Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Myślisz o mnie?

Polecane posty

Gość Gość

Teraz?

Gość Onsam

Tak pewnie ze tak i mam lzy w oczach, jesli Ty to B.

Gość Nieb

Łzy w oczach, dlaczego?

Gość Onsam
Przed chwilą, Gość Nieb napisał:

Łzy w oczach, dlaczego?

Bo czuje cos wiecej tylko ja to wiem

Gość Gość

Wyczulony jesteś. Co czujesz?

Gość Onsam
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wyczulony jesteś. Co czujesz?

Ze to mija bratnia dusza, chcialbym byc przy niej, ale to jest bez wzajemnosci. Lubi mnie, nie porzuca, jest ale dawno niw rozmawialismy, tylko piszemy. Nie moge sie tez spotkac sam na sam, bo mi nie pozwala.

Gość gość
5 minut temu, Gość Onsam napisał:

Ze to mija bratnia dusza, chcialbym byc przy niej, ale to jest bez wzajemnosci. Lubi mnie, nie porzuca, jest ale dawno niw rozmawialismy, tylko piszemy. Nie moge sie tez spotkac sam na sam, bo mi nie pozwala.

Na jakiej podstawie sądzisz że to twoja bratnia dusza? Pytam bo kiedyś wiele o tym czytałam i słyszałam ale myślę że takie coś jak bratnia dusza czy bliźniaczy płomień nie istnieje i że to jedynie nazwa zjawiska wymyślona przez romantyków. Poza tym napisałeś że to nie jest odwzajemnione więc tak jakby sam sobie zaprzeczasz

Gość Gość

Wróżka.

Gość Smutny P.

Myślę o Tobie Agnieszko:(

Gość Gość
19 minut temu, Gość Onsam napisał:

Widocznie ma powody

Gość Onsam
11 minut temu, Gość gość napisał:

Na jakiej podstawie sądzisz że to twoja bratnia dusza? Pytam bo kiedyś wiele o tym czytałam i słyszałam ale myślę że takie coś jak bratnia dusza czy bliźniaczy płomień nie istnieje i że to jedynie nazwa zjawiska wymyślona przez romantyków. Poza tym napisałeś że to nie jest odwzajemnione więc tak jakby sam sobie zaprzeczasz

Latwo sie dogadujemy, nawet bez slow, wyatarczy spojrzenie. Nigdy mnie nie odrzuca, nawet jak powiem cos nie tak. Nie pracujemy juz obok orawie 4 miesiace a mamy kontakt jakbysmy byli razem. Wszystko moge jej powiedziec. Oprocz kocham.

Gość Onsam
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Widocznie ma powody

Powidem jest chlopak, ale nie mąż, wiek tez. Ale jest dla mnie tak dobra, jak zadna inna kobieta. Mowie czasem, ze poznac ja to jak znalezc skarb.

Gość gość
4 minuty temu, Gość Onsam napisał:

Powidem jest chlopak, ale nie mąż, wiek tez. Ale jest dla mnie tak dobra, jak zadna inna kobieta. Mowie czasem, ze poznac ja to jak znalezc skarb.

Szkoda mi cie sprawiasz wrazenie dobrego czlowieka ale ludzisz sie. Moze nawet sobie wmawiasz. Milosc bez wzajemnosci boli najbardziej ile jeszcze zdolasz tak sie meczyc?

Gość Gość

Myślę

Gość Onsam
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Szkoda mi cie sprawiasz wrazenie dobrego czlowieka ale ludzisz sie. Moze nawet sobie wmawiasz. Milosc bez wzajemnosci boli najbardziej ile jeszcze zdolasz tak sie meczyc?

Poki poznam kogos innego. Zawsze tak jest przeciez. Nie jestem zakochany na zaboj, jak mi sie ktos spodoba to poznam inną. Ale ona jest taka, ze nie moglbym zerwac z nia kontaktu. Jest moja najlepsza kolezanka. Do ktorej pchaja sie moje uczucia jak nie ma nikogo innego.

Gość Sss
32 minuty temu, Gość Onsam napisał:

Też mam taką Bratanią duszę która myśli ze go porzucilamAleż ja Ciebie rozumiem .Wiem co czujesz.s

Gość Gość

Hahahaha dzieciak z ciebie

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Hahahaha dzieciak z ciebie

Onsam

Gość gość
2 minuty temu, Gość Onsam napisał:

Poki poznam kogos innego. Zawsze tak jest przeciez. Nie jestem zakochany na zaboj, jak mi sie ktos spodoba to poznam inną. Ale ona jest taka, ze nie moglbym zerwac z nia kontaktu. Jest moja najlepsza kolezanka. Do ktorej pchaja sie moje uczucia jak nie ma nikogo innego.

Bycmoze to uzaleznienie od uczuc? Musisz byc na milosnym haju by nie czuc pustki myslales o tym? Kiedy kogos poznasz zadurzysz sie ona schodzi na dalszy plan i wtedy kiedy to nie wychodzi wracasz myslami do niej i ja idealizujesz

Gość Onsam
2 minuty temu, Gość Sss napisał:

Też mam taką Bratanią duszę która myśli ze go porzucilamAleż ja Ciebie rozumiem .Wiem co czujesz.s

Po prostu to bylo tak. Przyszla kiedys nowa osoba. To sasiednia firma. Od razu wiedzialem, ze cos jest w niej mi bliskiego. Cos ze chce sie do niej cos powiedziec. W koncu zaczalem sie odzywac i okazala sie wspaniala osoba. Rozmowa wychodzi sama i zawsze poprawia mi nastroj, jak z nikim.

Gość Onsam
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Bycmoze to uzaleznienie od uczuc? Musisz byc na milosnym haju by nie czuc pustki myslales o tym? Kiedy kogos poznasz zadurzysz sie ona schodzi na dalszy plan i wtedy kiedy to nie wychodzi wracasz myslami do niej i ja idealizujesz

Nic nie musze, rzadko spotykam takie kobiety.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Onsam napisał:

Nic nie musze, rzadko spotykam takie kobiety.

To przepraszam ale twoja wypowiedz właśnie tak dla mnie zabrzmiała 

Gość L o q

Onsam jaki z Ciebie nudziasz. Rozkminiarz bez powodu.

Gość Gość

Co niej myślisz?

Gość Onsam
1 minutę temu, Gość L o q napisał:

Onsam jaki z Ciebie nudziasz. Rozkminiarz bez powodu.

Wygadalem sie przynajmniej wiecie ze nue jestem zboczencem jakims a kims kto potrafi pokochac

Gość Gość

niewiele napisałeś o niej

Gość Onsam
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Co niej myślisz?

Dlaczego nie zerwala ze mna kontaktu, czemu tak szybko czyta co napiszę. A jak jest zla to tylko chwilę i za 2-3 dni juz jest dobrze, nue pignuewa sie na mnie na dluzej. Jeste tez ładna, zgrabna i ma dluzsze ciemny blond wlosy. Mysle, ze moge jej sie podobac, ale nie wiem, pytala mnie kiedys o wiek.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Onsam napisał:

Dlaczego nie zerwala ze mna kontaktu, czemu tak szybko czyta co napiszę. A jak jest zla to tylko chwilę i za 2-3 dni juz jest dobrze, nue pignuewa sie na mnie na dluzej. Jeste tez ładna, zgrabna i ma dluzsze ciemny blond wlosy. Mysle, ze moge jej sie podobac, ale nie wiem, pytala mnie kiedys o wiek.

Moze zrobila to z ciekawosci a szybko czyta bo jest hmm...szybka?😅

Gość Pan Hilary

Czyli jest tutaj? Oj nie wierz nigdy kobiecie, one same sobie nie wierzą.

Gość Onsam
Przed chwilą, Gość Pan Hilary napisał:

Czyli jest tutaj? Oj nie wierz nigdy kobiecie, one same sobie nie wierzą.

Ona nie siedzi na takich stronach.

Jak byla na wakaxjach z chlopakiem, pisala tez ze mna troche.