Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Kogo kochacie?

Polecane posty

Gość Ten on...
5 minut temu, Gość Ta ona... napisał:

Film ciekawy,fabularny,raczej dla dorosłych a nie dzieci,więc polecam.Ciekawe jakie wnioski wyciągniesz..bo mi i pycha,i zazdrość i duma tam nie były obce.

Nie lubię zimna,bo ja jestem gorącokrwista..i pewnie dlatego jestem pocieszycielką strapionych, bo roztapiam im zimne serca.

Taki los,lekarka dusz:)))

Ja serce zawsze miałem gorące niczym w zenicie słońce... nigdy skute tylko czasem bólem strute, szukałem tylko mi podobnych o usposobieniu łagodnych. A że lustrem jesteś mym... więc na pewno przytulił mocno Ciebie bym :))) 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Ten on... napisał:

Ja serce zawsze miałem gorące niczym w zenicie słońce... nigdy skute tylko czasem bólem strute, szukałem tylko mi podobnych o usposobieniu łagodnych. A że lustrem jesteś mym... więc na pewno przytulił mocno Ciebie bym :))) 

Haha, fajne. 

Gość Ta ona...
1 minutę temu, Gość Ta ona... napisał:

Dwa tygodnie brakuje, może dożyje. 

1 minutę temu, Gość Nie kocham cię! napisał:

Onieeeee  teraz będą te stare pudła wszędzie. 

Temat zostawiam Wam podszywy i inne.Ja i Ten on...wystarczająco nakręciliśmy,więc reszta scen dla Was:))

Dziękuję za troskę o moje zdrowie,ale do 50-tki jeszcze mi daleko..jak będę blisko założę specjalny temat na kafe w stylu-Jak żyć mając 50-lat na przekór innym i sobie:))))

Ten on...dziękuję za urocze popołudnie,popatrz w lustro jak chcesz zobaczyć mnie:)

Gość Ta ona...
3 minuty temu, Gość Ten on... napisał:

Urocze....:))))

Gość Ten on....
1 minutę temu, Gość Ta ona... napisał:

Urocze....:))))

Ty bardziej :)) miłego wieczoru śnieżko ;) 

Gość R438

Nie nie S.

Gość Ona

5 godzin temu, Gość Ten on... napisał:

Jestes muzykiem ?