Staraczka2019 0 Napisano Lipiec 8, 2019 Robię sobie testy już drugi miesiąc, w tym miesiącu z testów wyszła owulacja w 18dc, dziś jest 28dc a od wczoraj znów pokazały się kreski Cykle średnio regularne (33-42) Co to może oznaczać? Można mieć dwie owulacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Allana Napisano Lipiec 10, 2019 A jakie urządzenie używasz? Ja mam w domu cyklotest myway i jeszcze mnie nie zawiódł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gaja2019 0 Napisano Lipiec 13, 2019 2 takie same kreski czy jedna jasniejsza od drugiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tamara Napisano Lipiec 13, 2019 1 godzinę temu, Gaja2019 napisał: 2 takie same kreski czy jedna jasniejsza od drugiej? Mam pytanie czy jest możliwość zajścia w ciążę bez osiągnięcia orgazmu przez kobietę pomimo że męszczyzna doszedł kilka razy w niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gaja2019 0 Napisano Lipiec 13, 2019 Tak, oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zigi Napisano Lipiec 14, 2019 A jaki tester używasz? Ja mam w domu komputer cyklu myway i jeszcze mnie nie zawiódł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gaja Napisano Lipiec 15, 2019 A jaki masz test ? Czytałaś instrukcję? Ja się nie bawię w jednorazówki i owulację badam testem wielokrotnego użytku afrodytą. To tak nietypowo jeśli wyszły Ci dwie owulacje, trudno mi to zrzoumieć.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gaja2019 0 Napisano Lipiec 15, 2019 3 minuty temu, Gość gaja napisał: A jaki masz test ? Czytałaś instrukcję? Ja się nie bawię w jednorazówki i owulację badam testem wielokrotnego użytku afrodytą. To tak nietypowo jeśli wyszły Ci dwie owulacje, trudno mi to zrzoumieć.... A ja afrodyty nie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach