Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała

Kto się czubi ten się lubi

Polecane posty

Gość Gość

Wg mnie schizofrenia to opętanie przez demony

Gość Gość
6 minut temu, Gość kasia napisał:

Wszystko tylko w granicach normy pewny "kolega " urządził sobie jadkę na mojej osobie nigdy mu tego nie wybaczę i nie daruje i nie chce go znać !!Mam go już dawno gdzieś dowiedziałam się kilku rzeczy o nim i z całego serca życzę mu dobrze niech mnie więcej nie obraża .To co pokazał to po prostu czysta patologia i totalny brak jakiegokolwiek człowieczeństwa.Mysli  że jest anonimowy bo ma dojścia  a nie jest tutaj nikt nie jest incognito wystarczy mieć dobrego informatyka i trochę znajomości  .Dochodzę do siebie bo nie wyglądał na takiego śmiecia! Sorry ale to najłagodniejsze określenie jakie przychodzi mi do głowy .

Co robił? 

Gość Mała
2 minuty temu, Gość kasia napisał:

Wszystko tylko w granicach normy pewny "kolega " urządził sobie jadkę na mojej osobie nigdy mu tego nie wybaczę i nie daruje i nie chce go znać !!Mam go już dawno gdzieś dowiedziałam się kilku rzeczy o nim i z całego serca życzę mu dobrze niech mnie więcej nie obraża .To co pokazał to po prostu czysta patologia i totalny brak jakiegokolwiek człowieczeństwa.Mysli  że jest anonimowy bo ma dojścia  a nie jest tutaj nikt nie jest incognito wystarczy mieć dobrego informatyka i trochę znajomości  .Dochodzę do siebie bo nie wyglądał na takiego śmiecia! Sorry ale to najłagodniejsze określenie jakie przychodzi mi do głowy .

Wiesz co to może załóż sobie z łaski swojej swój oddzielny temat a nie wpiepszaj się z jakimiś schizami w ten. 

Gość kasia

Wyzywa mnie a tak naprawdę nic o mnie nie wie . Wiem że to przeczyta i się domyśli .Niech mu się wiedzie nigdy nie chciałam dla niego źle.Zniszczył  nasza przyjaźń.

Gość sylwia s
8 minut temu, Gość Magda napisał:

Ja tesz nie i bez insynuacjuw tego typu bo do adwokata cie pozwe ty patologio żetonowa

patologia to ty jestes dupodajko! najpierw włochy teraz józek? i kto jeszcze? ja jednego miałam i z jednym jestem nie tak jak ty szmato! zgłaszam cie jutro na policji mam wszystkie wpisy twoje z innych tematów opowiem jak do mnie z zastrzezonego wydzwaniałas i jakie podłe esemesy wysyłałas jak dzieci pasem straszycie i jakie są znerwicowane! powinni wam je odebrać patole !idz z balkonu wyskoczy bo tylko to umiesz a jak gosci masz to majty ubieraj do spania bo brzydzi mnie widok twojej gołej dupy!

Gość kasia
5 minut temu, Gość Mała napisał:

Wiesz co to może załóż sobie z łaski swojej swój oddzielny temat a nie wpiepszaj się z jakimiś schizami w ten. 

A ty znowu  udajesz kobietę 😆😆😆😆

Gość Mała

Temat oficjalnie uważam za zamknięty zdechł rozszarpany przez schizy z rodziny piraniowatych. No cóż poradzić. Dobranoc. 

Gość gosc

Kolejne przebranie do pracy też chodzisz w su.kie.nk.ach 😁😆😆😆mała przecież twoja żona padła by na zawał 😆😆

😘

Gość sylwia s
5 minut temu, Gość kasia napisał:

Wyzywa mnie a tak naprawdę nic o mnie nie wie . Wiem że to przeczyta i się domyśli .Niech mu się wiedzie nigdy nie chciałam dla niego źle.Zniszczył  nasza przyjaźń.

przyjazń ? co ty pieprzysz?? od początku za tym wszystkim stałaś bo leciałaś na Rafała! kolejna ... jak Magda.Masz racje informatycy z policji znajdą równiez twoje wpisy trolingowe!Do radia tez w cudzym imieniu wysyłałaś!

Gość Gość

Nie jednak to forum to samo zło, podszywy oskarżają podszywow o podszywanie się, wścieklizny dostają od siedzenia tu. 

Gość Mała
5 minut temu, Gość kasia napisał:

A ty znowu  udajesz kobietę 😆😆😆😆

Bo jestem kobietą  i jestem tu o niedawna ale widze, że nie ma tu z kim normalnie pogadać sama patologia i psychole. Żegnam. 

Gość jak nam przykro
3 minuty temu, Gość Mała napisał:

Temat oficjalnie uważam za zamknięty zdechł rozszarpany przez schizy z rodziny piraniowatych. No cóż poradzić. Dobranoc. 

tak uciekaj bo wstyd 😄😆😆😁😁  mi przynosisz 😘

Gość Mała
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nie jednak to forum to samo zło, podszywy oskarżają podszywow o podszywanie się, wścieklizny dostają od siedzenia tu. 

Święta prawda

Gość Grodzka z wiejskiej
4 minuty temu, Gość sylwia s napisał:

przyjazń ? co ty pieprzysz?? od początku za tym wszystkim stałaś bo leciałaś na Rafała! kolejna ... jak Magda.Masz racje informatycy z policji znajdą równiez twoje wpisy trolingowe!Do radia tez w cudzym imieniu wysyłałaś!

Gender 😁 Dobranoc 

Gość Gosc

Na temat - trochę w tym prawdy jest. Nawet więcej niż trochę.