Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Co robić dalej? Długi związek

Polecane posty

Gość Gość

Potrzebuję porady, jestem w sytuacji bez wyjścia. Jestem z facetem 5 lat, byliśmy szczęśliwi, mieszkamy razem od kilku lat, planujemy swój dom, ślub, dziecko. Jednak raz na jakiś czas coś między nami jakby pęka, jest źle, nie gadamy kilka dni, mamy różne zdania w wielu kwestiach, jednak po kilku dniach się godzimy. Przed poznaniem obecnego partnera wcześniej pisałam ale podkreślam tylko pisałam, nigdy się nie widziałam z takim chłopakiem - wiem jak wygląda i że istnieje, bo chodziliśmy razem do szkoły i wydywalismy się tylko tyle, że na korytarzu. Super się dogadywalismy, super nam się pisało ale po prostu wyszedł ze szkoły i nie pisaliśmy, kontakt się urwał, ja się w nim że tak głupio to nazwę 'zakochałam od pierwszego widzenia' ale nic z tego nie było, oboje byliśmy dzieciakami, balismy się, wiem, że on też bardzo bardzo mnie lubił. Będąc w związku przy każdej kłótni z obecnym partnerem myślę jakby to było gdybym była z... Myślę o nim. Zdarzyło się, że pisałam z nim 3 razy, wspominaliśmy mówiliśmy, że szkoda że wyszło jak wyszło ale po ptakach. Co ja mam zrobić? Jestem pod ścianą, a moje serce i ja nie wiemy w która stronę pójść. 

chciałbym miec takie problemy

pomysl, ze sa ludzie, ktorzy cierpia na okropną samotnosc i celibat od kilku lat