Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kadarka

Sezon na ogórki małosolne

Polecane posty

Gość gość
Przed chwilą, Kadarka napisał:

I czereśnie 🤣

i to wydaje się tobie takie śmieszne?

Gość gosc

Chcesz posmakować mojego ogórka?

w sumie z tymi zwiazkami partnerskimi to jednej rzeczy nie pojmuje, wszystko moga przeciez notarialnie zalatwic,malzenstwo to malzenstwo chyba robienie dymu dla robienia dymu,innego wytlumaczenia nie widze

gejzery maja problem z hormonami,w czasie ciazy jak matka nie ma odpowiedniej ilosci testosteronu, to takie mamalygi powstaja ,poza tym powtorze ja nie mam zadnych arabskich genow cymbale

ale mnie homosie nie interesuja,sam sobie przeprowadzaj doswiadczenia,czytalam artykul w gazecie na ten temat, to nie moja wersja

2 minuty temu, Iibed napisał:

masz arabskie geny sama sie pochwalilas to sie nazywa wyparcie w psychiatrii chyba nie dopuszczasz do siebie tej mysli ale dobrze wiesz ze w kawalku genotypu jeste sciapata 😄

no ... no 😄 jak moge miec arabskie geny jak mam blond wlosy i niebieskie oczy i brzoskwiniowa skore bez zadnego czarnego wlosa, ja nawet wlosow nie mam na ciele tylko zloty meszek,a ten ze mnie zaraz jakas cyganiche zrobic wiesniak jeden

tak podejrzewalam ze ktos sie bawi, bo jakby to byl blad skryptu to by blokowalo innym, ablokuje jedynie Mackowi

Przed chwilą, Iibed napisał:

ale za to spokojnie nobla mozesz dostac niewazne czy cie interesuja pomozesz im bo zapewne wg twojej ideologii oni sa chorzy to ich wyleczysz 😄

no a co nie sa chorzy? pakowanie parowy w odbyt drugiego gostka to jest wedlug ciebie zdrowe? tak? normalka ?

ja tez mam meszek a jestem bulgarskim cyganem wiec sie da.

masz arabskie geny przestan to wypierac ta przydymiona cera cie zdradza 😄

widocznie czesc przodkow nie byla arabami stad wlosy i oczy proste. 

no tak arabska alkoholiczka skroc bedzie ci lzej grubasku 😄

nie wiem nie mnie to oceniac poza tym to nie jest kryterium uznawania za homosia kobiety nic nie pakuja sobei w odbyt chyba poza tym facet moze kobiecie pakowac i wtedy jesty homosiem ? twoja definicja jest niepelna ale idz tropem tego testosteronu i chociaz myszy wylecz 😄

pakowanie parowy czy kobiecie czy facetowi w odbyt jest chore,... jest od srania

no ale ja nie lubie takiej urody wiec moze dlatego nie jestem do konca obiektywna w ocenach,o gustach sie nie dyskutuje

moj jeden pradziadek byl Pilsudzczykiem dreczonym w twierdzy BRzesc ,a drugi byl Kozakiem,ni ...a mi araba nie weprzesz

polki po 30 tez sa grube pomarszczone i szybko sie starzeja o niemkahc nie wspominajac 😄

bzdura tam, polskie dziewczyny sa szczuple, co do Niemek racja, ale to winazarcia, tam wszystko ma w sobie cukier, pelno cukru, morze cukru,we wszystkim nawet w miesnych salatkach ble 

co ty ...isz jak baba ma 170 i wazy 60 to jest gruba? facet wez sie puknij w leb,nawet jak wazy 65 o nie jest gruba, poza tym zalezy ile ma wzrostu,jak ma 180 i wazy 55 to jakas masakra,a jak ma 150 i wazy 55 to tez w sumie szalu nie ma, ale waga to jest do wzrostu gostek

jeszcze nie tylko ze zrobil z uczciwego czlowieka cyganiche to jeszcze wpiera ze jego prababka to ...,no ja ...

a o moim genotypie to mozna powiedziec to, ze ie byl badany i nigdy zadnych arabow nie mialam w rodzinie,poza tym ja napisalam ze mam ciemna karnacje ale nie czarna jak u Arabki lub Cyganki,a ty juz sobie dograles ze prawie murzyne ze mnie zrobi

1 minutę temu, Iibed napisał:

tak baba któa wazy 65kg jest gruba neizaleznie od wzrostu a jak ma 180cm wzrostu to nie baba tylko babochlop ona jak homos ma cos nie tak z gormonami i dlatego taka urosla 😄

ja podalem kryterium wagowe dla kobiet czyli >55kg=grubas nie obejmuej transwestytów, babochlopow, gejów kobiet, lesbijek facetów  itd.  mam nadzieje ze juz jasne. 

mam kolezanke ktora ma 172 i wazy 64 i nie jest gruba tylko zgrabna, ale ty sam jestes tlusty wiec atawistycznie wybierasz kosciotrupy, bo wiadomo ze dwa wieprze zmajstruja wieprza, wiec podswiadomie szukasz szczplejszej zeby ewentualnie geny sie jako tako ulozyly tyle

1 minutę temu, Iibed napisał:

o dziadzie teraz piszesz ? 😄

... na dziada,wez ty go w ogole nie wspominaj

poza tym ja jestem bardzo z siebie zadowolona i sie podobam facetom,a ty umniejszasz moj wyglad i robisz ze mnie cyganiche bo sam masz tetrylion kompleksow tlusto-lysolu,zapierniczaj do tyry na Macieja plusy dymac 🙂 papap

moja kolezanka nie jest ani gruba ani wielka, to ty jestes maly i gruby i zlosliwy gnom, do tego lysy