Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Z kobietami to jest taki problem

Polecane posty

Gość Gość

że nie potrafią przyznać się do błędu. Będą dusić w sobie problem, zwalać winę na faceta, narzekać na niego. Uważają, że co złego, to nie ona, tylko jej.

Gość gości i szef szefów

A prawda leży pośrodku.

Gość K4k
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

że nie potrafią przyznać się do błędu. Będą dusić w sobie problem, zwalać winę na faceta, narzekać na niego. Uważają, że co złego, to nie ona, tylko jej.

Skąd wiesz, jak nie rozmawiałeś z nią? 

Gość pijak 28 lat
5 minut temu, Gość Gość napisał:

jak ty nigdy kobiety nie miales xD

Gość styrodur

ogólnie kobieta to nowotwór zlosliwy

Gość Gość
13 minut temu, Gość K4k napisał:

Skąd wiesz, jak nie rozmawiałeś z nią? 

12 minut temu, Gość pijak 28 lat napisał:

jak ty nigdy kobiety nie miales xD

Oto chodzi, że miałem wiele kobiet. Nie twierdzę, że jestem idealny, ale jak coś się psuje, to mężczyzna potrafi przyznać się do błędu, a kobieta nie. Uważają, że zawsze to jest wina faceta, kobiety są idealne nigdy się nie mylą, a jak się pomylą, to i tak nie jest ich wina, tylko mężczyzn.

Gość pijak 28 lat
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Oto chodzi, że miałem wiele kobiet. Nie twierdzę, że jestem idealny, ale jak coś się psuje, to mężczyzna potrafi przyznać się do błędu, a kobieta nie. Uważają, że zawsze to jest wina faceta, kobiety są idealne nigdy się nie mylą, a jak się pomylą, to i tak nie jest ich wina, tylko mężczyzn.

wez leki mitomanie xD

Gość Gość

Kobietom brakuje honoru, żeby przyznać się, że coś spieprzyły.

Gość eno
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

psuje sie wtedy jak facet na jakimms odcinku nawala bo im bardziej sia facet podoba tym większe są wymagania,stety!

Gość gość

Dlatego że są zadufane w sobie. Czekają aż chłopak przyjdzie do nich na kolana z kwiatkiem a jak nie przyjdzie to się obrażają.

Gość Gosc

Czysta prawda. Moja matka całe życie psioczyła na mojego ojca, który się wyprowadził jak miałem 5 lat. Dopiero na łożu śmierci przyznała, że mój ojciec był najlepszym co ją w życiu spotkało i że sama to schrzaniła. 

Kobiety pod tym względem są głupie ale i cudowne.Pokaż mi inny gatunek, w którym jednostka potrafi okłamać sama siebie. Nauka tego nie ogarnia. 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Czysta prawda. Moja matka całe życie psioczyła na mojego ojca, który się wyprowadził jak miałem 5 lat. Dopiero na łożu śmierci przyznała, że mój ojciec był najlepszym co ją w życiu spotkało i że sama to schrzaniła. 

Niestety wszystkie baby takie są.

kobieta to istota tak nielogiczna, że nie da się jej zrozumieć, na pewno najmocniejszy narkotyk na facetów , dlatego nie cierpię ich

Gość gość
Dnia 10.07.2019 o 23:15, Gość Gość napisał:

Z mężczyznami jest dokładnie taki sam problem. 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Z mężczyznami jest dokładnie taki sam problem. 

To jest właśnie odpowiedź kobiety, jak zwykle zwala winę na mężczyznę.

Gość gość

To jest właśnie odpowiedź FACETA, jak zwykle zwala winę na kobietę. 

Gość gość

Niech każdy sie przyzna do własnej winy a nie wskazuje na drugą osobę. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Niech każdy sie przyzna do własnej winy a nie wskazuje na drugą osobę. 

Facet jak coś zepsuje, to potrafi przyznać się do własnej winy, a kobieta jak coś zepsuje, to zwala winę na niego, a jak on próbuje powiedzieć jej prawdę, to ta zaczyna obrażać się i kłóci się, że to nieprawda.

Gość gość

Chyba nie każda kobieta? Ja taka nie jestem. 

Gość Gość

To w takim razie jesteś wyjątkiem, ale 99,99% kobiet takie właśnie są.

Jestem zdania, że nieistotna jest płeć każdemu ciężko przyznać się do błędu. 

13 minut temu, Gość Gość napisał:

Facet jak coś zepsuje, to potrafi przyznać się do własnej winy, a kobieta jak coś zepsuje, to zwala winę na niego, a jak on próbuje powiedzieć jej prawdę, to ta zaczyna obrażać się i kłóci się, że to nieprawda.

Nie wszystkie takie jesteśmy  czasami lubimy się poobrażac w granicach zdrowego rozsądku . Lubimy być przepraszane . Panowie nie lubicie nas przepraszać 😉?

Gość Gość

No właśnie o tym mówię, jagoda potwierdza regułę, ciężko jest zrozumieć kobiety. Mężczyzna nie rozróżnia zdrowego, czy chorego rozsądku. Celowo wyprowadzają człowieka z równowagi, pogrywają sobie z nim i liczą na to, że ten weźmie problem na siebie i przyjdzie do niej z kwiatkiem, a jak ten tego nie zrobi, to mają pretekst żeby dać mu kopa.

Świat dzieli się na dobre i złe księżniczki. Na drani i bajecznych książąt . Życie to obustronny spanking.  Nie mylmy tego z płcią ;))

Gość Werka

E tam, mam przyjaciółki i jak się kłócimy to godzimy się  bez problemu i winna przeprasza. Nie potrafisz dogadać się z kobietami, ja potrafię i dla mnie to bardzo łatwe. Babki są fajne. 

Gość Justyna

Dla mnie wystarczy tylko miłe ciepłe ,spojrzenie odwdzięczam się tym samym .Nie noszę w sobie długo urazy.Lubię czasami pozaczepiać.