Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Honor,szacunek do siebie to podstawa Panie

Polecane posty

Gość Gość

Honor,szacunek do siebie to podstawa Panie. Dziś mnie  zszokowalyscie w niektórych tematach,więc powiem krótko..szanuj kobieto siebie,a wtedy to mężczyzna będzie Ciebie szanował. 

Gość Psssssst

Święta prawda. 

A co, gdy szanujesz siebie, a mimo to on cię nie szanuje?... 

Co wtedy robić?... 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Psssssst napisał:

Święta prawda. 

Co wtedy robić?... 

Potraktować go jego własną bronią, bawi się Tobą to Ty się nim pobaw.. 

Gość Malutka

Dokładnie, ale te ....ki jak sie zakochaja to juz nie wiedza co to honor i szacunek do siebie, będą skamlec o uwagę faceta...masakra, sama zauważyłam jak kobiety potrafią się ponizac byleby utrzymać faceta przy sobie, faceta który ma ich w d...e i widać ze ich nie kocha, a one klapki na oczach nawet jak każdy wokół im mówi ze facet to d...k. Nie słuchają, mózg im się wyłącza. 

Gość Gość autorka

Udowodnijmy Panom na kafe,że nam kobietom szacunek się należy..A jak chcą nam dac kamień z napisem Love to  taki,który udzwigniemy 😋

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość autorka napisał:

Udowodnijmy Panom na kafe,że nam kobietom szacunek się należy..A jak chcą nam dac kamień z napisem Love to  taki,który udzwigniemy 😋

Kamień na szyję i kotwice w plecy dla hecy.

Gość Frut
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Kamień na szyję

Hcuj düpa i kamieni kupa

Gość Psssssst
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Potraktować go jego własną bronią, bawi się Tobą to Ty się nim pobaw.. 

No właśnie. Czyli np. gdy on zdradza, to ja też mam zdradzić. Nie, to nie w moim guście. Oczywiście honor i szacunek to priorytety w związku. Gdy tego nie ma, nie ma uczucia. 

Gość Gość autorka
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Kamień na szyję i kotwice w plecy dla hecy.

Kamień w dłonie, bo z Was nicponie.A my wolimy kwiaty,bo nie rzucają na maty.A jak hecy chcesz,to w spodnie wejrz.Oznaka męskości to nie drwiny,tylko czasem przeprosiny.Ja nauczę kobiety szacunku ,a nie jak faceci meldunku. Pokaże, co może kobieta i to nie tylko ubicie kotleta.Warto traktować nas równo, bo my nie wasze gów-no. Mamy takie same w narodzie prawa i niepotrzebne mi za to brawa.Kobieta to istota co czuje i nie każda zniesie szuje.Muszą wiedzieć ci robić, by się przed hecami bronić. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Psssssst napisał:

No właśnie. Czyli np. gdy on zdradza, to ja też mam zdradzić. Nie, to nie w moim guście. Oczywiście honor i szacunek to priorytety w związku. Gdy tego nie ma, nie ma uczucia. 

Robię to co mi pasuje i czego ja chcę, nigdy wbrew sobie żeby tylko kogoś ukarać. To głupie i nieodpowiedzialne. 

Gość Gość autorka
5 minut temu, Gość Psssssst napisał:

Jak zdradza to kop i do widzenia. Można wiele wybaczać, ale nie zdradę, bo to znaczy,że ma inne potrzeby niż Ty.. więc droga wolna, idź spełniaj je gdzieś indziej i daj mi szansę na spełnienie u boku kogo innego.

Gość Gość autorka
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Robię to co mi pasuje i czego ja chcę, nigdy wbrew sobie żeby tylko kogoś ukarać. To głupie i nieodpowiedzialne. 

Tu nie chodzi o karę,tylko poszanowanie Twojego czasu,emocji,potrzeb..jeśli zdradza ma inne oczekiwania,czegoś mu brak..to niech odejdzie i szuka spełnienia u kogoś i da szansę drugiej osobie na znalezienie takiej osoby dla niej

Gość z 7 zdradzona
47 minut temu, Gość Gość napisał:

Honor,szacunek do siebie to podstawa Panie. Dziś mnie  zszokowalyscie w niektórych tematach,więc powiem krótko..szanuj kobieto siebie,a wtedy to mężczyzna będzie Ciebie szanował. 

rzekła ta która była chyba z 15 razy zostawiana przez jednego i zawsze przychodziła do niego na kolanach chociaż nie była winna

Gość Gość autorka
10 minut temu, Gość z 7 zdradzona napisał:

rzekła ta która była chyba z 15 razy zostawiana przez jednego i zawsze przychodziła do niego na kolanach chociaż nie była winna

I to był błąd, facetom trzeba pokazać dłoń, ale nie zawsze podać ręki.. Ja ,gdybym była w związku z kimś,zdradzana,zostawiana to odeszlabym od razu. Ja byłam tylko w związkach na poziomie,bez zdrad,klamstw,w inne nie wchodzę ..

Gość rozwiązuje problemy
1 godzinę temu, Gość Psssssst napisał:

Święta prawda. 

Co wtedy robić?... 

zmienić Go, proste

Gość dressior
1 godzinę temu, Gość Malutka napisał:

Dokładnie, ale te ....ki jak sie zakochaja to juz nie wiedza co to honor i szacunek do siebie, będą skamlec o uwagę faceta...masakra, sama zauważyłam jak kobiety potrafią się ponizac byleby utrzymać faceta przy sobie, faceta który ma ich w d...e i widać ze ich nie kocha, a one klapki na oczach nawet jak każdy wokół im mówi ze facet to d...k. Nie słuchają, mózg im się wyłącza. 

to coś jak kobiety poniżają facetów a oni przy nich jak pieski, było tu kilka tematów o tym

Gość lurie
1 godzinę temu, Gość Psssssst napisał:

Gdy on zdradza to ty to kończysz BEZPOWROTNIE, a jeśli z nim dalej siedzisz to wtedy się nie szanujesz. Jasne?

Gość pravda
5 godzin temu, Gość Gość autorka napisał:

Udowodnijmy Panom na kafe,że nam kobietom szacunek się należy.

My to wiemy. Ale wy wolicie tych, którzy tego szacunku do was nie mają, tylko dlatego, że są przystojni. A nas kochających i szanujących olewacie.