Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samamama

Dom samotnej matki

Polecane posty

Gość Samamama

Witam gdzie się zgłosić potrzebuje pomocy muszę uciec od męża. Niestety nie mam środków do życia. Chciałabym zacząć znaleźć pracę mieszkanie ale potrzebuje chociaż z 6 miesięcy na ogarnięcie sie. Mam dziecko. Mąż zneca się psychicznie. Niestety nie wiem czy mam rację dlatego idę za tydzień do psychologa o poradę bo nie chce męczyć siebie jego oraz dziecka. Nikt nie będzie mnie straszył. Gdzie się zgłosić aby ktoś mi pomógł aby trafić do domu matki 

Gość Gość

Zadzwoń bezpośrednio do takiego domu, powiedzą ci co i jak, powodzenia

Gość Samamama

Kto wie, może jak pójdę do psychologa to mi coś poradzi, może uda się uratować małżeństwo nasze a jak nie jestem zmuszona się rozstać. 

Gość Samamama
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zadzwoń bezpośrednio do takiego domu, powiedzą ci co i jak, powodzenia

Tylko jak zadzwonię co ja mam im powiedzieć, bo się wstydzę tego i boję jednocześnie. Boję się że będę płakała lub nie będę umiała mowic przy złych emocjach. 

Gość gosc

wygoogluj sobie o tych domach, na kafe sa tematy i poczytaj, bo lepiej wiedziec niz nie wiedziec.

Gość Ratatuj

Udaj się do mops w każdej gminie jest oni Cię  pokierują może nawet załatwię mieszkanie socjalne pomogą przy rozwodzie i alimentach 

Gość Gość

Do domu samotnej matki nie tak łatwo się dostać.Możesz tam być też max 3 miesiące.Najszybciej idzie się tam dostać przez policję.Idź do mopsu.

Gość dsf

Zgadzam się: idź do mopsu tam podadzą ci konkretne adresy miejsc w Twojej miejscowości. Może nawet masz szansę na mieszkanie socjalne (tak - czeka się długo, czasem latami, ale warto próbować, czasem coś się nagle zwolni lub jest jakieś mieszkanie do remeontu, którego nikt nie chciał).