Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dssdss

Znajoma rzuca podteksty seksualne.

Polecane posty

Gość dssdss

Mam znajoma, z którą znamy sie już kilkanaście lat. Znajoma jest mężatką od 2 lat. Od kilku miesięcy ewidentnie zauważyłem, że rzuca do mnie aluzje. 

Kiedyś skomplementowała mnie jak to fajnie przypakowałem i muszę teraz się ładnie opalić, żeby wyglądać ekstra, czasami wrzuca aluzje o ptakach (podczas gdy rozmawiamy o zwierzętach, to ona potrafiła napisac, że lubi ptaki ale takie bardziej z żelaza) i od czasu do czasu takie teksty są. Ona ma męża, ja na aluzje nie zwracałem uwagi, ale zauzwylem już tę prawidłowość. Zaczęła się ostatnio zresztą ubierać dosyc wyzywająco (spódniczka 20 cm ponad kolano), co wczesniej kompletnie nie było w jej stylu. Kiedy zapytalem kiedy mozemy sie spotkac na kawę, to odpisuje ze kiedy tylko zechcę.

Pytanie: o czym to może świadczyć? Czy Wy kobiety mając partnera mozecie miec ochote na kogos innego? O co tu moze chodzic?

Gość Ona33

Chce Ciebie w łóżku, czego nie rozumiesz? 

Z twojej strony nie idą żadne aluzje? 

Gość dsds
12 minut temu, Gość Ona33 napisał:

Chce Ciebie w łóżku, czego nie rozumiesz? 

Z twojej strony nie idą żadne aluzje? 

No właśnie ode mnie. Widujemy się raczej rzadko, raz na 1-2 miesiące, nie zawsze te aluzje są, jeżeli nawet ich nie ma, to widzę kątem oka jak po prostu obcina mnie wzrokiem (skanuje od stóp do głów), wpatruje się w klatkę, krocze (tak, to prawda), ale tylko zerka na sekundę, chociaż czasami robiła to łapczywie. 

Te aluzje co podałem to takie główne co zdarzyły się w przeciągu ostatnich 2 lat.

Prosze o odpowiedzi jeszcze

Gość gosc

no dobra przypuscmy ze poszliscie na kawe a po kawie wyladowaliscie w luzku. Nie mial bys potem wyzutow ze pukales mezatke?

Gość Gosc

Moze nie jest mezatka i sie zakochala w Tobie to chce sie spodobac. 

6 minut temu, Gość gosc napisał:

no dobra przypuscmy ze poszliscie na kawe a po kawie wyladowaliscie w luzku. Nie mial bys potem wyzutow ze pukales mezatke?

Żadnych😂😂😂

Gość Gość
10 minut temu, Tygryss napisał:

Żadnych😂😂😂

Jakbyś był kobietą to baby by Cię tu zjadly za ten tekst. 

Gość dsds

Nie miałbym. Nawet chętnie bym ją zaliczył.

Ale muszę mieć pewność, że jej się podobam i ona tez by tego chciała. Te aluzje moze cos znaczą, ale nie wiem dlatego proszę was o ocenę