Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olina27

Suknia ślubna brzuchol 5dni!!

Polecane posty

Cześć dziewczyny mam mega problem dokładnie za tydzień mam swoj slub... Od 8 lat biegam dlugie dystanse z dieta bywa roznie lubie chipsiorki piweczko nie jestem gruba czy pulchna jestem normalna 172 cm 64kg moj problem od miesiaca przegielam z toastami i cala resztą brzuchol i buzia.. Poszlo..A konkretnie obudzilam się właśnie i potrzebuje przez te 5 dni ogarnac ciałko czyli zrzucic ok 3kg 4 kg  jakies rady? Nie chodzi mi o teksty w stylu nie jedz nic  i ruszaj się bo ruchu to mam nad to a nie jesc nie umiem.  To jest moj wazny dzien chodzi mi o wyszczuplenie twarzy brzucha... Pozbycie się wody z organizmu.. 

Pozdrawiam O. 🙂

Gość Natka

Mi pomogły 2 warianty "diety":

1. Jedziesz te dni na samych sokach warzywnych (np. w Lidlu za 14.99 zł masz zestaw w pudełku - 5 soków warzywnych),

2. Do maks 3 bułek/kromek pieczywa pełnoziarnistego na dzień, możesz użyć margaryny/masła i do tego ser biały, chudy typu klinek, do tego oliwki a do picia kakao. Nawet te instant ale z chudym mlekiem lub owsiankę. 3 kg to na bank Ci spadnie ale nic z tego nie jest "zdrowe" a jest na wyjście awaryjne. Żadnego podjadania.