Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Hak sprawić by kobieta poczuła się przy mnie bezpieczna

Polecane posty

Gość K4k
7 minut temu, Gość Kasia napisał:

Masz jakąś lepszą to poradź,żeby na ...ę nie wyszedł .

Nie może soę z nią normalnie umówić? 

Gość Nie autor ale podobnie
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Pomyśl tylko,czy jedziemy na Mazury i wysiadamy w Olsztynie u nad jeziora..czy może po drodze?😋kawa w Warsie??

O jaka, nawet wie jakim pociągiem kursuje 😝 Haha dobra jesteś, dawaj do warsu na ciasteczko i kawę 😉

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Nie autor ale podobnie napisał:

O jaka, nawet wie jakim pociągiem kursuje 😝 Haha dobra jesteś, dawaj do warsu na ciasteczko i kawę 😉

Czekaj,już idę.. jak usłyszysz w oddali tupot obcasów i ujrzysz kolorową ...enkę to na pewno będę ja..Jak zawsze uśmiecham się w duchu jak do Ciebie idę. Jestem głodna emocji, więc ciasteczko to super pomysł 😉

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Czekaj,już idę.. jak usłyszysz w oddali tupot obcasów i ujrzysz kolorową ...enkę to na pewno będę ja..Jak zawsze uśmiecham się w duchu jak do Ciebie idę. Jestem głodna emocji, więc ciasteczko to super pomysł 😉

Już ja będę wiedział jak Cie rozpoznać spokojna twoja z pasemkami 😛

Głodna emocji... bo jestem nienormalny Haha to u mnie się to nie skończy nigdy 🤣 

Jestem niepoważny a poważne potrzeby emocjonalne mam. 

....Przepraszam, ale zajmuje pan moje miejsce. Mam bilet na to miejsce, A2. O tu widzi pan? Dziękuje... 😋

Gość Gość
7 minut temu, Gość Nie autor ale podobnie napisał:

Już ja będę wiedział jak Cie rozpoznać spokojna twoja z pasemkami 😛

Tyle czekałam na Ciebie,że podróż  zleciala szybko i ojej moja stacja i muszę wysiąść..wybacz Kopernik wzywa.Nie dam rady dotrzeć do Warsa😋Szukaj mnie na dworcu,przez okna patrz,przez okna patrz..😎

Ale dramat... 

Gość Kasia
33 minuty temu, Gość Gość napisał:

To tylko plotki i pomówienia..Pociąg w kierunku Mazur jedzie nadal..siedzę przy oknie i słyszę Twoje myśli..,a ten obok usiadł,bo miejsce wolne i zaraz wysiada..😋

Ona jest z Mazur piękne miejsce takie romantyczne 🙂.Jesteś romantykiem ?

Gość Gość
6 minut temu, Gość Nie autor ale podobnie napisał:

Głodna emocji... bo jestem nienormalny Haha to u mnie się to nie skończy nigdy 🤣 

Jestem niepoważny a poważne potrzeby emocjonalne mam. 

....Przepraszam, ale zajmuje pan moje miejsce. Mam bilet na to miejsce, A2. O tu widzi pan? Dziękuje... 😋

I się minelismy..Ty szedles z drugiej strony do mojego przedziału, a ja w drugą stronę do Warsa🤔patrzę na pociąg, z którego wysiadłam..może On wysiadzie,może jechać dalej..

15 minut temu, Gość Gość napisał:

I się minelismy..Ty szedles z drugiej strony do mojego przedziału, a ja w drugą stronę do Warsa🤔patrzę na pociąg, z którego wysiadłam..może On wysiadzie,może jechać dalej..

Wysiadam z tobą

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Nie autor ale podobnie napisał:

Wysiadam z tobą

Daj rękę..a wtedy poczuje się bezpiecznie...czuję ciepło Twojej dłoni 😊choć usiądziemy nad Wisłą i powspominamy  nasze dobre i złe chwile, opowiem Tobie o marzeniach,a Ty mi powiesz jakie masz potrzeby.Wiem,jestem jedną z nich 😉

8 minut temu, Gość Gość napisał:

Daj rękę..a wtedy poczuje się bezpiecznie...czuję ciepło Twojej dłoni 😊choć usiądziemy nad Wisłą i powspominamy  nasze dobre i złe chwile, opowiem Tobie o marzeniach,a Ty mi powiesz jakie masz potrzeby.Wiem,jestem jedną z nich 😉

To już wszystko wyjaśnione to chodzi tu się poprzytulać. Położymy sie na kocu i pogapimy się na chmury

Gość Gość

To już wszystko wyjaśnione to chodzi tu się poprzytulać. Położymy sie na kocu i pogapimy się na chmury

Lubię jak zabierasz mnie w podróż..A potem mamy co wspominać. Nasze wspomnienia są kolorowe jak kwiaty na łące..choć i oset tam bywał 😋Uwielbiam jak zabierasz mnie bliżej nieba,tylko Ty,ja,słońce i chmury.Wtulam się w Ciebie,glaszcze po policzku, nie muszę nic mówić, bo wiesz..czytasz w moich myślach, znasz uderzenia mojego serca ..Dziękuję, że znow zabrales mnie na cudowną wycieczkę. Nie muszę jeździć na koniec świata,by zwiedzać cuda..bo wystarczy mi koc,Ty i niebo.

16 minut temu, Gość Gość napisał:

Lubię jak zabierasz mnie w podróż..A potem mamy co wspominać. Nasze wspomnienia są kolorowe jak kwiaty na łące..choć i oset tam bywał 😋Uwielbiam jak zabierasz mnie bliżej nieba,tylko Ty,ja,słońce i chmury.Wtulam się w Ciebie,glaszcze po policzku, nie muszę nic mówić, bo wiesz..czytasz w moich myślach, znasz uderzenia mojego serca ..Dziękuję, że znow zabrales mnie na cudowną wycieczkę. Nie muszę jeździć na koniec świata,by zwiedzać cuda..bo wystarczy mi koc,Ty i niebo.

Jak czytam o tym osecie to nie mogę się nie śmiać 🤣 Kochanie, wybacz mi i nie wspominaj mi już więcej grzechów mych 😘 

Gość Gooooo

Ja lubię oset.

Gość Gość
6 minut temu, Gość Nie autor ale podobnie napisał:

Jak czytam o tym osecie to nie mogę się nie śmiać 🤣 Kochanie, wybacz mi i nie wspominaj mi już więcej grzechów mych 😘 

Dobrze,kupimy balony,nadmuchamy i puścimy w powietrze.To będzie takie nasze pożegnanie złych wspomnień 😋nawet fajny pomysł, może z balkonu😁a jak jesteśmy na łące to bądź romantyczny i nazbieraj mi bukiet polnych kwiatów..A ja poleże na kocu i będę Ciebie obserwować 😊

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dobrze,kupimy balony,nadmuchamy i puścimy w powietrze.To będzie takie nasze pożegnanie złych wspomnień 😋nawet fajny pomysł, może z balkonu😁a jak jesteśmy na łące to bądź romantyczny i nazbieraj mi bukiet polnych kwiatów..A ja poleże na kocu i będę Ciebie obserwować 😊

Ok tu masz koc, nawet poduszeczkę ci przyniosłem 😉 A ja ide zbierać mlecze, a może i stokrotka się znajdzie 

Gość Gość

Ok tu masz koc, nawet poduszeczkę ci przyniosłem 😉 A ja ide zbierać mlecze, a może i stokrotka się znajdzie 

Dziękuję, jak mi wygodnie.😊lubie polne kwiaty, więc masz pole do popisu,wiem,że jesteś kreatywny i bukiet będzie piękny 😁gdybym zasnęła w takich miłych okolicznościach przyrody to obudź mnie pocalunkiem jak wrócisz.. to będzie jak sen na jawie..

5 minut temu, Gość Gość napisał:

Dziękuję, jak mi wygodnie.😊lubie polne kwiaty, więc masz pole do popisu,wiem,że jesteś kreatywny i bukiet będzie piękny 😁gdybym zasnęła w takich miłych okolicznościach przyrody to obudź mnie pocalunkiem jak wrócisz.. to będzie jak sen na jawie..

No pewnie, obudzilabys się na moim ramieniu 😊 Była by to godzina 4 nad ranem ale brzask już jest 😊 

Cos wtedy by mnie uwierało w nere ale tak przytulony nie pisnął bym słowa tylko się przytulał do niej tak następne dwie godziny 😊 Hehe nie mieliście nigdy tak? 😁

Gość gosc

Przedstaw ja swoim rodzicom.

Gość Gość

No pewnie, obudzilabys się na moim ramieniu 😊 Była by to godzina 4 nad ranem ale brzask już jest 😊 

Cos wtedy by mnie uwierało w nere ale tak przytulony nie pisnął bym słowa tylko się przytulał do niej tak następne dwie godziny 😊 Hehe nie mieliście nigdy tak? 😁

Wiem,co by Ciebie uwieralo..to miejsce,gdzie wyszłam z boku,z Twojego żebra.Rana mimo lat wciąż czasem się odzywa.. A my jesteśmy w niebie,w ogrodzie,w raju..Jak sprawić, by kobieta czuła się bezpiecznie?odpowiedź prosta..zamknąć ją w dwóch ramionach,przytulić, bo to jak ramiona wszechświata, świat  taki duży, a ja taka mała.. więc ochron mnie😁

9 minut temu, Gość gosc napisał:

Przedstaw ja swoim rodzicom.

Mamo, tato to jest ta ona,

przeze mnie uwielbiona. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Nie autor ale podobnie napisał:

Mamo, tato to jest ta ona,

przeze mnie uwielbiona. 

A z boku ile ich masz????????

7 minut temu, Gość gość napisał:

A z boku ile ich masz????????

Lol, zero

Gość Gość
13 minut temu, Gość Nie autor ale podobnie napisał:

Lol, zero

Wierzę w życiu bardziej w czyny a nie słowa.. słowa bywają czasem złudne i ulotne..A mężczyzni czasem mówią, piszą to,co kobiety chcą usłyszeć..A ja działam na zasadzie 50%rozsądku 50%romantyzmu.A jak u Ciebie z rozsądkiem?

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wierzę w życiu bardziej w czyny a nie słowa.. słowa bywają czasem złudne i ulotne..A mężczyzni czasem mówią, piszą to,co kobiety chcą usłyszeć..A ja działam na zasadzie 50%rozsądku 50%romantyzmu.A jak u Ciebie z rozsądkiem?

Mogło by być lepiej 

Gość Gość

Mogło by być lepiej 

Mój poziom się trzyma.Miłego popołudnia i wieczoru.Na dziś wystarczy mi kafe.

Heh ja tylko jedną dziewczynkę kocham 😊 Pzdr

Gość Gość z boku
20 minut temu, Gość Nie autor ale podobnie napisał:

Heh ja tylko jedną dziewczynkę kocham 😊 Pzdr

Jasne,kochasz jedną a podrywasz tysiąc, więc gdzie tu logika,i rozsądku brak.nie dziwię się że z pociągu wysiadła

Gość Dno

Wstyd autorze i nie autorze