Gość Gość Napisano Lipiec 10, 2019 Lubicie? Jak często robicie to ze swoją partnerką? Jakim "sprzętem"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luis Napisano Lipiec 16, 2019 Czesto. Napisz na lluis206@yahoo.com - podwojne L na poczatku. Pokaze Ci nasz sprzet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 23, 2019 Często. Kluczem hydraulicznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vitor 0 Napisano Sierpień 4, 2021 Dnia 10/07/2019 o 14:43, Gość Gość napisał: Você gosta Com que frequência você faz isso com seu parceiro? Qual "equipamento"? bardzo to lubię, moja żona rzadko to robi. Muszę zapytać, a jednak czasami pytam, a ona nie. Mam tylko gumowe dildo. Czy kupiłbym aparat ortodontyczny, który by bardziej jej się podobał? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Sierpień 5, 2021 15 godzin temu, Vitor napisał: Czy kupiłbym aparat ortodontyczny, Ale wyjaśnij co to ma do peggingu? Poza tym takiego aparatu nie kupuje się dla seksu i nie kupisz go ot tak bo musi go dobrać ortodonta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vitor 0 Napisano Sierpień 5, 2021 Estou aprendendo polonês, então uso o google tradutor. Escrevi a palavra Dildo e confiei no tradutor para traduzir corretamente. Existe uma palavra para Dildo em polonês? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vitor 0 Napisano Sierpień 5, 2021 tak, właściwie chciałem napisać sprzęt (podobał)i to słowo wyszło. 22 godziny temu, Vitor napisał: Gosto muito, minha esposa raramente faz. Tenho que perguntar, mas às vezes eu pergunto e ela não. Eu só tenho um vibrador de borracha. Eu compraria um aparelho ortodôntico que ela gostasse mais? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vitor 0 Napisano Sierpień 5, 2021 3 godziny temu, Puchacz Rolny napisał: Um dildo em polonês é chamado de dildo tak, właściwie chciałem napisać sprzęt (podobał)i to słowo wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vitor 0 Napisano Sierpień 5, 2021 14 godzin temu, ddt60 napisał: ortodonta Uczę się polskiego, więc korzystam z translatora google. Napisałem słowo sprzęt (podobał) i zaufałem tłumaczowi, że przetłumaczy je poprawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach