Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sówka1313

Kupiłam wczoraj zioła odchudzające

Polecane posty

Gość sówka1313

Pierwsze efekty mają byc po 2 tyg. Chcę stracic 5 kg. Spasłam się nad morzem, bo codziennie były fryty, lody, piwo i multum ryb, hehe

Gość sówka1313

I wiecie co jeszcze zrobiłam? Tak się chciałam opalic że 2 dni nie nakładałam filtra na ryjek tylko wystawiałam go na słońce, w efekcie tak mnie poparzyło że miałam buraka na twarzy spuchnietego, bo twarz mi spuchła jakby mnie osy pogryzły:P:P:P

Gość sówka1313

Jestem ciekawa czy macie jakieś doświadczenia z odchudzaniem ziołami? 

Dzięki nim wszystko się co zjesz lepiej się strawi i to chyba tyle albo aż tyle 

Przemiana materii z kopyta ruszy .)

Gość sówka1313

U  nas jest w miescie taki zielarz który bardzo dużo mówi. No i on właśnie te zioła mi sprzedał. Co ciekawe one nie są stricte na odchudzanie tylko na oczyszczająca na pasożyty 😛 i efektem ubocznym ma być utrata 8 kg w ciągu miesiąca. Są mega mega mega gorzkie

Dnia 12.07.2019 o 13:44, Gość sówka1313 napisał:

U  nas jest w miescie taki zielarz który bardzo dużo mówi. No i on właśnie te zioła mi sprzedał. Co ciekawe one nie są stricte na odchudzanie tylko na oczyszczająca na pasożyty 😛 i efektem ubocznym ma być utrata 8 kg w ciągu miesiąca. Są mega mega mega gorzkie

Jak na wagi nie zmniejszy to przynajmniej zadziała w innym kierunku... Spoko to gotowa mieszanka która jakoś się nazywa? : )

Gość sówka1313

nie, tylko ziołowa- oczyszczająca na pasozyty. 

Tak coś piołun kojarzę z goryczka... zerknęłam nie wczytując się w artykuły, ale w nagłówkach zauważyłam niusa na temat tego, że piołun zawiera jakaś artemizyne czy coś podobnie brzmiącego co niby niszczy komórki rakotwórcze... 

Gość sówka1313

Tak, piołun też jest w składzie

Gość marawstala

Daj znać jak działa ta mieszanka bo w sumie to jestem ciekawa jej działania...

Jeśli chodzi o pasożyty to słyszałam, ze powinniśmy się oczyszczać co jakiś czas 

Gość sówka1313

Sama jesstem ciekawa, zwłaszcza że jestem sceptyczna do ziołolecznictwa. Ech sstarszną mam deprechę na myśl że to juz koniec urlopu i trzeba będzie do roboty wrócic:( Strasznie mi sie nie chce

Gość sówka1313

Fajnie by tak było byc super bogatym z domu, nie musiec pracowac tylko podróżowac...ech nie w tym życiu

Gość Kiss

Juz caly urlop wykorzystalas? Ja wzielam kilka razy po pare dni

Gość sówka1313

No nie wykorzystałam jeszcze całego, ale wzięłam 2 tygodnie, i nie chce mi się wracac:( I tak mi smutno bo pamiętam jak się cieszyłam na wyjazd i jak było super...eeeehhhhh... I  w ogóle nic mi się nie chce, jestem stworzona do mieszkania nad morzem, tam wstawałam o 6 rano wyspana i mogłam fruwac, robilismy nieraz wiele km dziennie i nie czułam zmęczenia, a tutaj spie i śpie i wstaje niewyspana i zmęczona i nic mi sie nie chce:( I powietrze zupełnie inne

Gość www

to pic na wode wystraczy duzo ruchu bo ty siedzisz przed telewizorem na serialach i sie nie ruszasz wp,ierdalasz duzo slodyczy