Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beznadziejny

Nienawidzę siebie ! Jestem wyśmiewany przez kobiety !

Polecane posty

Gość Beznadziejny

Jestem niski (164 cm wzrostu), mówię przez nos, mam stulejkę,  mimo iż jestem fscetem i jestem dość szczupły to mi rosną piersi (ginekomastia) nigdy nie całowałem żadnej dziewczyny i jestem 23 letnim prawiczkiem, dodatkowo nie mam znajomych i wszyscy się z ze mnie śmieją, jestem typowym fajtłapą. Zawsze byłem najgorszy na wfie, nawet otyli byli ode mnie lepsi.Dodam jeszcze, że wyrzucono mnie ze studiów na trzecim roku bo nie zdałem warunku z pierwszego roku po raz drugi. Przebijcie to...

Gość gość

To nie prowo?

Gość Beznadziejny
16 minut temu, Gość gość napisał:

To nie prowo?

To nie jest prowokacja :-( Piszę prawdę

Gość Taka jedna

No to wez sie ogarnij. Zacznij ćwiczyć na siłowni, idz do pracy i na studia zaoczne. Zaburzenia hormonalne sie leczy. Powodzenia! 

Gość Gość

Slabe prowo ! Stulejke leczy się w okresie niemowlenckim ,mamusia nie zadbała ? Ginekomastia, jeżeli nie przejdzie w okresie dojrzewania leczą, w najgorszym przypadku chirurgicznie / zaburzenia hormonalne /trzeba zadbać o zdrowie ! Wzrost każdy ma taki, jakie geny uzyskał i nie jest to tragedia ,bowiem każda potwora znajdzie swego amatora !

Gość uouo
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Stulejke leczy się w okresie niemowlenckim

Wcale nie. Ta przypadłość pojawia się u nastolatków i u większości przechodzi sama. Ale u niektórych nie, wtedy trzeba zabiegu...

A co to znaczy, "mam stulejke"  ? Serio pytam, nigdy nie spotkałem się z takim powiedzeniem    

Ps. Ten wzrost Cię skreśla, podejrzewam ze tylko jak na ku.rwy pójdziesz to por0chasz ,  takie chamskie czasy

Gość Abc

Tez nie wiem  co to znaczy  ... 

Gość Beznadziejny
12 minut temu, Arystoteles napisał:

A co to znaczy, "mam stulejke"  ? Serio pytam, nigdy nie spotkałem się z takim powiedzeniem    

Ps. Ten wzrost Cię skreśla, podejrzewam ze tylko jak na ku.rwy pójdziesz to por0chasz ,  takie chamskie czasy

Stulejka- brak możliwości ściągnięcia napletka.

Serio? Wzrost jest największym problemem ze wszystkiego co wymieniłem? To jest jedyne na co nie mogę mieć żadnego wpływu.

1 minutę temu, Gość Beznadziejny napisał:

Stulejka- brak możliwości ściągnięcia napletka.

Serio? Wzrost jest największym problemem ze wszystkiego co wymieniłem? To jest jedyne na co nie mogę mieć żadnego wpływu.

To jak ty walisz konia jak nie mozesz ruszać skórką?   

I tak.. wzrost to największy problem Z TYCH RZECZY CO OPISALES  i to jest właśnie ten paradoks, ze kobiety patrzą najbardziej na to na co nie ma się wpływu 

Gość uouo
1 minutę temu, Arystoteles napisał:

Ruszać można, tylko nie można (lub można z problemami) go ściągnąć w dół.

1 minutę temu, Gość uouo napisał:

Ruszać można, tylko nie można (lub można z problemami) go ściągnąć w dół.

A jak stanie? Nie wychodzi sam ?

Gość Taka jedna
3 minuty temu, Arystoteles napisał:

I tak.. wzrost to największy problem Z TYCH RZECZY CO OPISALES  i to jest właśnie ten paradoks, ze kobiety patrzą najbardziej na to na co nie ma się wpływu 

Ty Równiez- na wygląd. Urody Równiez Sie Nie wybiera pierd0lony hipokryto. 

Co do autora - może ma fajniejszy charakter niz ty i jakaś fajna kobieta przymknie oko na ten wzrost. 

3 minuty temu, Gość Taka jedna napisał:

Ty Równiez- na wygląd. Urody Równiez Sie Nie wybiera pierd0lony hipokryto. 

Co do autora - może ma fajniejszy charakter niz ty i jakaś fajna kobieta przymknie oko na ten wzrost. 

Urody się nie wybiera? Ty tepa blazo... znałem wiele przeciętnych kobiet które potrafiły się na mega laski zrobić.. bo zaczęły chodzić na silownie, fryzjer, opalenizna, seksi ciuch.. i panna juz jest super

Ps. Tak, wmawiaj mu ze z takim wzrostem i ogólnie wyglądem jakas laska poleci na jego charakter  🙂 to jak wmawianie młodym niemcom ze to polska zaatakowala 3 rzesze, taka sama prawda 

Gość Taka jedna
5 minut temu, Arystoteles napisał:

Urody się nie wybiera? Ty tepa blazo... znałem wiele przeciętnych kobiet które potrafiły się na mega laski zrobić.. bo zaczęły chodzić na silownie, fryzjer, opalenizna, seksi ciuch.. i panna juz jest super

Ps. Tak, wmawiaj mu ze z takim wzrostem i ogólnie wyglądem jakas laska poleci na jego charakter  🙂 to jak wmawianie młodym niemcom ze to polska zaatakowala 3 rzesze, taka sama prawda 

Tepa to twoja mamusia jest. Nawet synka nie potrafiła wychować, jak widać. 

Nie jeden niski facet ma super dziewczynę. Ale ma inne walory niz wzrost. Tobie poznanski nierobie brak zaletz wiec kobietom nie ma co się spodobać. 

2 minuty temu, Gość Taka jedna napisał:

Nie jeden niski facet ma super dziewczynę. Ale ma inne walory niz wzrost. Tobie poznanski nierobie brak zaletz wiec kobietom nie ma co się spodobać. 

No ma inne walory mając super laskę.. np miliony na koncie  🙂   ty tempa blacio.. kogo ty chcesz oszukać 

Gość uouo
20 minut temu, Arystoteles napisał:

A jak stanie? Nie wychodzi sam ?

Nie.

Gość Gość
8 minut temu, Leżaczek napisał:

No dobra nie masz takie czasy, znajdź sobie hobby ja polecam gry video 😗

To nie hobby tylko marnowanie czasu na pierdoły. 

8 godzin temu, Leżaczek napisał:

Liroy miał 161 i dwie żony, masz szansę 😟

No właśnie... LIROY,  osoba znana popularna i bogata, nie porównuj gwiazd do przeciętnych nieznanych fajfusów.. 

Gość Taka jedna
10 godzin temu, Arystoteles napisał:

No ma inne walory mając super laskę.. np miliony na koncie  🙂   ty tempa blacio.. kogo ty chcesz oszukać 

A dlaczego mówisz o super laskach? No tak, skoro chcesz najpiękniejsza to sam musisz być najprzystojniejszy lub najbogatszy. Sam masz jakieś kryteria a innych się czepiasz, ze również je maja. Hipokryzja czy głupota? Pieniądze zaczynają mieć znaczenie jak facet jest 30+, bo niestety ale juz nie jest fajnym chłopakiem, tylko zaczyna dziadziec. Muszą być jakieś korzyści ze związku z nim. Znam wielu niskich, którzy są w szczęśliwym związku z normalnymi, ładnymi kobietami. I nie dlatego, ze maja pieniądze, tylko dlatego ze maja jaja. Do tego sa inteligentni i nie plują, ze nie zapłacą na randce za kobiete. Po prostu fajni, zabawni faceci. Bez milionów na koncie. 

Gość ...
23 minuty temu, Gość Taka jedna napisał:

Do tego sa inteligentni i nie plują, ze nie zapłacą na randce za kobiete. Po prostu fajni, zabawni faceci. Bez milionów na koncie. 

Gdzie są te kobiety, które zwracają uwagę na te cechy, a nie na wygląd? Bo wszystkie te cechy posiadam, a żadna nie jest mną zainteresowana nawet jako kolegą...

Gość Gość
51 minut temu, Gość Taka jedna napisał:

A dlaczego mówisz o super laskach? No tak, skoro chcesz najpiękniejsza to sam musisz być najprzystojniejszy lub najbogatszy. Sam masz jakieś kryteria a innych się czepiasz, ze również je maja. Hipokryzja czy głupota? Pieniądze zaczynają mieć znaczenie jak facet jest 30+, bo niestety ale juz nie jest fajnym chłopakiem, tylko zaczyna dziadziec. Muszą być jakieś korzyści ze związku z nim. Znam wielu niskich, którzy są w szczęśliwym związku z normalnymi, ładnymi kobietami. I nie dlatego, ze maja pieniądze, tylko dlatego ze maja jaja. Do tego sa inteligentni i nie plują, ze nie zapłacą na randce za kobiete. Po prostu fajni, zabawni faceci. Bez milionów na koncie. 

Też znam takie pary!Szczęśliwe pary !

Gość Gość
28 minut temu, Gość ... napisał:

Gdzie są te kobiety, które zwracają uwagę na te cechy, a nie na wygląd? Bo wszystkie te cechy posiadam, a żadna nie jest mną zainteresowana nawet jako kolegą...

Widocznie masz jakiś feler ,ktory odrzuca kobiety od Ciebie

Gość ...
32 minuty temu, Gość Gość napisał:

Widocznie masz jakiś feler ,ktory odrzuca kobiety od Ciebie

No, nie jestem przystojny. Żadna nie chce mnie poznać, odrzucają mnie zanim cokolwiek powiem czy zrobię.

Gość Gość
24 minuty temu, Gość ... napisał:

No, nie jestem przystojny. Żadna nie chce mnie poznać, odrzucają mnie zanim cokolwiek powiem czy zrobię.

No i co z tego ,że nie jesteś przystojny! Myslisz ,że tylko przystojni i piekne laski na tym swiecie żyją ? Większość to przeciętniacy ! Wyeksponuj to co masz ciekawego i przestań jęczec! Zazwyczaj pusci w srodku i ograniczeni, są odrzucani.

Gość Gość
24 minuty temu, Gość ... napisał:

No i co z tego ,że nie jesteś przystojny! Myslisz ,że tylko przystojni i piekne laski na tym swiecie żyją ? Większość to przeciętniacy ! Wyeksponuj to co masz ciekawego i przestań jęczec! Zazwyczaj pusci w srodku i ograniczeni, są odrzucani.

2 godziny temu, Gość Gość napisał:

a ty myslisz, ze faceci mają tak łatwo jak kobiety?  bo kobiety to i owszem, przecietne a nawet te nizej niz przecietne to zawsze kogos maja.., z kolei facet przecietny, ktory dodatkowo jest "ponizej przecietnej" czyli kiepska twarz, niski wzrost, brak konkretnego zawodu.. to raczej moze pomarzyc o kobiecie, no nie wiem, chyba, ze sie trafi jakas babka w stylu kwasimodo, 150cm, 80kg, morda buldoga.., to moze z braku laku sie zejdą ;) no ale ludzie litosci... 

ja np sobie wlasnie poprawilem humor, pojechalem do marketu, wydwalem w ch000j szmalu, mam super jedzonko w lodowce, zaraz zjem pyszny obiad, ktory kosztowal ho ho.. a na wieczór zakupiłem sobie moje drogie panie i panowie, 0.5 jacka danielsa, do tego cola ZERO i lód.. oh tak, zrobie sobie wieczorem uczte, tzn mysle, ze okolo 18 zacznę biesiadkę przy jacusiu... ;)

wlasnie w ten sposob refunduje sobie jakos tą pi3rd0l0na samotonsc.., wiem , ze to płytkie, ale zakupy chociaz w 1% jakoś to rekompensują

Gość Ona
48 minut temu, Arystoteles napisał:

a ty myslisz, ze faceci mają tak łatwo jak kobiety?  bo kobiety to i owszem, przecietne a nawet te nizej niz przecietne to zawsze kogos maja.., z kolei facet przecietny, ktory dodatkowo jest "ponizej przecietnej" czyli kiepska twarz, niski wzrost, brak konkretnego zawodu.. to raczej moze pomarzyc o kobiecie, no nie wiem, chyba, ze sie trafi jakas babka w stylu kwasimodo, 150cm, 80kg, morda buldoga.., to moze z braku laku sie zejdą 😉 no ale ludzie litosci... 

ja np sobie wlasnie poprawilem humor, pojechalem do marketu, wydwalem w ch000j szmalu, mam super jedzonko w lodowce, zaraz zjem pyszny obiad, ktory kosztowal ho ho.. a na wieczór zakupiłem sobie moje drogie panie i panowie, 0.5 jacka danielsa, do tego cola ZERO i lód.. oh tak, zrobie sobie wieczorem uczte, tzn mysle, ze okolo 18 zacznę biesiadkę przy jacusiu... 😉

wlasnie w ten sposob refunduje sobie jakos tą pi3rd0l0na samotonsc.., wiem , ze to płytkie, ale zakupy chociaz w 1% jakoś to rekompensują

Smutne to twoje życie. Ale zasłużyłes na to za bycie aroganckim chamem. 

5 minut temu, Gość Ona napisał:

Smutne to twoje życie. Ale zasłużyłes na to za bycie aroganckim chamem. 

aroganckim chamem jestem tylko tutaj, na forum. w realu jestem wręcz odwrotny

a po drugie, to WASZA ZASŁUGA , ze jestem jaki jestem, tylko i wyłącznie WASZA

Gość gosc
5 minut temu, Arystoteles napisał:

aroganckim chamem jestem tylko tutaj, na forum. w realu jestem wręcz odwrotny

a po drugie, to WASZA ZASŁUGA , ze jestem jaki jestem, tylko i wyłącznie WASZA

Ty idiooto jestes taki jak pokazujesz tu, w realu co najwuzej klamiesz ale szuje idzie wyczuc