Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzegorz

Czy mam z Nia zerwac? Ona nie chce seksu....

Polecane posty

Gość gość
18 godzin temu, Gość gość napisał:

seks nie jest najważniejszy w związku . są białe małżeństwa  i ludzie sa szczęśliwi .  musisz sie wyrzec seksu wtedy będziesz szczęśliwy ze swoja wybranką . 

aseksualni nie powinni się tu wypowiadać

Gość Gosc
6 minut temu, Gość gość napisał:

aseksualni nie powinni się tu wypowiadać

Zgadzam sie. Bez seksu nie ma zycia. Najlepszym wiekiem zeby uprawiac seks jest mlodosc, wtedy mamy duzo czasu i jestesmy odwazni dlatego mozemy sie seksualnie rozwinac i nie popychac partnera do zdrady. 

Gość gość
Dnia 11.07.2019 o 12:24, Gość gości i szef szefów napisał:

Po co z kimś chodzisz jak tylko seksu chcesz, kasy nie masz, żeby ... opłacić?

Racja.

Gość gość
Dnia 11.07.2019 o 12:32, Gość Grzegorz napisał:

Dzieki za odpowiedzi. Porozmawiam z nia w ten weekend i powiem czego oczekuje od niej, bede szczery, jezeli nie bedzie chciala to zaslugeruje zebysmy odpoczeli od siebie i dalej sie przyjaznili. Zobacze jak to wyjdzie i czy bedzie mi jej brakowalo. Za niedlugo tez nasza paczka wybiera sie nad jezioro i tam bedzie jej kolezanka. zobaczymy. Wsumie bede juz poza zwiazkiem jak nie wyjdzie. dziekuje za opdoowiedzi. czuje sie troche lepiej.

Pewnie pukniesz  koleżankę bo tylko o niej myślisz, po tym jak daje ci znaki.

Gość gość
16 minut temu, Gość Gosc napisał:

Zgadzam sie. Bez seksu nie ma zycia. Najlepszym wiekiem zeby uprawiac seks jest mlodosc, wtedy mamy duzo czasu i jestesmy odwazni dlatego mozemy sie seksualnie rozwinac i nie popychac partnera do zdrady. 

seks nie ma znaczenia . ludzie są ze soba z miłości a nie dla seksu . faceci sa obrzydliwi tylko jedno im w glowie , to powinno sie leczyc 

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość gość napisał:

seks nie ma znaczenia . ludzie są ze soba z miłości a nie dla seksu . faceci sa obrzydliwi tylko jedno im w glowie , to powinno sie leczyc 

19 latek mysli o seksie...taki wiek. Z natura nie wygrasz. NIe jest to obrzydliwe ale piekne. To jest cos wspanialego, seks.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

19 latek mysli o seksie...taki wiek. Z natura nie wygrasz. NIe jest to obrzydliwe ale piekne. To jest cos wspanialego, seks.

Jest, jak sie jest na seks gotowym. Dla faceta zawdze seks będzie ok. Dla kobiety ten pierwszy raz to zwykle połączenie bólu i rozczarowania,  szczególnie jak 1 raz jest z prawiczkiem. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Racja.

Raczej brednia.

Gość gość

aseksualni won na inne tematy

Gość Dkdjdjdbshsjjmbh

Ona jest aseksualna albo oziębła. Kiedyś to zrobi , kiedy już skończą się jej wymówki npm po ślubie i będzie sex raz na pół roku albo cos. Po urodzeniu dziecka przestanie w ogóle jej się chcieć kochać.

Po prostu się nie dobraliscie i tyle. Ona powinna szukać kogoś komu na sexie nie zależy.

Ja jestem kobietą ale trudno mi wytrzymać miesiąc umawiając się z facetem żeby się z nim nie kochać. Zawsze czekam na początku, żeby się poznać ale jest to bardzo trudne. Jak ktoś mi się podoba bardzo, jest chemia to jest i pożądanie.

Gość mantarej

Ilosc osob broniacych aseksulanosc w tym temacie jest porazajaca. Czy dzieci nie maja wychowania seksulanego w szkole? 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Dkdjdjdbshsjjmbh napisał:

Ona jest aseksualna albo oziębła. Kiedyś to zrobi , kiedy już skończą się jej wymówki npm po ślubie i będzie sex raz na pół roku albo cos. Po urodzeniu dziecka przestanie w ogóle jej się chcieć kochać.

Po prostu się nie dobraliscie i tyle. Ona powinna szukać kogoś komu na sexie nie zależy.

Ja jestem kobietą ale trudno mi wytrzymać miesiąc umawiając się z facetem żeby się z nim nie kochać. Zawsze czekam na początku, żeby się poznać ale jest to bardzo trudne. Jak ktoś mi się podoba bardzo, jest chemia to jest i pożądanie.

Tez jestem kobietą,  uwielbiam seks i z mężem mamy bardzo satysfakcjonujace życie intymne. Seks mimo pisanych scenariuszy nie jest raz na pol roku, ba czesto jest codziennie. Natomiast jako 19 latka bylam jeszcze dziewicą,  nie bylam gotowa na seks dopóki nie poznalam odpowiedniego partnera, któremu moglam całkowicie zaufać. Czy to znaczy, ze jestem oziebla? Sory, ale to jakies brednie. 

Gość ewaewa

wyszłam za maż młodo , byl moim pierwszym  robiliśmy to tylko kilkanaście razy . Seks  dla mnie  to coś okropnego . bardzo szybko zaszłam w ciąże i to był dla mnie koniec męczarni , ponieważ lekarz zabronił , a po ciąży  nic sie nie zmieniło seks  mógłby w ogóle nie istnieć . jeśli ona nie chce to  jej nie zmuszaj . będziecie nieszczęśliwi razem , tylko zniszczycie sobie zycie 

Gość gość
59 minut temu, Gość mantarej napisał:

Ilosc osob broniacych aseksulanosc w tym temacie jest porazajaca. Czy dzieci nie maja wychowania seksulanego w szkole? 

kobiet zwyczajnie seks nie obchodzi . potrzebny jest tylko to tego by męża usidlić 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Tez jestem kobietą,  uwielbiam seks i z mężem mamy bardzo satysfakcjonujace życie intymne. Seks mimo pisanych scenariuszy nie jest raz na pol roku, ba czesto jest codziennie. Natomiast jako 19 latka bylam jeszcze dziewicą,  nie bylam gotowa na seks dopóki nie poznalam odpowiedniego partnera, któremu moglam całkowicie zaufać. Czy to znaczy, ze jestem oziebla? Sory, ale to jakies brednie. 

Byłaś oziębła, tak. W wieku 19 lat ma się ochotę na seks.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość ewaewa napisał:

wyszłam za maż młodo , byl moim pierwszym  robiliśmy to tylko kilkanaście razy . Seks  dla mnie  to coś okropnego . bardzo szybko zaszłam w ciąże i to był dla mnie koniec męczarni , ponieważ lekarz zabronił , a po ciąży  nic sie nie zmieniło seks  mógłby w ogóle nie istnieć . jeśli ona nie chce to  jej nie zmuszaj . będziecie nieszczęśliwi razem , tylko zniszczycie sobie zycie 

Twój mąż musi być bardzo nieszczęśliwy. Po co go unieszczęśliwiłaś?

Gość gość

kobiet zwyczajnie seks nie obchodzi . potrzebny jest tylko to tego by męża usidlić 

brednie

Gość gość
37 minut temu, Gość gość napisał:

brednie

szczera prawda !

Gość gość

Facet który kocha na poważnie wytrzyma bez seksu do końca życia. Tylko seksholik bedzie robił problem z powodu braku bo myśli tylko przyrodzeniem.

Gość gość

Kobieta nie ma obowiązku uprawiać seks w związku

Gość Gość
58 minut temu, Gość gość napisał:

Byłaś oziębła, tak. W wieku 19 lat ma się ochotę na seks.

Bylam oziebla a teraz jestem boginia seksu? Hahaha. Raczej nie. Nie bylam gotowa na seks jako nastolatka, to tak jakbys napisal ze jako 5latka czy 12latka nie bylam gotowa na seks, wiec bylam oziebla. Nie chcialam pójść do łóżka z pierwszym lepszym zapchajdziura. Poczekalam na milosc i bardzo jestem zadowolona ze swojego życia i tego że poczekalam. 

Gość gość
5 godzin temu, Gość gość napisał:

aseksualni won na inne tematy

Won stąd seksholiku

Gość Gość Renatka
2 godziny temu, Gość ewaewa napisał:

Oj biedna kobieto ,musisz być bardzo nieszczęśliwa skoro seks jest dla Ciebie koszmarem i nie czerpiesz z niego żadnej przyjemności . Myślę , że twój mąż to zimny drań...

Gość gość

Gówniarzu do nauki a nie myślisz o seksie w tak młodym wieku. Jeżeli nie potrafisz życ bez seksu udaj się do psychiatry.

Gość Gość

szczera prawda !

szczere brednie

Gość Gość

Facet który kocha na poważnie wytrzyma bez seksu do końca życia. Tylko seksholik bedzie robił problem z powodu braku bo myśli tylko przyrodzeniem.

lecz się aseksualne dziwadło

Gość Gość

Kobieta nie ma obowiązku uprawiać seks w związku

No jak jest kłodą to nie powinna wchodzić w ogóle w związki

Gość Gość
59 minut temu, Gość gość napisał:

Won stąd seksholiku

nie rozumiesz znaczenia pojęć aseksualne dziwadło

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Bylam oziebla a teraz jestem boginia seksu? Hahaha. Raczej nie. Nie bylam gotowa na seks jako nastolatka, to tak jakbys napisal ze jako 5latka czy 12latka nie bylam gotowa na seks, wiec bylam oziebla. Nie chcialam pójść do łóżka z pierwszym lepszym zapchajdziura. Poczekalam na milosc i bardzo jestem zadowolona ze swojego życia i tego że poczekalam. 

Byłaś oziębłą kłodą, może dalej jesteś, tylko się kreujesz tutaj.

Gość Gość
58 minut temu, Gość gość napisał:

Gówniarzu do nauki a nie myślisz o seksie w tak młodym wieku. Jeżeli nie potrafisz życ bez seksu udaj się do psychiatry.

psychiatra to w pierwszej kolejności tobie by się przydał