Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dość

Jestem zażenowana!

Polecane posty

Gość Ooo

Moze i prowo, ale mezczyzni czesto sa zakomplesieni i tak robia. Niech kazda ofiara takich bolkow wie, ze nie ma sie czego wstydzic.

Gość gość

Cześć Zmij 

22 minuty temu, Gość Ooo napisał:

Moze i prowo, ale mezczyzni czesto sa zakomplesieni i tak robia. Niech kazda ofiara takich bolkow wie, ze nie ma sie czego wstydzic.

Prowo, prowo. Przeczytaj cały ciąg na spokojnie, przerysowane w chooy😎 Ciekawe tylko czy autor to kiepski reżyser prowokacji, czy celowo leci po bandzie i ma bekę, że towarzystwo łyka? 😁

A czy mężczyzni często tak robią? Nie wiem, ja tak nie robie. Moi przyjaciele jak i znajomi też nie. Mam jednego bliskiego kumpla, z którym sie znam od kołyski i możemy pogadać o tego typu sprawach, ale nigdy nie na zasadzie wyśmiewania czy wyszydzania aktualnej czy nawet byłej partnerki. Tak wiec tego... 😉

Gość gość

Co tam w wielkim świecie Zmiju?

2 minuty temu, Gość gość napisał:

Co tam w wielkim świecie Zmiju?

Ja i wielki świat? Toż to czysty oksymoron 😎 Żyje jakoś, z dnia na dzień, ale żyje 😁😁😁😎

Gość Dość
50 minut temu, Pennis Rodman napisał:

Prowo, prowo. Przeczytaj cały ciąg na spokojnie, przerysowane w chooy😎 Ciekawe tylko czy autor to kiepski reżyser prowokacji, czy celowo leci po bandzie i ma bekę, że towarzystwo łyka? 😁

A czy mężczyzni często tak robią? Nie wiem, ja tak nie robie. Moi przyjaciele jak i znajomi też nie. Mam jednego bliskiego kumpla, z którym sie znam od kołyski i możemy pogadać o tego typu sprawach, ale nigdy nie na zasadzie wyśmiewania czy wyszydzania aktualnej czy nawet byłej partnerki. Tak wiec tego... 😉

No chyba nie taki bardzo kiepski 😉

Sama większej bzdury nie slyszalam. Tak więc tego.... 

Gość gość
5 godzin temu, Pennis Rodman napisał:

że towarzystwo łyka? 😁

łykać to możesz, jak ci się stary do mordy spuści.

Gość Yyyyyy
6 godzin temu, Gość Mmmmm napisał:

Mysle tez ze Ty wstydzic sie nie powinnas, bo seks jest dla ludzi. Pary sie zaspokajaja oralnie. Wiem, ze czujesz wstyd i to normalne, ale on wyszedl na glupka. Jemu powinno byc wstyd i mysle, ze ludzie to wylapali, ze sie sam osmieszyl zamiast Ciebie.

Ale to nie wystarczy. On jeat mezem a ona jego zona powinien miec do niej szacunek i o takich rzeczach nie opowiadać! To nie liceum! Jak ona ma się czuc?? Wyszla za człowieka ktoremu ufala, z ktorym sypia a on smieje się z niej przy innych. I nikt mi nie powie ze to normlane!  Maz powinien zawsze stac w obronie zony i nigdy nie dopuścić zeby ktos powiedział o niej zle slowo a on sam to robi. Jakis palant totalny dupek. Alkohol to nie usprawiedliwienie to ttlko rozwiązało mu jezyk.

Wspolczuje ci autorko. Nie wiem co bym zrobiła na twoim miejscu...czulabym się strasznie upokorzona i chyba nie umialabym juz pojsc z nim do lozka a szczegolnie robic mu loda, tak wiec sam sobie tez strzelil w kolano...

Lojalnosc, szacunek, tak powinnien traktowac cie maz. A nie obnazajac wasze intymne sprawy, to sa WASZE sprawy i jak cos mu nie pasowalo powinien z toba tylko i wylacznie o tym pogadav.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Yyyyyy napisał:

Ale to nie wystarczy. On jeat mezem a ona jego zona powinien miec do niej szacunek i o takich rzeczach nie opowiadać! To nie liceum! Jak ona ma się czuc?? Wyszla za człowieka ktoremu ufala, z ktorym sypia a on smieje się z niej przy innych. I nikt mi nie powie ze to normlane!  Maz powinien zawsze stac w obronie zony i nigdy nie dopuścić zeby ktos powiedział o niej zle slowo a on sam to robi. Jakis palant totalny dupek. Alkohol to nie usprawiedliwienie to ttlko rozwiązało mu jezyk.

Wspolczuje ci autorko. Nie wiem co bym zrobiła na twoim miejscu...czulabym się strasznie upokorzona i chyba nie umialabym juz pojsc z nim do lozka a szczegolnie robic mu loda, tak wiec sam sobie tez strzelil w kolano...

Lojalnosc, szacunek, tak powinnien traktowac cie maz. A nie obnazajac wasze intymne sprawy, to sa WASZE sprawy i jak cos mu nie pasowalo powinien z toba tylko i wylacznie o tym pogadav.

Z tym alkoholem to nie wiadomo, może po prostu wypił o kieliszek za dużo i przestał się kontrolować? Wniosek? Znać swoje możliwości alkoholowe i ich absolutnie nie przekraczać, bo z pijanego człowieka mogą wychodzić najgorsze instynkty.

Gość Cooper

Opowiedz jego kumplom..albo swoim prowokatorze...że minetę to Ci lepszą żul spod biedronki o...ił.

Gość gość
7 godzin temu, Gość gość napisał:

XD

Gość mąż

Tak czytam to i powiem ci co zrobiła by moja żona gdybym wyciął jej taki numer. Otóż powiedziała by, że została mi tylko ręka, żeby sobie zrobić dobrze bo o niej mogę zapomnieć. Ogólnie, jeśli  ona ma mieć na mnie ochotę to ja muszę stanąc na głowie, żeby mnie porządała, miała nastrój i właściwe samopoczucie. Staranie sie należy do mnie. Ale warto kochana bo ona też sie potem bardzo stara  🙂

Gość wesolutka

Ja wyszlabym na nastepnej imprezie w podobnym gronie do gosci odpowiednio seksy ubrana i powiedzialabym po prostu : "ostatnim razem uslyszeliscie wiele osobistych informacji od mojego meza na temat naszych akcji - mozna sie posmiac. Nie uwazam za wlasciwie rozmawiac ze znajomymi / rodzina o tym co dzieje sie w malzenskiej sypialni i co partner / partnerka dobrze albo zle robi. To jest ponizej mojej godnosci i dlatego nie bede opowiadac o bardziej czy mniej udanych poczynaniach mojego meza (tu uroczy usmiech do niego) w tej dziedzinie. Ale napijmy sie teraz (kieliszek w gore) za udane zycie seksualne wszystkich tu obecnych." W ten sposob wytracisz wszystkim z reki atuty do podsmiewania sie z Ciebie i wyjdziesz na ta babke bez kompleksow i zahamowan.

Jestem kobietą, ale uważam, że przesadzasz. Owszem zachował się jak zwykły dupek i najpewniej on juz nawet tego nie pamięta a dla Ciebie to życiowy dramat. Powodów takiego zachowania może być kilka:

Może zaniżona pewność siebie, którą chciał podbudować? 

Może zauważył, że komuś z tej grupy się spodobałaś i chciał mu powiedzieć: ...... ona wcale nie jest taka świetna, nie śliń się tak do niej, nawet loda nie potrafi zrobić.

A może chciał sie pochwalić przed kolegami jaka to cnotka z Ciebie była, że znalazł taką niewinną, nawet nie umiałaś loda zrobić i ona cudowny macho musiał Cię wszystkiego uczyć. Niektórzy wciąż czuja się lepszymi w oczach kolegów jeśli ich kobieta była "nieruszana" przed. Tak to brzmi archaicznie, ale to nadal pokutuje. 

Moja rada: Olej cienkiego f.i.u.t.ka, wyjdz z tego pokoju, bo tylko sie pogrążasz. A jeśli czym Cię wkurzy to powiedz spokojnym głosem, ale tak by inni słyszeli, że nie zgadzasz się z tym o czym mówił wczoraj, ale dla pewności, by było obiektywnie zrobisz loda komuś innemu i dasz mu znać jaka była jego opinia na ten temat.

3 minuty temu, Lena.Wawa. napisał:

(...) powiedz spokojnym głosem, ale tak by inni słyszeli, że nie zgadzasz się z tym o czym mówił wczoraj, ale dla pewności, by było obiektywnie zrobisz loda komuś innemu i dasz mu znać jaka była jego opinia na ten temat.

Jeszcze się zgodzi i co będzie wtedy?

Gość Facet

Jako facet powiem, że twój mąż to ...a!

Gość tralalala
20 godzin temu, Gość Dość napisał:

W weekend byłam z mężem na grillu u jego siostry kilka osób z rodziny i dwóch znajomych jej meza. Siedzimy pijemy piwo jak to przy grillu. Chłopakom zachciało się czegoś mocniejszego i kupili 2wodki. Zaczęli schodzić na dziwne tematy aż tu nagle mój mąż zaczął opowiadać jak to ja mu robię loda 😳 jak to mi nie wychodzi bo to czy tamto nie tak i śmieje się jakby mnie tam nie było. Wszystko ze szczegółami zaczął opisywać że 3miesiace mi zajęło zanim pojęłam o co chodzi. 😳 Nawet źle się czuję pisząc to, ale jestem w szoku. Jak ja się ludziom na oczy pokażę, jak on mógł

tyle czasu informacja szukała mózgu?

32 minuty temu, xolek43 napisał:

Jeszcze się zgodzi i co będzie wtedy?

Zgodzi czy nie zgodzi i tak bym się sprawdziła 🤐

Przy najbliższej okazji opowiedz znajomym jak jemu idzie w sypialni :)

Gość gosc
4 godziny temu, Lena.Wawa. napisał:

Zgodzi czy nie zgodzi i tak bym się sprawdziła 🤐

a sprawdzałaś?:)

Gość gość
5 godzin temu, Gość tralalala napisał:

tyle czasu informacja szukała mózgu?

jej chodzi o to, że przez trzy miesiące nie wiedziała, jak staremu zrobić loda XD

Gość gość
Dnia 11.07.2019 o 23:20, Gość gość napisał:

O kórwa XD

Gość Lew Ryjin

No...skoro źle ciągniesz...to marny z ciebie pożytek.

Gość Gość

Jak już będziesz znów na tym grillu, to powiedz, że bardzo przeżywałaś, że nie umiesz dobrze obciągnąć mężowi.

Pokaż na znajomym siostry męża, jak Ty to robisz, i zapytaj czy dobrze.

Gwarantuję, że coś powinno dotrzeć do tego Twojego głupka.