Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta ona...

Pora uczuć.Emocje...

Polecane posty

Gość Ta ona...

Emocje  we mnie buzują.

Są w myślach, we śnie-nie próżnują.

Więc wiosłuj przez meandry losu,

i zerwij dla mnie kwiat lotosu.

Zrealizuj swój projekt do końca,

a potem wystaw twarz do słońca.

Nastała pora zalotów, uczuć, namiętności,

więc chodź pospacerujemy w tej wzniosłości.

Szukaj w sobie harmonii, porządku i ładu,

i przetrwaj w spokoju do obiadu.

A jak zatęsknisz za mną skrycie,

wiedz,że tęsknota to też życie.

Poczucie humoru, dystans mamy,

a  co nie mamy-to dogadamy.

Czekam po drugiej stronie mostu,

więc chodź do mnie tak po prostu.

Uśmiecham się do Ciebie z daleka,

więc niech ma dłoń nie czeka.

Miłego dnia życzę Tobie,

bo to tak jakbym życzyła sobie.

Odczuwasz moje myśli,emocjonalne stany,

Och,mój Ty ukochany.

Gość Taki jeden
2 minuty temu, Gość Ta ona... napisał:

Emocje  we mnie buzują.

Są w myślach, we śnie-nie próżnują.

Więc wiosłuj przez meandry losu,

i zerwij dla mnie kwiat lotosu.

Zrealizuj swój projekt do końca,

a potem wystaw twarz do słońca.

Nastała pora zalotów, uczuć, namiętności,

więc chodź pospacerujemy w tej wzniosłości.

Szukaj w sobie harmonii, porządku i ładu,

i przetrwaj w spokoju do obiadu.

A jak zatęsknisz za mną skrycie,

wiedz,że tęsknota to też życie.

Poczucie humoru, dystans mamy,

a  co nie mamy-to dogadamy.

Czekam po drugiej stronie mostu,

więc chodź do mnie tak po prostu.

Uśmiecham się do Ciebie z daleka,

więc niech ma dłoń nie czeka.

Miłego dnia życzę Tobie,

bo to tak jakbym życzyła sobie.

Odczuwasz moje myśli,emocjonalne stany,

Och,mój Ty ukochany.

Piękne napisane ale szkoda że skopiowane, najwspanialsze te słowa które pisane są z serca. Mimo wszystko również życzę miłego dnia.

Gość Ta ona...
1 minutę temu, Gość Taki jeden napisał:

Piękne napisane ale szkoda że skopiowane, najwspanialsze te słowa które pisane są z serca. Mimo wszystko również życzę miłego dnia.

To są moje autorskie słowa poczytane tu i tam i złożone w jedność, więc jak skopiowane to tylko z mojej głowy.Pozdrawiam:)))

Gość Ta ona...
2 minuty temu, Gość Taki jeden napisał:

A jak podobno skopiowane..z mego umysłu.. to proszę o źródła:))???

Gość Taki jeden
4 minuty temu, Gość Ta ona... napisał:

To są moje autorskie słowa poczytane tu i tam i złożone w jedność, więc jak skopiowane to tylko z mojej głowy.Pozdrawiam:)))

Te słowa świadczą o tym jak wielka Twa tęsknota, za czym to tylko wie Twoje serce spragnione, wołające bliską mu osobe. Uspokój serce, również Pozdrawiam:)

Gość Ten on...

Te słowa świadczą o tym jak wielka Twa tęsknota, za czym to tylko wie Twoje serce spragnione, wołające bliską mu osobe. Uspokój serce, również Pozdrawiam:)

ty gościu możesz mi tu panny nie podprowadzać? 😛 

Gość Ten on...

mi też aż mi sie w głowie kołuje z tego wszystkiego 🙂  uwielbiam ją słyszeć, widzieć i czytać 😘 

Gość Ta ona...

Mam dystans do siebie ,ludzi i świata.Ci co mnie znają to wiedzą..Znam dobrze samą siebie i potrafię panować nad swoim umysłem, nad swoim sercem.Oddycham głęboko,więc moje serce spokojne,bije rytmicznie,więc to znaczy,że żyję.A jak żyję to myślę.Jak myślę to mówię.Jak mówię to żongluję słowami.Jak żongluję słowami to i emocje się pojawiają.Jak są emocje to szukają ujścia.Wyszły ze mnie i na kafe się znalazły:)))

Gość Ta ona...
8 minut temu, Gość Ten on... napisał:

Ktoś chciał mnie porwać???dobrze,że w porę zajrzałeś, bo czułam jak chce mnie ktoś podprowadzić z tego placu zabaw...A ja tu wpadam od czasu do czasu tylko dla Ciebie:)Co dziś robimy..??kręci Ci się w głowie???mówiłam przecież,żebyś tyle na karuzeli się nie kręcił..Nie słuchasz mnie zawsze i potem takie efekty:)))chodź do piaskownicy, zbudujemy domki z piasku,a potem pobiegamy w szalonym pędzie za sobą,aż padniemy ze zmęczenia na trawie ...wtedy weźmiemy kartki,kredki i namalujemy  swój świat:))

Gość Ten on...
1 minutę temu, Gość Ta ona... napisał:

Ktoś chciał mnie porwać???dobrze,że w porę zajrzałeś, bo czułam jak chce mnie ktoś podprowadzić z tego placu zabaw...A ja tu wpadam od czasu do czasu tylko dla Ciebie:)Co dziś robimy..??kręci Ci się w głowie???mówiłam przecież,żebyś tyle na karuzeli się nie kręcił..Nie słuchasz mnie zawsze i potem takie efekty:)))chodź do piaskownicy, zbudujemy domki z piasku,a potem pobiegamy w szalonym pędzie za sobą,aż padniemy ze zmęczenia na trawie ...wtedy weźmiemy kartki,kredki i namalujemy  swój świat:))

buzia mi sie uśmiecha, w głowie kręci, czuje sie jak na haju :))) musze Cie pilnować, bo łakomy kąsek w końcu z Ciebie 😄

Gość Ten on...

to lecimy pobiegać po tej łące :))) 

Gość Gość
14 minut temu, Gość Ta ona... napisał:

Mam dystans do siebie ,ludzi i świata.Ci co mnie znają to wiedzą..Znam dobrze samą siebie i potrafię panować nad swoim umysłem, nad swoim sercem.Oddycham głęboko,więc moje serce spokojne,bije rytmicznie,więc to znaczy,że żyję.A jak żyję to myślę.Jak myślę to mówię.Jak mówię to żongluję słowami.Jak żongluję słowami to i emocje się pojawiają.Jak są emocje to szukają ujścia.Wyszły ze mnie i na kafe się znalazły:)))

jakie to jest żenujące:-( 

Gość Ten on...
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

a dla mnie ujmujące 😛 sio 😛 

Gość Ta ona...
Przed chwilą, Gość Ten on... napisał:

buzia mi sie uśmiecha, w głowie kręci, czuje sie jak na haju :))) musze Cie pilnować, bo łakomy kąsek w końcu z Ciebie 😄

Masz rację ,musisz mnie pilnować, bo sama w tym lesie się gubię... i jeszcze przez pomyłkę trafię do innej bajki, przyjdzie wilk i jak w bajce o Czerwonym Kapturku połknie mnie..:))Niby mam mapę, niby kompas,a wciąż czuję,że trochę błądzę..więc dobrze,że jak cień za mną idziesz, bo oświetlasz mi drogę..dobrze,że schowałeś się się w duszy i sercu,bo dajesz wskazówki..Ale jak tuptam koło abc to już wiem,że jestem blisko  domu:)))więc nie zostawiaj mnie samej,bo kiedyś tak zabłądzę,że będziemy wołać do siebie i tylko echo nam odpowie..las taki duży,a ja taka mała:)))

Gość Ta ona...
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Życie bez uśmiechu, bez dystansu, bez odrobiny szaleństwa dopiero jest smutne i żenujące..skoro wszystko tak bardzo bierzesz do siebie i nie potrafisz cieszyć się z chwil.Dziś jesteś, a jutro  możesz już nie żyć, więc warto zachować w sobie odrobinę dziecięcej radości i żyć a nie wegetować.

Gość Ta ona...

Wiele w życiu już doświadczyłam , potrafię wyciagnąć wnioski, potrafię na przekór trudności podnieść się i iść dalej, potrafię wciąż się uśmiechać..Siła umysłu, siła serca, potęga podświadomości,znajomość samego siebie-wad i zalet, pozwala człowiekowi rozumieć gorsze chwile w życiu i cieszyć się z fajnych.Wielu ludzi na kafe, którzy szukają odpowiedzi na różne pytania powinno najpierw zadać pytanie samemu sobie-ile jest we mnie siły i wiary w samego siebie???a wtedy poradzicie sobie z każdą sytuacją i będziecie potrafili spojrzeć na wiele spraw z różnych punktów widzenia, ze swojego i osób, które Was skrzywdziły,zraniły, zostawiły albo Wy ich.

Życie nie jest tylko czarno białe, pomiędzy jest dużo kolorów.

Gość Taki jeden
53 minuty temu, Gość Ten on... napisał:

Gościa to masz w piaskownicy, a ja nie z tych co budują domki z piasku. 

Gość Ten on...
23 minuty temu, Gość Ta ona... napisał:

Masz rację ,musisz mnie pilnować, bo sama w tym lesie się gubię... i jeszcze przez pomyłkę trafię do innej bajki, przyjdzie wilk i jak w bajce o Czerwonym Kapturku połknie mnie..:))Niby mam mapę, niby kompas,a wciąż czuję,że trochę błądzę..więc dobrze,że jak cień za mną idziesz, bo oświetlasz mi drogę..dobrze,że schowałeś się się w duszy i sercu,bo dajesz wskazówki..Ale jak tuptam koło abc to już wiem,że jestem blisko  domu:)))więc nie zostawiaj mnie samej,bo kiedyś tak zabłądzę,że będziemy wołać do siebie i tylko echo nam odpowie..las taki duży,a ja taka mała:)))

kusisz mnie swoją twórczością jak reklama pieniącej się CocaColi :))) chciałoby się rzucić na Ciebie i skosztować smaku którego w sumie nawet nie trzeba reklamować, wiadomo, że będzie smakować :))) 

nie zostawię Cie samej nigdy jesteś zbyt cenna :)) taką cudną sarenkę hee nie :)))

Gość Ta ona...
7 minut temu, Gość Taki jeden napisał:

Gościa to masz w piaskownicy, a ja nie z tych co budują domki z piasku. 

Panowie!tu nie chodzi o zabawę w piaskownicy i sypanie piaskiem po oczach.Czasem fajnie wyjść poza jakieś schematy ,oderwać się od rzeczywistości,zatopić w wyobrażeniach i trochę poświrować.Życie jest wystarczająco wyboistą drogą pełną kamieni,żeby tylko twardo po niej iść..czasem fajnie zamknąć oczy i poczuć się jak Ikar lecący do słońca.

Gość Ta ona...
12 minut temu, Gość Ten on... napisał:

kusisz mnie swoją twórczością jak reklama pieniącej się CocaColi :))) chciałoby się rzucić na Ciebie i skosztować smaku którego w sumie nawet nie trzeba reklamować, wiadomo, że będzie smakować :))) 

nie zostawię Cie samej nigdy jesteś zbyt cenna :)) taką cudną sarenkę hee nie :)))

Mhm..i czasem wystrzelam słowami jak wzburzona Coca cola..hehe..Uważaj coca może uzależniać,więc może już się uzależniłeś tak od mojego pisania,że czujesz niedosyt,gdy mnie nie czytasz...i pragniesz moich słów jak ziemia deszczu.Jak jestem taka cenna to trzeba mnie pilnować 24 h,i ochrona na osiedlu może być za mało:))))

Gość Gość

co za tempo 

Gość gosc

Dwóch ...ów pisząych  do siebie😆  który jest panienka 😛

Gość gość
3 minuty temu, Gość Ta ona... napisał:

Mhm..i czasem wystrzelam słowami jak wzburzona Coca cola..hehe..Uważaj coca może uzależniać,więc może już się uzależniłeś tak od mojego pisania,że czujesz niedosyt,gdy mnie nie czytasz...i pragniesz moich słów jak ziemia deszczu.Jak jestem taka cenna to trzeba mnie pilnować 24 h,i ochrona na osiedlu może być za mało:))))

nie osmieszaj się 😂

Gość Ta ona...
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Ta ona..jest kobietą.Pozdrawiam Dorota

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

I to chyba nie tylko w tym temacie 

Gość Ta ona...
2 minuty temu, Gość gość napisał:

nie osmieszaj się 😂

Lubię się śmiać...nawet jak wzbudzam uśmiech u innych to też bezcenne, bo świat wokoło taki smutny i ludzie przygnębieni,,więc choć miejcie odrobinę uśmiechu:)))

Gość Ten on...
2 minuty temu, Gość Ta ona... napisał:

Ty nawet jak jesteś sroga to urocza, a i z miną poważną masz dzióbek taki piękny :))) ale nic nie zastąpi twojego uśmiechu, wtedy błyszczysz jak słońce, ale nie oślepiasz tylko fascynujesz :))) z ust miód z oczu cud, weź ty chociaż miej kilka wad, żebym nie potknął sie o własne nogi :))) oo Panie ja chyba oszalałem 😱

Gość Moderator
20 minut temu, Gość Gość napisał:

I to chyba nie tylko w tym temacie 

Przecież to on i ona to ta sama osoba.

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Moderator napisał:

Dorocie od samotności w główce się pokręciło. Pisze sama ze sobą, 

Gość Ten on...
6 minut temu, Gość Moderator napisał:

Doris miała racje... my jesteśmy identyczni 😄  ze świecą szukać drugiej takiej pary ludków :))) jednak legenda o tym, że każdy ma gdzieś swoją połówkę jest prawdziwa, kto by pomyślał, że jeszcze tak się w tym bezmiarze kosmosu sie przyciągną, że w jednej piaskownicy wylądują zupełnie (nie)przypadkowo 😉