Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Zalamana

Fryzjerka mnie oszpecila!

Polecane posty

Go艣膰 Zalamana

Masakra! Bylam wczoraj podciac ko艅c贸wki, mam wlosy krecone, cienkie do ramion, a ona je cale wystopniowala tak ze mam gorna warstwe si臋gajaca do uszu a reszta wlosow po prostu zwisa! No katastrofa. Wyglada jakbym miala.kask na glowie 馃槩 chce mi sie ryczec juz nie wiem jak je ulozyc. Kiedy zostawiam naturalnie to kreca sie tak ze cala objetosc mam na glowie i po bokach zamiast dole wygladam jak chaplin 馃槩 a kiedy je wyprostowalam to masakra zrobila mi jeszcze jakies niemodne pazurki wokol twarzy 馃槧

Najgorsze ze wystopbiowala mi je do takiego stopnia ze nie moge nawet ich spiac !!!! Wczesniej chodzilam do pracy w spietych teraz nie da rady 馃槩

Nigdy w zyciu nie pojde do fryzjera! To juz druga taka akcja, po tamtej zapuszczalam wlosy 3 lata a ta znowu mnie op.....la jak pajaca!

Niedouczone durnowate baby po zawodowce, na niczym sie nie znaja tylko potrafia oszpecic czlowieka. Jeszcze nigdy nie bylam.zadowolona z ciecia, koncze swoja przygode z fryzjerami koniec!

Tylko jak teraz przetrwac ten okres zanim wlosy odrosna? Moje sa slabe i cienkie i potrwa to z rok na pewno.

馃槩 plakac mi.sie chce. Odwolalam 2 spotkania towarzyskie wczorajsze i dzisiejsze bo czuje siw jak g..o 馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Go艣膰

Ja te偶 nienawidz臋 chodzi膰 do fryzjera, nigdy nie jestem zadowolona z ich pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zalamana

馃槶馃槶 kurcze jakbym dala de jeszcze te wlosy spiac ale mam je kr贸tkie! Nie wiem jak zyc... 馃槶 wiem to tylko wlosy ale ci ktorzy tego doswiadczyli wiedza jak bardzo zle ciecie moze oszpecuc i postarzec.

Macie jakies sposoby aby wlosy szybciej odrosly...? 馃槩

Udost臋pnij ten post

Dnia 7.07.2019 o 17:02, Go艣膰 Zalamana napisa艂:

Masakra! Bylam wczoraj podciac ko艅c贸wki, mam wlosy krecone, cienkie do ramion, a ona je cale wystopniowala tak ze mam gorna warstwe si臋gajaca do uszu a reszta wlosow po prostu zwisa! No katastrofa. Wyglada jakbym miala.kask na glowie 馃槩 chce mi sie ryczec juz nie wiem jak je ulozyc. Kiedy zostawiam naturalnie to kreca sie tak ze cala objetosc mam na glowie i po bokach zamiast dole wygladam jak chaplin 馃槩 a kiedy je wyprostowalam to masakra zrobila mi jeszcze jakies niemodne pazurki wokol twarzy 馃槧

Najgorsze ze wystopbiowala mi je do takiego stopnia ze nie moge nawet ich spiac !!!! Wczesniej chodzilam do pracy w spietych teraz nie da rady 馃槩

Nigdy w zyciu nie pojde do fryzjera! To juz druga taka akcja, po tamtej zapuszczalam wlosy 3 lata a ta znowu mnie op.....la jak pajaca!

Niedouczone durnowate baby po zawodowce, na niczym sie nie znaja tylko potrafia oszpecic czlowieka. Jeszcze nigdy nie bylam.zadowolona z ciecia, koncze swoja przygode z fryzjerami koniec!

Tylko jak teraz przetrwac ten okres zanim wlosy odrosna? Moje sa slabe i cienkie i potrwa to z rok na pewno.

馃槩 plakac mi.sie chce. Odwolalam 2 spotkania towarzyskie wczorajsze i dzisiejsze bo czuje siw jak g..o 馃槶

wiem, ze latwo mowic i jestes wkurzona, ale spokojnie, w艂osy to nie r臋ka, odrosn膮 馃槈聽choc rozumiem Ci臋 doskonale, sama przesta艂am farbowa膰 w艂osy 5 lat temu i teraz jak mam i艣膰 na zwykle podci臋cie konc贸wek, to jestem chora 馃槈聽tez mam lekko kr臋cone w艂osy i zawsze zanim usiade na fotelu fryzjerki od razu mowie, ze zadnego cieniowania i stopniowania wlos贸w, bo bede wyglada艂a jak Kopernik 馃槃聽jak tylko widz臋, ze fryzjerka zaczyna mi cieniowa膰, to mowie jej, ze ma przestac. glowa do g贸ry i nie przejmuj si臋. zerknij tu, spoko napisane jak dba膰 o w艂osy kr臋cone聽https://portaluroda.pl/

Udost臋pnij ten post