1 minutę temu, Arystoteles napisał:

kochalem kiedy laska mi pod koldra trzepala konia, cudowne uczucie... ehh

Trzeba bylo ja wozic i kupowac smakolyki i rozpieszczac to bys mial a tak to chlip chlip.w poduszeczke masz to co chciales czyli niezaleznosc. Mozesz teraz robic co chcesz.

Gość Karol Wielki
30 minut temu, Arystoteles napisał:

kochalem kiedy laska mi pod koldra trzepala konia, cudowne uczucie... ehh

Weź sie ziomek w garś bo widze że kumaty jesteś. Nie płacz za pannom świat jest pełen chentnych świń. 

Gość Karol Wielki
39 minut temu, Gość Gosc napisał:

Trzeba bylo ja wozic i kupowac smakolyki i rozpieszczac to bys mial a tak to chlip chlip.w poduszeczke masz to co chciales czyli niezaleznosc. Mozesz teraz robic co chcesz.

Mowa. Taki ten świat że najczenściej jak chcesz mieć z laska dobrze to płacisz. Albo w burdelu u ...y albo swojej prezenty dajesz bo takie za darmo to tylko na poczontku zwiazku a i to nie zawsze. Jest też tak że cie panna chce przywiazać bo na pszykład dzieciata jest już i frajera szuka do zwałowania. Temu świnie najlepiej czensto zmieniać. Polecam. 

Gość gosc

Pryszczate nastokatki możecie sobie pofantazjowac jedynie,a macac to możecie się sami po tych waszych jajkach gołębiach,i fujareczki w rękę i jedziecie chłopcy,taka prawda pryszczate gęby, fantazjowac to sobie możecie 

Gość Gosc

Pamietajcie reka nigdy nie zradzi nie mowi i nie bedzie zla. I nie odmowi. Same plusy. 

Gość Andrzej
1 godzinę temu, Gość Lolitka napisał:

Moja mi tak. Dobra jest w tym, a ja potrafie sie odwdzieczyc 🙂

Gość Gosc
20 minut temu, Gość Karol Wielki napisał:

Mowa. Taki ten świat że najczenściej jak chcesz mieć z laska dobrze to płacisz. Albo w burdelu u ...y albo swojej prezenty dajesz bo takie za darmo to tylko na poczontku zwiazku a i to nie zawsze. Jest też tak że cie panna chce przywiazać bo na pszykład dzieciata jest już i frajera szuka do zwałowania. Temu świnie najlepiej czensto zmieniać. Polecam. 

Zyj dalej zludzeniami ze ktos bedzie ci wszystko dawal a ty z siebie nic i ze ci sie nalezy a reka juz zawsze bedzie twym przyjacielem. 

Gość EciaPlecia
1 godzinę temu, Gość Lolitka napisał:

Seks tak. Ale jakby mnie mój facet o coś takiego poprosił to bym kazała mu spieprzać do kibla żeby sobie sam trzepał. Podobnie z morałem. 

Gość Gosc

Dlatego wlasnie jestescie wymieniani na lepszego i placzecie ze zdradzajo. Powodzenia

To jak zaczniesz rozdawac to moze ktos tez zacznie. Zacznij moze od siebie

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość EciaPlecia napisał:

Seks tak. Ale jakby mnie mój facet o coś takiego poprosił to bym kazała mu spieprzać do kibla żeby sobie sam trzepał. Podobnie z morałem. 

Pewnie mysli tak ze chcialby brac bo jemu sie nalezy a on to nie musi bo to za darmo a on nic nie musi. 😄 i zdziwiony ze kazda olewa go 😄