Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sasori

Smutny przegryw

Polecane posty

Gość Sasori

Witam, opiszę się krótko 

Jestem młody, w sumie nie gruby 80kg, lubię anime, z charakteru jestem spokojny (realista), nie przepadam za imprezami ale wydaje mi się że typowym introwertykiem nie jestem. 

(teraz cześć z "przegrywem") można powiedzieć że nałogowo oglądam anime to takie jakby hobby (zawsze marzyłem o dziewczynie która ogląda anime), na szczęście dla kontrastu lubię też sporty szczególnie siatkówka, szachy ale też piłka nożna. 

Nigdy nie miałem dziewczyny, co obniża moją samoocenę. Jak widzę jak dziewczyny lecą na ćpuny, meneli itp to od razu czuje się jak nieudacznik. 

Nigdy nie byłem kozakiem (nie lubię przeklinać, nie odpowiadam gdy ktoś mnie obraża, powszechnie mówi się na to cio#a). Mam małą wadę wymowy ale podczas nerwów nie mogę zebrać słowa. Wierzę w to że można się dogadać normalnie bez wyzywania lecz wiem że z niektórymi się nie da. 

Widzę jak koledzy/przyjaciele zmieniają dziewczyny co rok lub dwa, kłócą się o byle co i robią z tego koniec świata, zawsze stoję obok nich i mogę tylko myśleć jakie to bez sensu... 

Wracając pytanie do dziewczyn czy znajdę kiedyś dziewczynę? 

38 minut temu, Gość Sasori napisał:

nałogowo oglądam anime to takie jakby hobby

Ja znam Hatsune Miku ale ona chyba nie jest z anime tylko syntezatorem głosu (śpiewu) tak mi się wydaje bo się na tym nie znam ale została zrobiona przez twórców jak z anime.

Gość Gość
23 minuty temu, Leżaczek napisał:

Nie wiem ja szukałem graczki i też cieżko

🤣🤣

35 minut temu, Leżaczek napisał:

Nie wiem ja szukałem graczki i też cieżko

Okupowała by Ci konsole i tyle byś sobie pograł 😁. Oj były czasy ze całe noce grałem na xboksie. Mam zamiar jeszcze do tego wrócić bo uwielbiam. Mam jeszcze kolekcje gierek na klocka. Około 200 tytułów się nazbierało i wszystkie zaliczone .

42 minuty temu, Gość Gość napisał:

🤣🤣

Widzisz koleżanko. Tu nie ma co się cieszyć tylko zostać graczką i będziesz pani ustawiona i zadowolona że o nowym tv nie wspomnę ☺😉

Gość Gość
1 minutę temu, lonelyman napisał:

Widzisz koleżanko. Tu nie ma co się cieszyć tylko zostać graczką i będziesz pani ustawiona i zadowolona że o nowym tv nie wspomnę ☺😉

Wybieram śmierć w torturach. 

Gość Ina
1 godzinę temu, Gość Sasori napisał:

Witam, opiszę się krótko 

Jestem młody, w sumie nie gruby 80kg, lubię anime, z charakteru jestem spokojny (realista), nie przepadam za imprezami ale wydaje mi się że typowym introwertykiem nie jestem. 

(teraz cześć z "przegrywem") można powiedzieć że nałogowo oglądam anime to takie jakby hobby (zawsze marzyłem o dziewczynie która ogląda anime), na szczęście dla kontrastu lubię też sporty szczególnie siatkówka, szachy ale też piłka nożna. 

Nigdy nie miałem dziewczyny, co obniża moją samoocenę. Jak widzę jak dziewczyny lecą na ćpuny, meneli itp to od razu czuje się jak nieudacznik. 

Nigdy nie byłem kozakiem (nie lubię przeklinać, nie odpowiadam gdy ktoś mnie obraża, powszechnie mówi się na to cio#a). Mam małą wadę wymowy ale podczas nerwów nie mogę zebrać słowa. Wierzę w to że można się dogadać normalnie bez wyzywania lecz wiem że z niektórymi się nie da. 

Widzę jak koledzy/przyjaciele zmieniają dziewczyny co rok lub dwa, kłócą się o byle co i robią z tego koniec świata, zawsze stoję obok nich i mogę tylko myśleć jakie to bez sensu... 

Wracając pytanie do dziewczyn czy znajdę kiedyś dziewczynę? 

Nie nazwałabym Cię przegrywem i tym bardziej niepowiedziałabym że my kobiety lubimy meneli. Myśle że znajdziesz dziewczyne wcześniej czy później. Bądź sobą i nic na siłe. Powodzenia.

Gość Gość
3 minuty temu, lonelyman napisał:

🙊

🔪