Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta ona..

Oddaję nick Ta ona...

Polecane posty

Gość Ta ona..

Oddaję swój nick Ta ona..bierzcie i bawcie się doskonale.Od dziś mam ciekawsze zabawy w realnym życiu niż dotrzymywanie wam kroku w wirtualnym.

Pozdrawiam

Gość Ta ona

Teraz zajme sie swoim wibratorem.

Gość gość

Spoko, nie będziemy sie pod ciebie podszywać. 

Gość Ten on...

co wyście mi tu narobili?

Sarna, nie przejmuj sie i nigdy nie reaguj, twój styl jest od razu widoczny, masz styl i klase nie do podrobienia, reputacje więc zawsze nienaganną.

Pozdrawiam.

6 minut temu, Gość Ten on... napisał:

co wyście mi tu narobili?

Sarna, nie przejmuj sie i nigdy nie reaguj, twój styl jest od razu widoczny, masz styl i klase nie do podrobienia, reputacje więc zawsze nienaganną.

Pozdrawiam.

Skąd wiesz, że to ona? 

Gość Ten on...
6 minut temu, Motyll napisał:

Skąd wiesz, że to ona? 

jak kogoś znasz w realu to rozpoznajesz w wirtualu, proste.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Ten on... napisał:

jak kogoś znasz w realu to rozpoznajesz w wirtualu, proste.

Poznałeś ja i ile takich? 

Gość Kasia
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Poznałeś ja i ile takich? 

Tak myślę,że Ten on..nie zna jej z kafe, bo oni znali się dużo wcześniej z normalnego życia.Doris jest jedna i niepowtarzalna w swoim gadaniu,więc poznał.

Gość Ten on...

poznałem Doris, bo Doris poznała mnie, zna mnie na wylot, moje życie, moją przeszłość, moją osobowość i to co pisała tu splotło sie z tym co sie działo między nami w realu. To nie tylko ja ją tu upolowałem, tylko one też mnie 🙂 

Gość Ten on...

jeśli ta Doris to nie ta Doris to mamy w Polsce sobowtóra, i mojego i jej lol. Bo tyle rzeczy co o mnie ona wie... to wie tylko garstka ludzi którzy w dodatku nie znają mnie tylko z internetu, ale i z życia codziennego. A dlaczego używamy forum żeby gadać? To już tajemnica 🙂 tak wyszło 😛

Gość Ta ona...
3 minuty temu, Gość Ten on... napisał:

poznałem Doris, bo Doris poznała mnie, zna mnie na wylot, moje życie, moją przeszłość, moją osobowość i to co pisała tu splotło sie z tym co sie działo między nami w realu. To nie tylko ja ją tu upolowałem, tylko one też mnie 🙂 

Ściągasz mnie myślami..a ja obłożona papierami.Wiedziałam,że dzisiaj będzie dobry dzień, bo jak szłam do pracy  tup tup tup to pod abc widziałam dobrego ducha w czerwonej koszulce.Dobrą energię czuć było na odległość...My znamy się na wylot, bo jesteśmy swoim lustrem...Ty przeglądasz się we mnie,a  ja w Tobie.Ale trochę mnie już męczy kafe, parę miesięcy wywlekania swoich myśli i emocji to tak jakbym oddawała krew i trochę opadałam z sił.Potrzebuję odpoczynku i regeneracji.Pozwolisz,że odpocznę czasem na balkonie:)))

Gość Ta ona...
6 minut temu, Gość Ten on... napisał:

jeśli ta Doris to nie ta Doris to mamy w Polsce sobowtóra, i mojego i jej lol. Bo tyle rzeczy co o mnie ona wie... to wie tylko garstka ludzi którzy w dodatku nie znają mnie tylko z internetu, ale i z życia codziennego. A dlaczego używamy forum żeby gadać? To już tajemnica 🙂 tak wyszło 😛

Magia tajemniczości..a czasem też coś dla publiczności.A niech mają, niech czytają.Czasem na nas krzyczeli,czasem były owacje.I nie ważne,kto miał rację.My doskonale się rozumiemy i a co nas łączy,co dzieli,to my tylko wiemy:)))