Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Zostały mi już tylko wspomnienia

Polecane posty

Gość Ten On...
5 minut temu, Gość Ta ona... napisał:

O tak, to to ja wiem..bo sama przerabiam..zobacz,jakie nasze myśli spójne..więc zabierz mnie tam,w siną dal na metę życia:)Chwalmy Pana za to i do przodu:)

na mete? Nie na mete bym nie chciał Cie zabrać, tylko raczej na linie startu następnego CheckPointu:)) heh Skazani na Shawshank: marzeń i nadzieji nikt ci nie zabierze :)) a słyszałaś o Viktorze Franklu? Przeżył obóz koncentracyjny, jest twórcą humanizmu, jego godności nikt mu nie zabrał, to sie ma w środku;) a i był wierzący, wierzący filozof. Ciekawe zjawisko.

Gość Ta ona...
1 minutę temu, Gość Ten On... napisał:

na mete? Nie na mete bym nie chciał Cie zabrać, tylko raczej na linie startu następnego CheckPointu:)) heh Skazani na Shawshank: marzeń i nadzieji nikt ci nie zabierze :)) a słyszałaś o Viktorze Franklu? Przeżył obóz koncentracyjny, jest twórcą humanizmu, jego godności nikt mu nie zabrał, to sie ma w środku;) a i był wierzący, wierzący filozof. Ciekawe zjawisko.

Muszę patrzeć pod nogi gdzie idę z bagażem..doświadczeń..:)))Oj, moje marzenia duże i kolorowe jak balony.O Franklu poczytam jak wrócę do domu..a zaraz tup tup tup wychodzę z pracy...więc w prawo patrz, w lewo patrz..może gdzieś nadejdę, bynajmniej w Twoich myślach będę tuptać..ciekawe zjawisko:)))