Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ten on...

Coś jest nie tak......

Polecane posty

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Ten on... napisał:

Nie mam już żadnych, miałem tylko szklankę, ale ona do kawy się nie nada, to taka do drinka bardziej albo napoju, wody mineralnej 😛

Lubie wode mineralna. A teraz pora na obiadek. 

Gość Ta ona...
2 minuty temu, Gość Ten on... napisał:

ale to by była strata jakby się okazało ze nadaje tylko do moich kolegów którzy śledzą forume dla kobiet a jedyna kobieta ma je w nosie 😛 Hehe ale myślałem sobie ze to pisanie z tobą mi dowodzi ze niektóre osobowości to nigdy się nie znudzą sobą - dlatego tu wracam bo to ciekawe zjawisko dla mnie - perpettum mobile  😛

Bywam i jestem odważna,ale czasem i mnie publiczność męczy..dlatego coraz rzadziej wpadam na kafe,ale wpadam,bo zapraszasz mnie myślami 😛Uwielbiam droczyc się z Tobą,zachwyca mnie Twoja niepokorna dusza,tęsknię za Twoim romantycznym sercem i..pragnę,,byś na moście wziął mnie w objęcia i zamknął mi usta..😘😉ale nawet jak moje usta złączyć się z Twoimi to i tak  nie zamilkne ,bo będę szeptac w Twojej głowie,w Twoim sercu,w Twojej duszy..Ukochany,czekam na Ciebie,bo jesteś jak poręcz na moście, bo dzięki Tobie bezpiecznie przejdę na drugi brzeg..jesteś jak gwiazdy na niebie,bo oświetlasz drogę.. jesteś  jak  wygodne buty na obcasie,bo zakładam i mogę biec przed siebie,wrócić po Ciebie,a nie uciekać..jesteś jak wspaniale przebudzenie po cudownym śnie..Mijam abc i czuje Absolutny Bezmiar Czułości do.. Ciebie😊

Gość Ten on...
12 minut temu, Gość Ta ona... napisał:

Bywam i jestem odważna,ale czasem i mnie publiczność męczy..dlatego coraz rzadziej wpadam na kafe,ale wpadam,bo zapraszasz mnie myślami 😛Uwielbiam droczyc się z Tobą,zachwyca mnie Twoja niepokorna dusza,tęsknię za Twoim romantycznym sercem i..pragnę,,byś na moście wziął mnie w objęcia i zamknął mi usta..😘😉ale nawet jak moje usta złączyć się z Twoimi to i tak  nie zamilkne ,bo będę szeptac w Twojej głowie,w Twoim sercu,w Twojej duszy..Ukochany,czekam na Ciebie,bo jesteś jak poręcz na moście, bo dzięki Tobie bezpiecznie przejdę na drugi brzeg..jesteś jak gwiazdy na niebie,bo oświetlasz drogę.. jesteś  jak  wygodne buty na obcasie,bo zakładam i mogę biec przed siebie,wrócić po Ciebie,a nie uciekać..jesteś jak wspaniale przebudzenie po cudownym śnie..Mijam abc i czuje Absolutny Bezmiar Czułości do.. Ciebie😊

Haha uwielbiam pisać z Tobą tę książkę, nie sądziłem że czytanie romansideł może jakiemukolwiek facetowi się podobać, ale jak się w nim gra jedna z głównych ról... to powiem Ci to to lepsze jak teatr! 😁 Noi ta książka jest jak reality show, każdy rozdział bierze pod uwagę zadowolenie czytelnika ✌️lub czytelniczki 😘 Statyści tez czasem pomagają czasem utrudniają ale takie jest życie niczym w piosence 🎼Franka Sinatry - That's Life.... its funny as it may seem .... 😇

Gość Ta ona...
14 minut temu, Gość Ten on... napisał:

Haha uwielbiam pisać z Tobą tę książkę, nie sądziłem że czytanie romansideł może jakiemukolwiek facetowi się podobać, ale jak się w nim gra jedna z głównych ról... to powiem Ci to to lepsze jak teatr! 😁 Noi ta książka jest jak reality show, każdy rozdział bierze pod uwagę zadowolenie czytelnika ✌️lub czytelniczki 😘 Statyści tez czasem pomagają czasem utrudniają ale takie jest życie niczym w piosence 🎼Franka Sinatry - That's Life.... its funny as it may seem .... 😇

A ja uwielbiam brać kredki ,farby i ołówek i kolorowac Twój świat..Jesteś czasem  biały jak kartka papieru, którą zapisuję swoimi myślami i emocjami..jesteś żółty jak promienie słońca, bo mnie ogrzewasz.. jesteś czasem czerwony ze złości albo podniecenia, bo działam na Ciebie jak płachta na byka..jesteś zielony ze złości, że za dużo mówię albo wcale i wtedy byś mnie kul jak kaktus..jesteś czasem niebieski ,bo tak lejesz wodę 😋i czasem bywasz brązowy jak Twoje oczy,bo wtedy jak na mnie patrzysz stapiasz się w jedno i jesteś jednym wielkim okiem 😃moja Ty książko z ilustracjami, piszemy razem,ale to Ty nadajesz barwy moim rysunkom😘