Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kadarka

Sezon na ogórki małosolne

Polecane posty

nie musze sie doksztalcac,ty sie doksztalc bo jak to si e wpsychologii nazywa wpieranie innym swoich bied?

zanim cie lambadziara przerobila na foty to caly czas innych od grubasow wyzywales,a sam sie okazales skarlalym tlusciochem

2 godziny temu, Iibed napisał:

dokladnie i dla mnie twoje kolezanka jest gruba i wielka. idac tym tokiem myslenia ty jako szczupla i piekna kobieta za meza powinas wybrac shreka zgadlem ? przeciwienstwa sie rpzyciagaja itd. 😄

wiesz ze najlepiej polekie geny zmieszac z murzynskimi poczytaj wywaiad z vetulanim nie pamietam juz kogo dokladnie podal ale dla przetrwania gatunku to najlepiej jak polak sie rozmnozy z somalijką 😄

bzdura ja czytalam artykul mikrobiologa i genetyka ktory mowil wprost, rasy nie powinny sie mieszac, wychodza ladne dzieci, ale co kolejne pokolenia to wieksze wady, nie bez kozery zydzi sie nie mieszaja

chociaz szybciej zalapiesz sie na Ukrainke bo dla niej to jestes bonzo gonzo ze swoimi zlotoweczkami 😄

a niestety kasa u kobiet ma duze znaczenie,a raczej kasa u faceta, wiec bylbys dobra partia dla banderowki

ewentualnie polecam ci wietnam, tam tez jest duzo biedy,a na takiego kurdupla azjatka bedzie w sam raz,no i sluchaja facetow i wykonuja ich rozlkazy wiec sie pewnie bedzie to tobie podobac,ze mozesz sobie pouzywac wladzy

to atawizmy, kobieta musi sporo energii zainwestowac jak jej zalejesz forme, duzo wiecej niz ty,wiec patrzy na tego kto zbuduje jej gniazdo i zapewni byt jej potomstwu,po co jej golas i nierob?

tobie z kolei natura rozkazuje zaplodnic jak najwieksza liczbe bab,interesy sie niezbyt zderaja kobiety i mezczyzny stad problemy u wiekszosci par, jak nie laczy ich przyjazn i wspolna pasja to kijowo to widze,

Przed chwilą, Iibed napisał:

juz mialem pisac o to to ale niepotrzbnie koncowke dopisalas widac ze nie mas zpojecia. wietnamki sa cwane a nie sluchaja rozkazow co ty wygadujesz. tam panuje komunizm wietnami sa wyrachowane bardziej niz polki. 

poza tym sa biedniejsze kraje co sadzis zo kambodzankach ? tez ladne moze nie tak jak wietnamki, bieda wieksza nie w wietnami i bardziej posluszne ? zostane drugim tymochowiczem 😄 albo filipinki , ktore maja duzo krwii hiszpanskiej poludniowy temperament swietnie znaja angielski wiec nie trzeba sie uczyc kmerskiego to moze byc to 😄

znam paru co rok temu bylo w wietnamie, rzucaja sie na europejczykow jak reksio na szynke,i ciagle prosze by je ze soba zabrac,szczegolnie te z poludnia, z polnocy chca slubu wiec nie posuniesz za darmo,ja nie lubie azjatow mi sie podobaja europejczycy

😄 e no nie przesadzaj to twoi przodkowie robili to z owcami przynajmniej w polsce taki mit jest ze ciapaci to wiadomo co z owcami robia. ja nie mam ciemnych przodkow ktorzy przyplyneli pontonem do europy wiec wypraszam sobie 😄

ja tez nie mam,ubzdurales sobie cos jak z tym piciem i bedziesz teraz nastepny rok gledzil do usrania 

Gość gość

Odurzona masz męża bo sama chlejesz i mu dajesz chlac.Tak prawda.Myr zawsze pisał na forum, ze zona się z nim rozwiodła bo chlał i ze zawsze ją bedzie kochał i się nie zakocha w innej babie, więc mozesz sobie wkręcac milosc z jego strony a wiadomo, ze jest z tobą z milosci do alko.Łaziłas za nim i ujadałas na wszystkie baby jak sucz i wyłaziłas.😂

no tak nie ma jak do lenistwa dobrac jakies atawizmy 😄 a po co facetowi jakis nierob ktory ciagle kaprysi i na ktorego trzeba pracowac tylko po to zeby sie rozmnozyc i pracowac na stado nierobow 😄 ? ciekawa perspektywa 😄

wielu bardzo sobie chwali taka perspektywe,poza tym wcale nie musisz plodzic dzieci,ktos ci kaze?

ja dzialam wbrew naturze nigdy nie chcialem nikogo zaplodnic to chyba niej estem czloiekiem 😄 albo wybrykiem natury 😄

ty sie kierujesz atawizmami to powinnas miec gromade dzieci zwlaszcza jesi dziad ma racje i mials tabun mezow. 

jestem wygodna i cenie sobie spokoj,jakbys sie zakochal to bys pwnie chcial zaplodnic, ewentualnie bys z milosci ulegl prosbom swojej elficy

w Wawie jest ich pelno i nie zyja w zadnym podziemiu,chyba ze mowisz o pdziemnych przejsciach gdzie maja swoje biznesy, najczesciej szmaty i robienie pazokci, ewentualnie bary zwane chinczykami,ale tez dojebuja tyle cukru do potraw ze sie mozna porzygac

tu sie musze zgodzic niestety. kobiety sa zbyt wyrachowane zeby glupiec. 

...ek nie brakuje, ale madre wiedza jak zakrecic gosciem by robil co chca i robi

3 minuty temu, Iibed napisał:

no atawizm mi kaze przeciez wmaiwasz mi to cay czas 😄

atawizm ci kaze, ale na razie logika mowi stop bo jeszcze nie wsiakles z zadna, jakby ci dala dobrze dupy i bylbys sie zakochal to bys na bank zglupial

to nie madrosc tylko wlasnie wyrachoanie i o tym pisze. te madre wg ciebie zapominaja ze kiedys sie zestarzeja i zostana wymienione jak stary grat handel ma to do siebie ze kupujacy co jaksi czas wymienia stary model na nowszy. 

kobieta ktora mysli jak handlara zawsze konczy podobnie. chyba ze facet to jakas kompletna mameja i zadna go nie chcial oprocz tej jednej handlary. 

jakiejs upiorne masz te swoje doswiadczenia 😄

miales chyba jakas apodyktyczna, wrzaskliwa wyrachowana matke, skoro masz takie traumy 😄 zwazywszy na twoj charakter jest to bardzo prawdopodobne

a co tu mam rozwijac,jak nie wiesz co to znaczy dobrze dac dupy to ci moge jedynie wspolczuc chlopcze

nie moje tylko z obserwacji. zreszta to logiczne jak sobie facet kupuje kobiete to jak sie zestarzeje to wymeinia na innna jak go stac i tyle. to logiczne. biznes is biznes. prostytutka rzadko rozumie te zalaeznosc bo mysli ze jest najsprytniejsza 😄

polecam ci jakis arabski kraj, kup tam sobie jakas babe i co jakis czas wymieniaj na nowa, nie wiem tylko czy ze zlotowek dasz wiecej niz jeden raz rade 😄

1 minutę temu, Iibed napisał:

nie mialem matki z ciapatymi genami wiec nie byla ani apodyktyczna ani tym bardziej wrzaskliwa 😄

to ze nabijam sie z kobiet kierujacych sie logika jaka strone wczesniej napisalas czyli opierajaca na tym ze ona mu dobrze daje dupy po to zeby byc smierdzacym leniem ktorego on bedzie utrzymywal nie oznacza ze w bliskim otoczeniu mialem kogos takiego wrecz przeciwnie jakbym mial to bym moze to pochwalal. u mnie w rodzinie nie ma zadnych smierdzacych leni ani prostytutek ktore jedytne co potrafia to dobrze dupy dac.kazda kobieta z pokolenia moich rodzicow ma jakis zawod i to przewaznie jak na tamte czasy niezly i sobie lepiej lub gorzej radza. zadna nie ma 4 mezow, gromady dzieci, nie zyje z dotacji dla dzieciorobow czy alimentow i nigdy nie slyszalem takiej logiki jaka mozna zaobserwoac na tym forum w stylu kobieta musi wiedziec komu dorbze dupy dac  dzieki temu pozniej moze do konca zycia oghladac seriale :D . znam to z internetu i obserwacji 😄 ludzie nie tylko w rodzinie dostrzegaja prawidlowosci ale tez w swieci ich otaczajacym 😄 a moze to atawizmy ty mialas ciemnego przodka to moze dlatego rozumiesz te kobieca logike polegajaca na dawaniu dupy u mnie wszyscy sie wychowali w panstwach rozwinietych to moze dlatego mysla inaczej nie wiem z czego to wynika ale zabawne jest to co piszesz 😄

to ze tak napiszesz to nie znaczy ze ja to kupuje i tak jest, miales matkle ktora wyraznie miala jakis defekt mimo 15 zawodow i jednego meza i moralnosci swietej dziewicy anielicy

nawet postawie smiala teze ze sie twoi starzy rozwiedli, wygladasz na mocno dysfunkcyjnego emocjonalnie

Gość gość

Odurzona jaka znawczyni milosci ktora sobie kupiła Myra za alko.Gdybys nie chlala i mu nie pozwalala na picie to nigdy by z toba nie był i dobrze to wiesz stara patusowa ochlapusko.😂

dobra zaczynasz mnie nudzic i meczyc, wiec na dzisiaj zostawie cie z mysla co autor mial na mysli, dumaj do jutra jak mnie nie znudzisz to moze zaszczyce cie jakims dobrym slowem [czesc] ))))