Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problem

6 lat i nic , to moja wina

Polecane posty

Gość Problem

Hej , jestem z chłopakiem 6 lat , mam 22 lata a jestem dziewica :( chciałabym dziecko pragnę tego najbardziej na świecie ale kiedy chce zbliżyć się do partnera on mówi mi ze jest zmęczony ale czym jak nie pracuje ja utrzymuje dom on czeka niby na prace i zaczyna ja od września , na początku naszego związku raz próbowaliśmy ale zabolało mnie i wycofał się bardzo to przeżyłam. Później używaliśmy petting za każdym razem kiedy ja chciałam coś on nie potrafił tego dojrzeć i często się o to kłóciliśmy ze nie potrafił wyjść z inicjatywa dzisiaj także się pokłóciliśmy on niby chce zemna dziecka gadamy o tym bardzo często za miesiąc bierzemy ślub ale kiedy dzisiaj chciałam zbliżenia on znów jest zmęczony , w tedy zrozumiałam ze to nie moja winna ze nie uprawiamy seksu tylko z nim coś nie tak on zwalał to od 6 lat na mnie ze ja niby nie byłam gotowa a on czekał , ale ja jestem gotowa boje się se chce chociaż spróbować ... 

Gość Ola

Trafiłaś na geja! 

Gość gość

Za miesiąc wychodzisz za mąż za człowieka ewidentnie z zaburzeniami w sferze seksualnej? Nie ma możliwości, żeby seksualnie zdrowy człowiek w tym wieku nie chciał skonsumować związku ileś lat. Trudno diagnozować problem na odległość. Aseksualizm, ukryty homoseksualizm, brak libido, jakieś dysfukcje pe.nisa, które ukrywa (stulejka na przykład)? W każdym razie bez przyznania się jego do przyczyn (bo na razie w samoobronie przerzuca winę) zamążpójście byłoby chyba tragicznym błędem. Jakie dziecko, jaki ślub? W takiej sytuacji?

Gość marcelllo

pedał ...

Gość Gość

Została ostatnia opcja... 

Pas cnoty, wtedy będzie koło ciebie skakał 

Gość Chętnie pomoge

Skąd jesteś? Jak typ nie może to ja pomogę