Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To katorga

Miłość do zajętej

Polecane posty

Gość To katorga

Już bym złapał za telefon i się umawiał, mówił jej jak ją uwielbiam, jaka jest śliczna, jak na mnie działa gdyby nie to wszystko że jest z kimś innym 

Gość gość

Skąd wiesz, że ma kogoś?

Gość Onsam

Ja sie malo odzywalem bo bym mowil jak mi sie podoba i wkolo to samo. Telefon mam ale mial byc w sprawach pracy. Raz tylko wyslalem smsa tak bo cos tam u mnie sie dzialo zeby powiedziec. Raz ona tylko raz zadzwonila zeby powiedziec ze juz podjechala kolo domu bo mialem odebrac klucze. To bylo fajne. Slyszec ja przez telefon, zejsc specjalnie do niej a tam ona te dlugie wlosy i znalazla mnie gdzie mieszkam. I to tyle. Nie uzywam telefonu do niej. Nie mam raczej pozwolenia. Chociaz to nic takiego sms. Ale dzwonienie oznacza spotkanie i tutaj juz nie powinienem.

Gość Robert Lewinkowski

Mnie też kiedyś ciągnęło do zajętej. Kabiny.

Gość Gość
10 godzin temu, Gość Onsam napisał:

Ja sie malo odzywalem bo bym mowil jak mi sie podoba i wkolo to samo. Telefon mam ale mial byc w sprawach pracy. Raz tylko wyslalem smsa tak bo cos tam u mnie sie dzialo zeby powiedziec. Raz ona tylko raz zadzwonila zeby powiedziec ze juz podjechala kolo domu bo mialem odebrac klucze. To bylo fajne. Slyszec ja przez telefon, zejsc specjalnie do niej a tam ona te dlugie wlosy i znalazla mnie gdzie mieszkam. I to tyle. Nie uzywam telefonu do niej. Nie mam raczej pozwolenia. Chociaz to nic takiego sms. Ale dzwonienie oznacza spotkanie i tutaj juz nie powinienem.

Głównie to dziary są jej atutem. Jak tam podobna miłość do Eugenii Jakubie? Minęło? Równia bardzo pochyła. Przebieg był podobny, tylko prostactwo u tej większe.