Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Hak sprawić by kobieta poczuła się przy mnie bezpieczna

Polecane posty

Gość gosc

Jak na razie sprawilem odwrotność tego. Nie jest moja ale chciałbym żeby była

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Może na początku przestań ją lekceważyć, to do niczego nie zobowiązuje. 

Gość K4k
35 minut temu, Gość gosc napisał:

To może postępuj odwrotnie niż dotychczas? 

miej na koncie kilka milionow, gratantuje ci, ze wtedy bedzie sie przy tobie czuła bezpiecznie

Gość Gość
4 minuty temu, Arystoteles napisał:

miej na koncie kilka milionow, gratantuje ci, ze wtedy bedzie sie przy tobie czuła bezpiecznie

Nie sądzę, że to wystarczy

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie sądzę, że to wystarczy

Wystarczy bo pieniądz daje bezpieczeństwo

wystarczy, gwarantuje ci, ze wtedy to one beda biegac za taką osobą i to on bedzie decydował "ktora ma byc przy boku", no ale wlasnie.. warunek.. miej te bańki :) 

Gość marlennka
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Największym błędem tej dziewczyny byłoby, gdyby dała Ci szansę.

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Wystarczy bo pieniądz daje bezpieczeństwo

Nawet nie wiesz, jak bardzo się mylisz

Gość Kasia
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Jak na razie sprawilem odwrotność tego. 

Jeśli jest rozgarnięta a ty ja zawiodłeś to marne szanse na zbudowanie czegoś na dłużej .

Gość Kobieta

Powiedz coś więcej dlaczego ją ,,zawiodłeś"?

Gość Nie autor ale podobnie
4 minuty temu, Gość Kasia napisał:

Jeśli jest rozgarnięta a ty ja zawiodłeś to marne szanse na zbudowanie czegoś na dłużej .

Czy kobiety nie dają nigdy drugiej szansy? Albo czy nigdy nie patrzą na szczerość serca? Smutne jest to co piszesz, jak zakochany facet może się pogodzić z tym ze zawiódł najważniejsza osobę w jego życiu? To nas mężczyzn zniszczy, poczucie winy, chęć naprawy i świadomość ze to koniec? Każdy wie ze faceci są wrażliwsi od kobiet, ale mimo to świat udaje ze jest na odwrót. 

Gość Gosc
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Nawet nie wiesz, jak bardzo się mylisz

Hehe, wiesz że chciałbym 

Jest takie powiedzenie " jak nie wiesz o co chodzi to chodzi o pieniądze" każda jest materialistką!!!

Gość gość

Szkoda komentować 

Gość Kasia
31 minut temu, Gość Gosc napisał:

Hehe, wiesz że chciałbym 

Jest takie powiedzenie " jak nie wiesz o co chodzi to chodzi o pieniądze" każda jest materialistką!!!

Mylisz się i to bardzo ale masz prawo mieć takie zdanie .Nie każda ja na pewno nie 

Gość Kasia
41 minut temu, Gość Nie autor ale podobnie napisał:

Czy kobiety nie dają nigdy drugiej szansy? Albo czy nigdy nie patrzą na szczerość serca? Smutne jest to co piszesz, jak zakochany facet może się pogodzić z tym ze zawiódł najważniejsza osobę w jego życiu? To nas mężczyzn zniszczy, poczucie winy, chęć naprawy i świadomość ze to koniec? Każdy wie ze faceci są wrażliwsi od kobiet, ale mimo to świat udaje ze jest na odwrót. 

Nie chciałam i nie chce urazić.Mężczyźni są wrażliwsi od kobiet ??.Tu bym polemizowała ale nie lubię się rozdrabniać .

Druga szansa zależy jaki to błąd i czy da się go naprawić ? Chcesz o tym pogadać ? 

Gość Kasia
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

Musisz mieć to co leżaczek ponad 1,8m wzrostu 100kg i lokaty 😉

To lezaczku sobie miej 😉 .Co Ci z tej lokaty jesteś przez to szczęśliwy? Kupisz za to miłość mam tu na myśli uczucia.

Gość Kasia
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

56 minut temu, Gość Gość napisał: Nawet nie wiesz, jak bardzo się mylisz X ma rację o ile nikt nie wie o tych pieniądzach wtedy masz na dekady życia bez dnia pracy 

Ty masz ale czy to ładnie tak się chwalić ?.To jest trochę prostackie .

Gość Zdarzył sie cud
6 minut temu, Gość Kasia napisał:

Mylisz się i to bardzo ale masz prawo mieć takie zdanie .Nie każda ja na pewno nie 

No to kłaniam się Tobie i życzę dużo szcześcia i radości u boku mężczyzny którego kochasz bądz pokochasz. Tak kpbieta to skarb. Miłego dnia Kasiu☺

Gość Kasia
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

Gorzej jak się obnosił z kasą wtedy już niebezpieczeństwo 😓😵

Otóż to 😁 dobrze że nikt nie czyta.

1 minutę temu, Gość Kasia napisał:

Nie chciałam i nie chce urazić.Mężczyźni są wrażliwsi od kobiet ??.Tu bym polemizowała ale nie lubię się rozdrabniać .

Druga szansa zależy jaki to błąd i czy da się go naprawić ? Chcesz o tym pogadać ? 

Na początku znajomosci odrzuciłem jej zaloty bo spotykałem się z kimś, jednak od razu poczułem do niej głębokie uczucie. Próba zbliżenia się do niej po tym jak wyprostowalem swoją sytuacje zakończyła się niepowodzeniem.

co do wrażliwości to tak, tak ci powie każda babka po 50 która nie ma interesu w widzeniu za nos młodszych pokoleń, ze faceci są wrażliwsi i udają twardzieli a w środku to misie i bardziej przezywają rozstania z kobietami ich żyć, bo kobieta zawsze znajdzie swojego amatora a zdruzgotany mężczyzna nie ma szans. To nie moje wymysły tylko właśnie kobiet. 

Gość Kasia
3 minuty temu, Gość Zdarzył sie cud napisał:

No to kłaniam się Tobie i życzę dużo szcześcia i radości u boku mężczyzny którego kochasz bądz pokochasz. Tak kpbieta to skarb. Miłego dnia Kasiu☺

Z wzajemnością 🙂.

Żczę Ci takiej kobiety. Zawsze się trochę irytuje i denerwują mnie stwierdzenia że wszystkie kobiety są materialistkami.

Gość Kasia
3 minuty temu, Leżaczek napisał:

2 minuty temu, Gość Kasia napisał: To lezaczku sobie miej 😉 .Co Ci z tej lokaty jesteś przez to szczęśliwy? Kupisz za to miłość mam tu na myśli uczucia. X No na pewno bardziej niż bym nie miał nic i był nieszczęśliwy z powodu braku pieniędzy. Ale chciałbym więcej i nad morzem z Kasią mieszkać 😚

Kasia lubi morze ale nie lubi piasku 😚

Kasa się nie liczy dla kobiet tylko jej brak. Tzn jak jej nie masz to wiadomo ze coś z tobą nie tak, ale jak ja masz to ona ci nie pomoże nijak w zjednaniu się z kobieta, one lecą na inne wartości .

1 minutę temu, Leżaczek napisał:

2 minuty temu, Gość Nie autor ale podobnie napisał: one lecą na inne wartości . X jak mieszkanie w stolicy i drugie nad morzem 😚

Piszesz o karynach, ale to twój target wiec rozumiem dlaczego nic innego nie dostrzegasz 

Gość Kasia
16 minut temu, Leżaczek napisał:

zakopać kosztowności albo narysować serduszko ❤ 

😀 masz poczucie humoru ❤️ dla tygrysa koniecznie 😉

Gość Kasia
4 minuty temu, Leżaczek napisał:

Ok 👌 wracamy do autora musisz zbudować przynajmniej poduszkę bezpieczeństwa i fundusz awaryjny (po roku na brak pracy i niespodziewane wydatki to minimum ale najlepiej na dekadę dwie trzy), finansowo będzie czuła się bezpiecznie, dalej mieszkanie nie wynajem nie kredyt hipoteczny tylko własność najlepiej bez czynszowe, do tego musisz być wysoki i postawny mieć gaz piepszowy kieszonkowy alarm i paralizator, można też umiejętności samoobrony, dalej nie możesz oglądać się za innymi ani pisać na kafeterii z Kaskami 😚

Po co alarm i paralizator ?Z tymi kobietami na kafeterii byłby problem.Zawsze znajdzie jakąś Kasię.Kwestia tylko czy umiałby żyć bez forum 😝

Gość Asia
1 godzinę temu, Arystoteles napisał:

1 godzinę temu, Arystoteles napisał:

wystarczy, gwarantuje ci, ze wtedy to one beda biegac za taką osobą i to on bedzie decydował "ktora ma byc przy boku", no ale wlasnie.. warunek.. miej te bańki 🙂

Ty i Twoje złote myśli 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Hehe, wiesz że chciałbym 

Nie każda,  bo ja nie jestem, wybierasz takie

Gość Kasia
13 minut temu, Leżaczek napisał:

7 minut temu, Gość Kasia napisał: Po co alarm i paralizator ? X przyda się na jesień życia bezpieczeństwa https://youtu.be/eD6Qq1iROMA po dżentelmeńsku załatwić łobuza każdego 😚    

Dlaczego za każdym razem cytujesz wpis !Na jesień życia powiadasz staruszków nikt nie napada .