Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Waga po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 39 tygodniu ciąży. Moja waga wzrosła o 13 kg w stosunku do wagi sprzed ciąży. Ile z tego zostanie mi porodzie? Wiem, ze nikt nie jest jasnowidzem. Chciałam tylko zapytać kobiet, które miały podobny przyrost wagi w ciąży, jak to było u nich.

Gość Gosciowka2019

Ale to jest co kobieta to inna sytuacja... W pierwszej ciąży przytyłam że 40 kg i że szpitala wychodziłam....że swoją waga sprzed ciąży (!) Ceną są rozstępy. 

W drugiej ciąży przytyłam około 18 kg, dopiero około pół roku po zeszłam do wagi, która mnie zadowalała (ale nie była to już waga sprzed pierwszej ciąży).

Teraz w trzeciej ciazy mam 30 tydz i już 17 kg....

Gość Gosc
11 minut temu, Gość gość napisał:

Jestem w 39 tygodniu ciąży. Moja waga wzrosła o 13 kg w stosunku do wagi sprzed ciąży. Ile z tego zostanie mi porodzie? Wiem, ze nikt nie jest jasnowidzem. Chciałam tylko zapytać kobiet, które miały podobny przyrost wagi w ciąży, jak to było u nich.

Ja przytylam 25 kg. 13 kg zniknelo 2 tyg po porodzie. Reszty pozbylam sie w pare miesiecy

Gość Gość

Przytylam 16 kg.  Od razu spadło 11 kg. Po tygodniu reszta. Te 16 kg nie było po mnie w ogóle widoczne nie przytylam ani w nogach ani pupie, jedyny dowód ciąży to był i tak mały brzuszek. Dzień po porodzie nie miałam praktycznie brzucha. Teraz jestem 3 tygodnie po i brzuch mam płaski jak przed ciążą.  Każdą kobieta inna, jedna miesiąc po porodzie wygląda świetnie a inna i rok po porodzie nie potrafi dojść do satysfakcjonującej wagi