Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Hak sprawić by kobieta poczuła się przy mnie bezpieczna

Polecane posty

Gość Gość
8 minut temu, Gość Nie autor ale podobnie napisał:

Czas szczerości? Doris która mnie upolowała na forumie wie o mnie wszystko i to ta która skrycie kocham. 

Ja nie prowadzę gier. Daj spokój w umyśle mam jedna osobę 😛

Ciekawe...ciekawe..ja wiem tak dużo, że aż mnie glowa od nadmiaru informacji boli..Jeśli Doris to ta ona na którą patrzę w lustrze,to ogarnij się, bo rozkojarzona jestem,bo Ty jesteś..bo jak wsiade następnym razem w pociąg,wysiądę na końcu,na Mazurach i tam zostanę..już kiedyś tam szukałam pracy 😋

Gość Nie autor ale podobnie
19 minut temu, Gość Gość napisał:

Ciekawe...ciekawe..ja wiem tak dużo, że aż mnie glowa od nadmiaru informacji boli..Jeśli Doris to ta ona na którą patrzę w lustrze,to ogarnij się, bo rozkojarzona jestem,bo Ty jesteś..bo jak wsiade następnym razem w pociąg,wysiądę na końcu,na Mazurach i tam zostanę..już kiedyś tam szukałam pracy 😋

Ty kochasz miotać się w moich emocjach... 

Ja w końcu dorosłem he, śmieszne uczucie 

Gość Gość
7 minut temu, Gość Nie autor ale podobnie napisał:

Ty kochasz miotać się w moich emocjach... 

Oczywiście..dziś od rana miałam gorączkę,zawroty głowy i znow przez te Twoje emocje,bo mi się udzielają...😋Dorosłes???abc..liczę dalej..I czarujmy😁

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Oczywiście..dziś od rana miałam gorączkę,zawroty głowy i znow przez te Twoje emocje,bo mi się udzielają...😋Dorosłes???abc..liczę dalej..I czarujmy😁

Wspieraj mnie duchem i czynem a będziesz mieć swojego prywatnego geniusza 😁 A ja będę mieć swoją prywatną królewnę Śnieżkę 😊 

Śnieżko, ratuj gdy mrok zapada.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Nie autor ale podobnie napisał:

Wspieraj mnie duchem i czynem a będziesz mieć swojego prywatnego geniusza 😁 A ja będę mieć swoją prywatną królewnę Śnieżkę 😊 

Tak mój mistrzu,jestem tylko Twoją uczennicą..wciąż sie uczę,wspieram,a czasem i przerastam czarami 😋Tylko mam nadzieję, że nie ma w tej bajce złej królowej i nie będzie kazała mnie zgladzic🙄???bo uciekne  do lasu na Mazury i mnie nie znajdą 😁

Co ja piszcze, to ją główka boli. Ogłaszam uzdrowienie, amen! 

Gość Gość
6 minut temu, Gość Nie autor ale podobnie napisał:

Śnieżko, ratuj gdy mrok zapada.

Ja Ciebie wciąż ratuje z opresji jak cień.. tup tup w głowie i po łapach.. I za Tobą podążam..czasem mnie nie widać,a jestem😊

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Nie autor ale podobnie napisał:

Co ja piszcze, to ją główka boli. Ogłaszam uzdrowienie, amen! 

Znow podkrecilismy kolejny temat,a podwyżki z kafe brak🤣🤣mój umysł równie szalony jak jego,moja dusza niespokojna jak jego i jak się uspokaja to ja też..normalnie synchronizacja myśli i emocji 😋i nawet pociąg ten sam..do siebie😁

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ja Ciebie wciąż ratuje z opresji jak cień.. tup tup w głowie i po łapach.. I za Tobą podążam..czasem mnie nie widać,a jestem😊

No i głupio mi 😛 Kocham ją, ten głupek ją kocha... 

Gość Gość
8 minut temu, Gość Nie autor ale podobnie napisał:

No i głupio mi 😛 Kocham ją, ten głupek ją kocha... 

Czytać komuś w myślach to trudne zadanie,ale możliwe,bo nam wciąż się przydarza..Wspierac kogoś duchowo na odległość też można. Wystarczy mieć z kimś wyjątkową więź emocjonalną i duchową, a wtedy wszystko jest możliwe, bo patrzysz w lustro i działasz jak jedna osoba w dwóch ciałach 😋A kochać kogoś jak to łatwo powiedzieć..ale jeszcze piękniej czuć 😊Kochać wariata to sztuka dla wybranych, bo trzeba rozumieć szalony umysł, wrażliwą duszę i romantyczne serce.A zrozumie dobrze tylko ktoś ,kto ma to samo w sobie. Kocham wariata mówię patrząc w lustro 😊

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czytać komuś w myślach to trudne zadanie,ale możliwe,bo nam wciąż się przydarza..Wspierac kogoś duchowo na odległość też można. Wystarczy mieć z kimś wyjątkową więź emocjonalną i duchową, a wtedy wszystko jest możliwe, bo patrzysz w lustro i działasz jak jedna osoba w dwóch ciałach 😋A kochać kogoś jak to łatwo powiedzieć..ale jeszcze piękniej czuć 😊Kochać wariata to sztuka dla wybranych, bo trzeba rozumieć szalony umysł, wrażliwą duszę i romantyczne serce.A zrozumie dobrze tylko ktoś ,kto ma to samo w sobie. Kocham wariata mówię patrząc w lustro 😊

:)))) uśmiecham sie a kto mi zabroni 😁

Dnia 13.07.2019 o 09:43, Gość K4k napisał:

To może postępuj odwrotnie niż dotychczas? 

Dobra myśl : )

Gość Gość
12 minut temu, Gość Nie autor ale podobnie napisał:

:)))) uśmiecham sie a kto mi zabroni 😁

Doris ma stalowe nerwy i anielska cierpliwość, oraz poczucie humoru kilku ton, że jeszcze się uśmiecha jak i on się śmieje..a lata świetlne znajomości za nami i nie z kafe😁

2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Doris ma stalowe nerwy i anielska cierpliwość, oraz poczucie humoru kilku ton, że jeszcze się uśmiecha jak i on się śmieje..a lata świetlne znajomości za nami i nie z kafe😁

Chodź się przytulić 😇

Gość Gość
10 minut temu, Gość Nie autor ale podobnie napisał:

Chodź się przytulić 😇

Lata mieszkałam w mieście, gdzie w herbie jest anioł, więc przesiaklam dodatkowo dobrą energią..więc telepatycznie przytulam 🤗nie wariuj emocjami w nocy, bo spać nie będę mogła jak Twoje myśli 😋