Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawitscheck_85

Moja teoria dotycząca kobiet

Polecane posty

Gość Prawitscheck_85

Mam 34 lata, nigdy nie miałem dziewczyny i się już z tym pogodziłem, że nie będę miał, bo mi się to nie kalkuluje. Zauważyłem ostatnio, że niektóre kobiety w moim otoczeniu (pracy głównie) trują mi d*pę pytaniami, dlaczego jestem sam i dlaczego dziewczyny nie szukam itd... Mam taką swoją teorię, że kieruje nimi tzw "solidarność jajników". Tzn chodzi im o to, żebym się "starał" o jakąś dziewczynę, poniżał się, pajacował, dostał zlewkę i w ten sposób podbudował jej ego. A gdyby więcej mężczyzn się tak zachowywało. to by kobietom, jako ogółowi spuchło ego do niebotycznych rozmiarów, że mężczyźni się dla  nich poniżają etc. Co wy o tym sądzicie?

Gość Ona

Dobre 😂 😂 😂

Zapewne zachowujesz sie jak niewyzyty Palant, stąd te sugestie. 

Jesli masz 34 lata i kobiety się o ciebie nie bily, to odpuść sobie myślenie o kobietach. Nie pociągasz nas i tyle. 

Gość saas
4 minuty temu, Gość Prawitscheck_85 napisał:

Mam 34 lata, nigdy nie miałem dziewczyny i się już z tym pogodziłem, że nie będę miał, bo mi się to nie kalkuluje. Zauważyłem ostatnio, że niektóre kobiety w moim otoczeniu (pracy głównie) trują mi d*pę pytaniami, dlaczego jestem sam i dlaczego dziewczyny nie szukam itd... Mam taką swoją teorię, że kieruje nimi tzw "solidarność jajników". Tzn chodzi im o to, żebym się "starał" o jakąś dziewczynę, poniżał się, pajacował, dostał zlewkę i w ten sposób podbudował jej ego. A gdyby więcej mężczyzn się tak zachowywało. to by kobietom, jako ogółowi spuchło ego do niebotycznych rozmiarów, że mężczyźni się dla  nich poniżają etc. Co wy o tym sądzicie?

Coś w tym jest. Kobiety nie lubią, intrygują je faceci, których "żadna nie usidliła", którzy mają w dupie ich gierki, nie dają sobą manipulowac. Kobietki tego nie znoszą.

Dla kobietek dobrze jest wtedy, kiedy facet jest omotony, już zaprzęgnięty do tego syfu nazywanego malzenstwem - wtedy jest uśmieszek i zadowolenie.

Gość Gość

Mnie nigdy coś takiego nie spotkało bo nikt mnie nie pyta o życie prywatne.

Gość Prawitscheck_85
5 minut temu, Gość Ona napisał:

Dobre 😂😂😂

Zapewne zachowujesz sie jak niewyzyty Palant, stąd te sugestie. 

Jesli masz 34 lata i kobiety się o ciebie nie bily, to odpuść sobie myślenie o kobietach. Nie pociągasz nas i tyle. 

Naucz się czytać ze zrozumieniem. Swoją drogą, jakie sugestie? Bo nie kumam

Gość Prawitscheck_85
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Mnie nigdy coś takiego nie spotkało bo nikt mnie nie pyta o życie prywatne.

A mnie się czasem zdarza i to przeważnie te stare, koło 50-tki

Gość Gość

Dorabiasz sobie teorię do normalnych pytań na które jesteś przewrażliwiony.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Prawitscheck_85 napisał:

A mnie się czasem zdarza i to przeważnie te stare, koło 50-tki

Pewnie w czasach gdy one były młodsze starokawalerstwo było rzadsze. 

Gość Prawitscheck_85
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dorabiasz sobie teorię do normalnych pytań na które jesteś przewrażliwiony.

Sęk w tym, że potrafią ciągnąć temat przez około 1,5 godziny, może 2

Niektórzy lubią uszczęśliwiać innych na siłę : ) i to nie jest przypisane jednej płci...

Gość gość

też się dziwię , że mara jest sama.

Gość Mari

Stare baby są wścibskie i generalnie jak ktoś nie założy rodziny przed 23r.ż. to trzeba zawsze robić przesłuchanie. Tylko w Polsce takie głupoty zajmują ludziom głowę jak problem dlaczego Krzychu z magazynu nie ma kobity. Może kuźwa nie lubi Grażyna. 

Nie dorabiaj do tego teorii kolego bo jeszcze chwila i bedziesz typowy incel. To tylko starobabizm. 

Gość gość
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, marawstala napisał: Niektórzy lubią uszczęśliwiać innych na siłę : ) i to nie jest przypisane jednej płci... X zielona czemu nie masz męża 😟

A Ty czemu nie masz żony?

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

też się dziwię , że mara jest sama.

Kto by chciał wiecznie na kafe siedzącą.🤔

Gość Prawitscheck_85
2 minuty temu, Gość Mari napisał:

Stare baby są wścibskie i generalnie jak ktoś nie założy rodziny przed 23r.ż. to trzeba zawsze robić przesłuchanie. Tylko w Polsce takie głupoty zajmują ludziom głowę jak problem dlaczego Krzychu z magazynu nie ma kobity. Może kuźwa nie lubi Grażyna. 

Nie dorabiaj do tego teorii kolego bo jeszcze chwila i bedziesz typowy incel. To tylko starobabizm. 

U tych młodszych też się zdarza, ale rzadziej. Ostatnio było tak, że starsza zadała pytanie, a młodsze stały i się patrzyły we mnie, jak wryte, kiedy jej odpowiadałem, że nie mam czasu i uważam, że to mi się nie kalkuluje...

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Kto by chciał wiecznie na kafe siedzącą.🤔

marę bym chciał

Gość gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

4 minuty temu, Gość gość napisał: A Ty czemu nie masz żony? X jestem zbyt lezaczkowaty 😙

Renciści mają żony, więc problem w czym innym że nie masz żony 

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

marę bym chciał

Bierz Brok. 

Gość Gość

Robisz za kozła ofiarnego jak temat pogody się znudzi. Pomęczmy Józia, że ciągle nikogo nie ma i czas zleci, drugiego dna nie ma. Mnie tam nie zależy, żebyś miał kogoś, nikomu na tym nie zależy, może oprócz Twojej mamy, jeśli czeka na wnuki. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Bierz Brok. 

do Brok leżak się zaleca teraz

Gość gosc:)

Jak się wścibsko pytają czemu nie masz żony zawsze możesz pojechać całkowicie po bandzie i powiedzieć, że czekasz aż zalegalizują związki jednopłciowe :D:D.

Gość gość
3 minuty temu, Leżaczek napisał:

Przed chwilą, Gość gość napisał: Renciści mają żony, więc problem w czym innym że nie masz żony  X no nie mam nawet renty mo w tym? 😞

Spoko, nie masz się czego wstydzić, całe kafe wie że masz rentę i mieszkasz z mamusią.

Gość Magda

Pytają, bo większość zakłada, że to co dla danej jednostki dobre, musi być dobre dla wszystkich, co ogólnie prawdą nie jest ... Próżne są tak samo kobiety jak i mężczyźni - każda z płci lubi się w jakiś sposób dowartościować. Takie jest życie... Zakładanie, że nigdy nie będziesz miał jest dla mnie sygnałem, że jednak bys chciał... Chociaż może się myle...  

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

do Brok leżak się zaleca teraz

On nawet nie wie co się robi z kobietą 🙁

Gość Gość
34 minuty temu, Gość Ona napisał:

seks z piękną dwudziestolatką to 150 zł

seks z 30 latką -120 zł

seks z 35 latką ok 100 zł

Taki jest oficjalny cennik więc tyle są pewnie warte atrakcje dostarczane przez kobiety

Lepiej wykupić od czasu do czasu godzinę niż się męczyć "za darmo" przez całe zycie

Gość Prawitscheck_85
3 minuty temu, Gość gosc:) napisał:

Jak się wścibsko pytają czemu nie masz żony zawsze możesz pojechać całkowicie po bandzie i powiedzieć, że czekasz aż zalegalizują związki jednopłciowe :D:D.

Nie jestem pedrylem i nie chcę być z tą grupą utożsamiany...

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

On nawet nie wie co się robi z kobietą 🙁

no tak , ale coś kombinuje na pewno .

Gość gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, Gość gość napisał: Spoko, nie masz się czego wstydzić, całe kafe wie że masz rentę i mieszkasz z mamusią. X mieszkam bez renty, nie wstydzę się niczego 😙 mi się tak dobrze żyje 😙

Leżak nie przejmuj diet, mając rentę nie jesteś w niczym gorszy, naprawdę nie masz czego się wstydzić.

Gość Prawitscheck_85

Albo raz było tak, że jedna koło 20-tki się mnie spytała, czy kiedyś byłem w związku. A ja jej na to odpowiedziałem pytaniem: A jakim? Zawodowym? ;D

Gość Mari
22 minuty temu, Gość Prawitscheck_85 napisał:

U tych młodszych też się zdarza, ale rzadziej. Ostatnio było tak, że starsza zadała pytanie, a młodsze stały i się patrzyły we mnie, jak wryte, kiedy jej odpowiadałem, że nie mam czasu i uważam, że to mi się nie kalkuluje...

No to już wygląda na typowa interakcje w pracy, mlodsze kolezanki przeciez nie beda cie przed nia bronic, prawda? Czasami w pracy ciezko sie sprzeciwić starszej osobie, wiec nic nie mowily. Albo same byly ciekawe bo sie jednej podobasz? 

Niestety w Polsce przyjęte jest, ze kazdy musi robić tak jak inni, więc Ty, singiel, trochę się wylamujesz wiec dostajesz ekstra uwagę, nawet jeśli jej nie chcesz. 

Ja bym się chyba nawet nie tłumaczyła, (bo tłumaczą się winni) tylko powiedziala Grazynie zeby pilnowala swojego nosa.