Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hania2001

Jak pozbyć się natręctw?

Polecane posty

Gość Hania2001

Mam rocznikowo 18 lat. Na etapie dorastania w wieku 13 lat podejrzewano u mnie nerwice natrectw. Rodzice zaprowadzili mnie do psychologa , pani spisała mój problem lecz kazała mi poczekać miesiąc A jeżeli to się nie uspokoi to przepisze leki. Na szczęście uspokoiło się ale nie na długo, ponieważ w wieku 14 lat mialam mysli typu przerażenia bo bałam się że jestem lesbijką i nie mogłam patrzec na inne dziewczyny w podobnym wieku bo bałam się że będę się podniecać.  Po jakimś czasie przeszło gdy o tym starałam się nie myslec. Potem bałam się o swoją orientacje. Lęk również przeszedł ale nie do końca.  Teraz majac prawie 18 lat naszla mnie fala mysli dotyczaca mojego ojca. Jutro przyjeżdza do nas z Londynu. Nie widzę go bardzo często bo przyjeżdża tylko na święta i na wakacje. Gdy mama rozmawiała z nim przez Messengera przez video naszła mnie myśl że chyba zakochałam się w moim ojcu i zaczęłam się wypierać oraz z tą myślą walczyć ale nie umiem jej się pozbyć.  Czuje lęk że zakochałam się w ojcu... Proszę mi doradzić co ja mam zrobić.  Nie powiem tego mamie bo uzna mnie za dziwaka A sama do psychologa nie pójdę bo jestem niepełnoletnia. 

Ps. Proszę o sensowne odpowiedzi. Wyzywanie od dzieci , poniżanie oraz groźby zgłaszam na odpowiednie służby tej strony