Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ann23

co zrobiłeś z naszą miłością??

Polecane posty

Gość Ann23

wszystko zniszczyłeś?! karma wróci

Gość Podszyw

Nic, przysięgam. Raz tylko mi się wymsknęła na jezdnię i jakiś facet ją przejechał. Trochę tylko. No i potem to już umyta i wyprasowana leżała w złotej szkatułce. Już zawsze miała tam leżeć, tylko coś kazało mi ją nosić ze sobą. Jakiś przymus wewnętrzny. No to potem mi się trochę zamoczyła w deszczu. No a potem to już mi się trochę przegrzała od suszarki. Leciała mi przez ręce, umierała. Zamrażarka wydawała się jedynym ratunkiem. Zamarzła na kość, pomyliła mi się z kostkami lodu, wpadła do whisky. Wesoło krąży w krwiobiegu. Tylko że teraz, trochę chce mi się siku.

Gość Gosc
12 minut temu, Gość Podszyw napisał:

Nic, przysięgam. Raz tylko mi się wymsknęła na jezdnię i jakiś facet ją przejechał. Trochę tylko. No i potem to już umyta i wyprasowana leżała w złotej szkatułce. Już zawsze miała tam leżeć, tylko coś kazało mi ją nosić ze sobą. Jakiś przymus wewnętrzny. No to potem mi się trochę zamoczyła w deszczu. No a potem to już mi się trochę przegrzała od suszarki. Leciała mi przez ręce, umierała. Zamrażarka wydawała się jedynym ratunkiem. Zamarzła na kość, pomyliła mi się z kostkami lodu, wpadła do whisky. Wesoło krąży w krwiobiegu. Tylko że teraz, trochę chce mi się siku.

A mi papu. Nie przemienia sie czasem o 24 w pizzcke? 

Gość Gość
9 godzin temu, Gość Ann23 napisał:

Ania? 

Gość gość
10 godzin temu, Gość Ann23 napisał:

tup i płacz następna będzie karmą straszysz..widocznie nie byliście dla siebie

Gość Anna

Miałam podobnie, też straszyłam karmą😆 Ale jego odrzucenie mnie i 9 miesięcy milczenia sprawiło że stałam się innym człowiekiem. Ciężko było... bardzo ciężko bo to miłość mojego życia... hehe jak widać tylko mojego. Życzę Ci byś dostała dużo siły by walczyć o swoje życie. 

Gość gość

ALE JA CIEBIE NADAL KOCHAM, NIE ZOSTAWIAJ MNIE TAK BEDE PŁAKAŁA

Gość Gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

ALE JA CIEBIE NADAL KOCHAM, NIE ZOSTAWIAJ MNIE TAK BEDE PŁAKAŁA

troche szacunku do siebie kobieto

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

troche szacunku do siebie kobieto

MIŁOŚĆ JEST WOLNA OD WSZYSTKIEGO, 🙂 gdybym nie kochała czy byłabym tu? po co? dla kogo? i dlaczego?

Gość Tamara
6 minut temu, Gość gość napisał:

MIŁOŚĆ JEST WOLNA OD WSZYSTKIEGO, 🙂 gdybym nie kochała czy byłabym tu? po co? dla kogo? i dlaczego?

Facet nie szanuje kobiety,która jęczy,tupie,krzyczy,płacze,lamentuje,tylko taką,co szanuje sama siebie i taką doceni a Ciebie będzie mu zwyczajnie żal i to nie miłość,ale litość.Być z kimś bo wyprosił,wypłakał??żenada

Gość gość
3 minuty temu, Gość Tamara napisał:

Facet nie szanuje kobiety,która jęczy,tupie,krzyczy,płacze,lamentuje,tylko taką,co szanuje sama siebie i taką doceni a Ciebie będzie mu zwyczajnie żal i to nie miłość,ale litość.Być z kimś bo wyprosił,wypłakał??żenada

oj tam stereotypowe myślenie. Dzisiaj trzeba twardo; bierzesz mnie albo nie, bo jak nie to nie marnuje czasu i idę gdzie indziej:) I do tamtej to będzie miał wielki szacunek a do tej co się zastanawia, nie kładzie się na facecie, nie jęczy- to jej strata.:) Prawda ? 

Gość Tamara
15 minut temu, Gość gość napisał:

oj tam stereotypowe myślenie. Dzisiaj trzeba twardo; bierzesz mnie albo nie, bo jak nie to nie marnuje czasu i idę gdzie indziej:) I do tamtej to będzie miał wielki szacunek a do tej co się zastanawia, nie kładzie się na facecie, nie jęczy- to jej strata.:) Prawda ? 

hahaha..rozśmieszyłaś mnie podejściem,to kładż się i jęcz albo idż do innego i w łóżku jęcz jak ten Ciebie nie chce.I tu jeszcze powiesz,że to miłość,jak szybko możesz przejść z jednego na drugiego.Ech!Porażka .Ja tak nie działam.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Tamara napisał:

hahaha..rozśmieszyłaś mnie podejściem,to kładż się i jęcz albo idż do innego i w łóżku jęcz jak ten Ciebie nie chce.I tu jeszcze powiesz,że to miłość,jak szybko możesz przejść z jednego na drugiego.Ech!Porażka .Ja tak nie działam.

Nie gadam z tobą.