Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierota frajer zero

CZY JEST KTOŚ WIĘKSZYM ZEREM ODE MNIE?

Polecane posty

Gość Genialny

Odstaw to dziadostwo zwane prochami, znajdź hobby, znajdź pracę.

Depresja nie istnieje, nie ma czegoś takiego. 

Gość hac

Ale na grilla to poszedł, widać chęć darmowej wyżerki była silniejsza niż lęki i fobie.

Gość gosc

Przede wszystkim przestan walic konia bo to rujnuje. Do roboty bo to wstyd 28 lat i siedziec na doopie, lęki ci przejda bardzo szybko w robocie miałem podobnie i w wieku 21 lat powiedziałem dość inaczej bylbym w goownie ale mnie zmusila sytuacja nie mialem co jesc.  A o babie zapomnij dopoki nie.ogarniesz sie! To będzie nagroda. Wiec do roboty i nie stekaj,masz jaja i nie.wmawiaj sobie.lękow

1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Przede wszystkim przestan walic konia bo to rujnuje. Do roboty bo to wstyd 28 lat i siedziec na doopie, lęki ci przejda bardzo szybko w robocie miałem podobnie i w wieku 21 lat powiedziałem dość inaczej bylbym w goownie ale mnie zmusila sytuacja nie mialem co jesc.  A o babie zapomnij dopoki nie.ogarniesz sie! To będzie nagroda. Wiec do roboty i nie stekaj,masz jaja i nie.wmawiaj sobie.lękow

a niby co ma walenie konia do tego? ja musze codziennie walic przynajmniej 2x bo bym zbzikował..

sama praca mu niczego nie da, no może po za tym, ze bedzie mial jakis SWOJ WLASNY grosz na koncie

jezeli jest faktycznie taką ci0tą jaką opisuje , to prawdopodobnie nie przetrwa w pracy, bo nie czarujmy się, gdzie on może pójść? tylko w miejsca gdzie nie są wymagane konkretne kwalifikacje, czyli jakieś magazyny, produkcje, itp.. a to sa miejsca, gdzie jak ktos nie ma silnej psychiki to ucieknie stamtąd po godzinie, max po jednym dniu .. więc szczerze nie wiem czy cokolwiek mu to coś da ;) tylko się podwójnie zdołuję w takim miejscu

jak do mnie przychodzą ludzie do roboty to ja po pierwszych chwilach jestem w stanie gościa wyczuć czy zostanie tu na dłużej czy za "5 minut" ucieknie ... i zazwyczaj wlasnie ci co przyszli po jednym dniu juz rezygnują to są wlasnie takie ciepłe kluchy, potocznie nazywane ci0tami

Gość gosc

Gość gosc
Dnia 12.07.2019 o 23:00, Gość erykbenz napisał:

jeszcze Bóg Ci pomoże, czekaj cierpliwie i nie rób nic głupiego, wyślij totka . pozdrawiam 

Dnia 12.07.2019 o 23:06, Gość Lato jak ze snu napisał:

Ujelo mnie to ze wierzysz w Boga. Nie nie jestes zerem. Jestes wart wiecej niz Lezaczek. Jestes duzo wiecej wart !❤

DZIĘKI PRZYJACIELE