Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goascccc

Skladacie na 500 plus mimo ze macie kase

Polecane posty

Gość goascccc

Czy jestescie zdania jak daja to brac?

Gość Gość

Tak, płace podatki i to nie małe, więc uważam,że nikomu nic nie zabieram,traktuje to jako zwrot podatku

Gość gość

Jestem zdania, że jak dają to brać. Wpłącamy z męzem sporo do wspólnej puli podatków, sponsoruje usługi państwowe niejednemu Polakowi w ten sposób, który wiecznie w okolicach średniej krajowej to dlaczego mam sobie nie rekompensować straty?

Gość 1234

Oczywiście, że brać. To, że ktoś jest zaradny i swoje zarabia, to nie znaczy, że ma że swoich podatków opłacać 500 + dla innych, a sobie darować. Z jakiej racji? 

Gość gość
40 minut temu, Gość gość napisał:

Jestem zdania, że jak dają to brać. Wpłącamy z męzem sporo do wspólnej puli podatków, sponsoruje usługi państwowe niejednemu Polakowi w ten sposób, który wiecznie w okolicach średniej krajowej to dlaczego mam sobie nie rekompensować straty?

Z podatku płaconego ze średniej krajowej, to sobie ten Polak sam zasponsoruje. Samego NFZ płaci miesięcznie 400-500zł.

Gość gość
47 minut temu, Gość gość napisał:

Z podatku płaconego ze średniej krajowej, to sobie ten Polak sam zasponsoruje. Samego NFZ płaci miesięcznie 400-500zł.

przestań fantazjować :D

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

przestań fantazjować :D

nie wspominając, że nie tylko NFZ można im w ten sposób finansować, ale również publiczny transport, chodniki a zresztą szkoda gadać o tych dziadach wyciągających chciwe łapy po pincet plus.

Gość Gosc

Płacąc niemałe podatki, dlaczego w końcu nie miałabym z tego skorzystać?